Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοια – Βοιωτία, Μέγαρα, Καλαμάτα

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοια - Βοιωτία, Μέγαρα, Καλαμάτα

Στον καύσωνα του Αυγούστου, οι Χρυσαυγίτες συνεχίζουμε αδιάκοπα τον αγώνα για την ενημέρωση του λαού μας. Η δική μας επανάσταση, η επανάσταση των ελληνικών συνειδήσεων, δεν πάει …διακοπές, όπως η “ταξική επανάσταση” της αριστεράς. Ο δικός μας αγώνας για την αφύπνιση και την επιβίωση του λαού μας είναι διαρκής, αμείωτος και είμαστε όλοι αφοσιωμένοι σ’ αυτόν. Μέχρι τη Νίκη!

Οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας πραγματοποίησαν εκτεταμένη ενημερωτική δράση σε έναν από τους τουριστικούς προορισμούς του νομού, στην Ερέτρια.Και η ανταπόκριση των Ελλήνων υπήρξε πραγματικά ενθουσιώδης. Ακόμη και οι ελάχιστοι ευρωπαίοι τουρίστες (ελάχιστοι, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των λίγων που επισκέφθηκαν φέτος νησί δεν ξεμυτίζει απ’ τα ξενοδοχεία) έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ομιλία στην Τ.Ο. Μεγάρων

Ομιλία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Αυγούστου στη Τ.Ο Μεγάρων με ομιλητές τους Συναγωνιστές Κύρογλου Ιωάννη και Μαρτίνο Σταμάτη με θέμα “Το έκτρωμα του αντιρατσιστικού νόμου” Οι Συναγωνιστές αναφέρθηκαν, επί της ουσίας, ότι αν ψηφιστεί αυτός ο νόμος, όποιος στην Ελλάδα εγκωμιάζει ή αρνείται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων και τη γενοκτονία των Τούτσι από τους Χούτου, που αναγνωρίστηκαν από διεθνές δικαστήριο, θα τιμωρείται από το συγκεκριμένο νόμο, ενώ οι κεμαλιστές και ισλαμιστές φασίστες με τους εν Αθήναις και Θεσσαλονίκη συνοδοιπόρους τους, θα είναι ελεύθεροι να λοιδωρούν τα θύματα και τους απογόνους της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας και των Αρμενίων και των Ασσυρίων, αφού οι γενοκτονίες αυτές δεν έχουν αναγνωριστεί από ελληνικό ή διεθνές δικαστήριο!

Πλήθος ερωτήσεων από τους υποστηρικτές του κινήματος που παρακολουθήσαν την ομιλία με έκδηλο ενδιαφέρον απαντήθηκαν από τους Συναγωνιστές με σαφήνεια.

Η ομιλία έκλεισε σε στάση προσοχής ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΜΕΓΑΡΩΝ
28ης Οκτωβρίου 65
Τηλέφωνο: 6973283559-2296023375
Τρίτη-Πέμπτη 19.00-21.00

Προβολή βίντεο στην Τ.Ο. Καλαμάτας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 13/8 η προβολή βίντεο/ομιλία στα γραφεία μας, προς τιμή στη μνήμη των Ηρώων Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού.

Μέσα σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα οι παρευρισκόμενοι ξαναθυμήθηκαν τις τραγικές εκείνες μέρες όπου οι τούρκομογγόλοι δολοφόνοι αφαίρεσαν τις ζωές των Κύπριων Ηρώων. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του συναγωνιστή Κουράκου Νικόλαου ο οποίος έκανε μία σύντομη ιστορική αναδρομή σχετικά με τα τότε γεγονότα τονίζοντας ότι η εκδήλωση αυτή είναι ότι λιγότερο μπορεί να γίνει για να τιμηθεί η Μνήμη τους. Στην συνέχεια ακολούθησε η προβολή βίντεο, όπου οι εικόνες μίλησαν από μόνες τους ξετυλίγοντας σε κάθε καρέ την θηριωδία των δολοφόνων κατακτητών. Εικόνες που δεν διαγράφηκαν ποτέ από την μνήμη των Ελλήνων Εθνικιστών. Εικόνες που δεν φρόντισε κανένα μεγαλοκάναλο να τις δείξει. Φοβούνται φαίνεται  ότι οι εικόνες θα επαναφέρουν μνήμες, μνήμες που για κάποιους θα γίνουν όρκος, για κάποιους θα γίνουν προσευχή, μνήμες που πρέπει να διαγράφονται στο όνομα μιας ανύπαρκτης ελληνοτουρκικής φιλίας.

Κατά την διάρκεια της προβολής οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν και συνεντεύξεις συγγενών των δύο Ηρώων από τις οποίες ξεχώρισαν ιδιαίτερα οι δηλώσεις του πατέρα του Σολωμού Σολωμού.  Στην συνέχεια ακολούθησε αφιέρωμα στους Κύπριους συναγωνιστές μας του Ε.ΛΑ.Μ. προβάλλοντας βίντεο από την εκδήλωση μνήμης των δύο Ηρώων του 2013 στην Κύπρο. Η Εκδήλωση στα γραφεία μας έλιξε ψέλνοντας όλοι οι παρευρισκόμενοι τον ύμνο της Χρυσής Αυγής και τον Εθνικό μας ύμνο αναφωνώντας ΤΑΣΟΣ ΙΣΑΑΚ – ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ – ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Ενημερωτική δράση στα χωριά της Μεσσηνίας – Ανάληψη – Πεταλίδι

Όπως  σε κάθε γωνιά στην  Ελλάδα έτσι και στην Μεσσηνία συνεχίζεται ο νόμιμος πολιτικός αγώνας εναντίων της ξενόδουλης/διεφθαρμένης εξουσίας των δυναστών της πατρίδας μας. Έτσι σπάζοντας την συνομωσία της πληρωμένης σιωπής που έχει επιβάλει η χούντα του μνημονίου, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Καλαμάτας  πραγματοποίησε ενημερωτική εξόρμηση στα χωριά Ανάληψη και Πεταλίδι. Μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες και έντυπο ενημερωτικό υλικό σχετικά με την πολιτική σκευωρία εναντίων του κινήματος μας.

Από όπου και αν περνάγαμε ακούγαμε μόνο ενθαρρυντικά σχόλια όπου μας τονίζανε να μην υποχωρήσουμε στον αγώνα που κάνουμε, λέγοντας μας ότι είμαστε η τελευταία ελπίδα του Έθνους μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn#ixzz3B0m0pEeJ

Exit mobile version