Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οδηγούν τους Έλληνες στην αυτοκτονία για να ανακοινώνουν «πρωτογενή πλεονάσματα»

Οδηγούν τους Έλληνες στην αυτοκτονία για να ανακοινώνουν «πρωτογενή πλεονάσματα»

Έχει καταντήσει κουραστική η μηνιαία επανάληψη ολοένα και πλασματικότερων «πρωτογενών πλεονασμάτων» από την κυβέρνηση των υποτακτικών της Μέρκελ. Έχει γίνει αντιληπτό από όλους τους Έλληνες ότι τα ανακοινωθέντα δήθεν «πρωτογενή πλεονάσματα» είναι καθαρά και μόνο λογιστικά τρυκ, για εσωτερική κατανάλωση, ήτοι για προβολή από τους «Πρετεντέρηδες» της παραπληροφόρησης. Δεν χρησιμεύουν καν για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, αφού οι τροϊκανοί δεν «τρώνε κουτόχορτο».

Τώρα, ας παραθέσουμε τα αναλυτικά στοιχεία του «πρωτογενούς πλεονάσματος», όπως αυτά δημοσιοποιήθηκαν στην ιστοσελίδα του «Έθνους»

«Το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 29.530 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση κατά 651 εκατ. ευρώ ή 2,3 % έναντι του επικαιροποιημένου στόχου ΜΠΔΣ 2015-2018 .»

Κοινώς πρόκειται  για μία αύξηση των καθαρών εσόδων του κράτους από την φορολογία που επιβάλλεται στους Έλληνες. Μάλιστα δεδομένης της καταστροφής του εμπορικού κόσμου, αλλά και των εξαγωγών, πρόκειται καθαρά για επιπλέον φόρους που επιβλήθηκαν επί Ελλήνων, οι οποίοι κατέστησαν φτωχότεροι από την μνημονιακή πολιτική. Ενδεικτικά παρουσιάζουμε και την ανάλυση της ανόδου των καθαρών εσόδων, πάλι από το «Έθνος»:

Πιο συγκεκριμένα, κατηγορίες εσόδων που υπερέβησαν τον επικαιροποιημένο στόχο του επταμήνου Ιανουαρίου – Ιουλίου 2014 είναι οι εξής:

Όμως για να μπορέσει να ανακοινωθεί το «πρωτογενές πλεόνασμα», έπρεπε να υπάρξει και αντίστοιχη μείωση των δαπανών. Παραθέτουμε:

Οι δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθαν στα 31.266 εκατ. ευρώ και παρουσιάζονται μειωμένες κατά 973 εκατ. ευρώ έναντι του επικαιροποιημένου στόχου (32.240 εκατ. ευρώ).

Η μείωση αυτή των κρατικών δαπανών είναι η μη απόδοση του παρακρατημένου ΦΠΑ από διάφορες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες με αυτό τον τρόπο οδηγούνται σε βέβαιο «θάνατο». Μόνο και μόνο αυτή η μη απόδοση ΦΠΑ αγγίζει τα 880 εκ. ευρώ δηλαδή αποτελεί σχεδόν το σύνολο των «μειωμένων δαπανών».

Το φαύλο κράτος των διεφθαρμένων στηρίζει την προπαγανδιστική του τακτική στις πλάτες των Ελλήνων. Τους υπερφορολογεί και παρακρατεί τα δικαιώματά τους, προκειμένου να δημιουργεί πρωτοσέλιδα εγκάθετων εφημερίδων και ρεπορτάζ καλοπληρωμένων καναλιών, για να διαιωνίσει την τυραννία του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/odhgoun-tous-ellhnes-sthn-autoktonia-gia-na-anakoinwnoun-prwtogenh-pleonasm#ixzz3B2B25ZKI

Exit mobile version