Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Ακρόπολη»: Ο Σαμαράς μαζεύει φορτηγά για να πετάξει τα μπάζα!

Άρθρο του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου για την επιχειρούμενη επανένωση της ψοφοδεξιάς

Η «τραμπαλοπαρέα» ψάχνει και τον συνταξιούχο που είχε κυλικείο στη Ρηγίλλης για να επιτευχθεί η «επανένωση» της δεξιάς!

Η ηλιθιότητα είναι ανίκητη! Σε αυτό η επιστήμη δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει το κατάλληλο φάρμακο. Το επικίνδυνο είναι να μην πάρεις χαμπάρι από την αρχή τον ηλίθιο και να μην συνομιλείς μαζί του. Αν μάλιστα έχει και φαμφαρώδη λόγο, ενδέχεται να σε πείσει ότι είναι «μεγάλος και τρανός». Αυτά ως πρόλογος για τους πιο μυημένους.

Πάμε τώρα για την ουσία του «χθες»! Ακούω και ξανακούω για το προσκλητήριο που κάνει η Νέα Δημοκρατία δεξιώθεν και αριστερώθεν για να μην έρθει ο Σύριζα στην εξουσία. Καλεί όλους αυτούς που έβριζαν χυδαία, πιο χυδαία δεν γίνεται, τον Σαμαρά, που αρνήθηκαν να ψηφίσουν τους δολοφονικούς νόμους σε βάρος του ελληνικού λαού, να γυρίσουν πίσω στο «μαντρί». Φυσικά πρόθυμοι και υπηρέτες της διαπλοκής οι «καλεσμένοι» στέκονται έξω από την πόρτα του χρεωκοπημένου διαμερίσματος για να πάρουν ένα «φοντανάκι» λίγο πριν λιώσουν τα γλυκά από το ψυγείο στο οποίο ήδη έχει κοπεί το ρεύμα.

Τυχάρπαστοι και τιποτένιοι πολιτικοί που στο όνομα της «μάσας» και της «κονόμας» ονομάζουν «πράξη εθνικής σωτηρίας» την κωλοτούμπα της ξευτίλας, για να διατηρήσουν μισθούς και προνόμια που σε άλλη περίπτωση δεν θα τα έβρισκαν ούτε στο  όνειρο τους. Στην πραγματικότητα όμως ο Σαμαράς προβαίνει στο μάζεμα των «μπαζών» από μια γκρεμισμένη οικοδομή. Φωνάζει «οδηγούς φορτηγών» γιατί δεν μπορεί να κουβαλήσει μόνος του τα χαλάσματα από την γκρεμισμένη παράταξη. Μοιράζει την ευθύνη της επερχόμενης εκλογικής συντριβής που θα υποστεί.

Για να μην του πουν ότι δεν «άνοιξες τις πόρτες προκειμένου να έρθουν ενισχύσεις για να πολεμήσουμε τον μέγα εχθρό», αυτός ανοίγει και τον φεγγίτη του πλυσταριού. Μάταιος κόπος. Η χαριστική βολή έχει ριχθεί και το πτώμα βιώνει το δρόμο προς το εορταστικό μνημόσυνο. Εάν βέβαια ο Αντώνης την τελευταία στιγμή κάνει το κόλπο γκρόσο υπουργοποιώντας την πεθερά του, τότε ίσως να αλλάξει πλεύση το πλοίο και η χώρα να σωθεί!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolh-o-samaras-mazeuei-forthga-gia-na-petajei-ta-mpaza#ixzz3AxIqLMzi

Exit mobile version