Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Σχετικά με το ρωσικό εμπάργκο και την φυγή των επενδυτών, αναφέρω κάποιες σκέψεις. Και όλα αυτά είναι σκόπιμα για υφαρπαγή του ορυκτού πλούτου της χώρας και υποθήκευση του μέλλοντος από τη δύση εν γένει. Η Ρωσία θα μπορούσε να μας βοηθήσει σε όλα, και κυρίως στην αμυντική βιομηχανία, έχει την τεχνογνωσία να στήσει γραμμές παραγωγής οπλικών συστημάτων, πλοίων και αεροσκαφών, που θα κάνουν την Τουρκία να τρέμει και όχι να κάνει παραβιάσεις καθημερινά που κοστίζουν σε καύσιμα και φθορά των αεροσκαφών κάθε τόσο για να παίζουν με τους Έλληνες πιλότους. Και για την Κύπρο μια κοινή προσέγγιση θα ήταν επωφελής με την Ρωσία, η οποία αν θέλει μπορεί να πετάξει τους Τούρκους στην θάλασσα αλλά δεν θέλετε εσείς οι Αμερικανόφιλοι. Η πολιτική αυτή που ασκείται είναι χειραγώγηση εκ των έξω, δεν υπάρχει ανάπτυξη με τόσα χρέη και ληστρική φορολογία. Η Γερμανία αν ήθελε θα μπορούσε να στήσει ολόκληρες γραμμές παραγωγής αυτοκινήτων εδώ έστω και με παλαιότερα μοντέλα κατά το πρότυπο της ΣΕΑΤ που δουλεύει σε πλατφόρμες της AUDI,αλλά αυτοί που μας κυβερνούν ενδιαφέρονται να παίρνουν τον μισθό τους χωρίς να ενδιαφέρονται αν οι Έλληνες κλείνουν τα μαγαζιά τους και βγαίνουν άνεργοι ομαδικώς. Που είναι η προεκλογική δήθεν επανεκκίνηση της οικονομίας. Όσα πτυχία και περγαμηνές να έχουν οι υπουργοί εκτός του ότι παραδοσιακά είναι άσχετοι με το αντικείμενο, δεν αρκούν στην πράξη γιατί ο λαός κρίνει από το αποτέλεσμα.

Γ.Γ

H διαδικτυακή εκπομπή «Αττικές Όψεις» με τον Ηλία Παναγιώταρο #134

Να μας πουν πόσοι ένστολοι αυτοκτόνησαν από το μνημόνιο το οποίο υπέγραψαν οι κυβερνώντες, άρα τους σκότωσαν οδηγώντας τους στο θάνατο, εκτός από τις χιλιάδες άλλους πολίτες που επίσης αυτοκτόνησαν, επομένως είναι ηθικοί αυτουργοί σε φόνο, και  όσους σκότωσε η εγκληματική οργάνωση Λαϊκός Σύνδεσμος που βρίσκεται στη φυλακή με εντολές εκτός Ελλάδος επικαλούμενοι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, που επιτρέπει ανοχή στους αλλοδαπούς, να έρχονται εδώ, και οι Έλληνες να αυτοκτονούν η να φεύγουν στο εξωτερικό. Που είναι η κρυφή ατζέντα των Αμερικάνων ώστε να έχουν ετοιμοπόλεμους αλλοδαπούς τζιχαντιστές και να τους δώσουν και όπλα από την Σούδα να κάνουν και εξέγερση αν χρειαστεί.

Γ.Τ

Η αυτοκαταστροφική ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική και η γεωπολιτική στροφή προς την Ρωσία

Ζούμε σχεδόν ένα χρόνο, το θέατρο του παραλόγου, αναφορικά με τις στημένες πολιτικές διώξεις τις οποίες μεθόδευσε η χούντα Σαμαρά Βενιζέλου. Βιώνουμε την απόλυτη «δημοκρατία» τους η οποία εγκαθιδρύθηκε στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη από τότε που την κατέλαβε στρατιωτικά αλλά και ιδεολογικά καπιταλιστές και μπολσεβίκοι υπό την υψηλή εποπτεία και καθοδήγηση του Σιωνισμού. Βλέπουμε λοιπόν για όσους διαφωνούν με τη νέα τάξη πραγμάτων βρίσκονται άμεσα στοχοποιημένοι από κράτος και παρακράτος το οποίο σαν κέρβερος φυλά τα κεκτημένα καταστρέφοντας την αρχέγονη Ευρωπαϊκή ήπειρο.

Μεγάλο όπλο στη μάχη αυτή είναι γνώση της πραγματικής ιστορίας, την οποία σκοπίμως το σιωνιστικό καθεστώς όχι μόνο δεν διδάσκει αλλά αντιθέτως προσπαθεί να φιμώσει και φωτισμένες μορφές της Ευρωπαϊκής διανόησης που τολμούν να ψελλίσουν έστω κάτι διαφορετικά από το πολιτικώς ορθόν το οποίο έχουν επιβάλλει.

Συνοψίζοντας θα αφιερώσω στη σημερινή δημοκρατία την άποψη ενός Ευρωπαίου διανοητή του «MauriceBardeche»: …Η δημοκρατία τους παρέχει την άνεση οίκου ανοχής πολυτελείας: Η ελευθερία και η εκπαίδευση, πληθωρικές ξανθιές, τους προσφέρουν μητρικά στήθη, η δημοκρατία με κόκκινη κυλόττα, τριγυρνά ανάμεσα στα τραπέζια, κουνιέται προκλητικά, έχει άχαρα πισινά αλλά με πουδραρισμένους γλουτούς. Και η καθολική ψηφοφορία μια μικρή πεπειραμένη μελαχροινή, βάζει το χέρι στη σχισμή του παντελονιού τους.. Αυτοί με βλέμμα απλανές, με μισάνοιχτο στόμα, ευχαριστούν εκ βάθους καρδίας την «κυρία» της οποίας το «σπίτι» είναι τόσο εξυπηρετικό…

Π.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-20-augoustou-2014#ixzz3Asd5FfPw

Exit mobile version