Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην γραμμή Βορίδη και ο Ταμήλος: Να γυρίσουν πίσω τα απολωλότα στην ψοφοδεξιά

Στην γραμμή Βορίδη και ο Ταμήλος: Να γυρίσουν πίσω τα απολωλότα στην ψοφοδεξιά

Τις “τελευταίες ζαριές” παίζουν στην πιάτσα Συγγρού προκειμένου να διατηρηθούν λίγο ακόμη στην εξουσία.

Η κλίκα Σαμαρά, αντιλαμβανόμενη τον ερχομό του πολιτικού βίου έχει απευθύνει γενικό προσκλητήριο σε όλα τα απολωλότα πρόβατα να επιστρέψουν στο μαντρί.

Μέσα σε αυτούς βέβαια περιλαμβάνονται και οι Καρατζαφέρης και Καμμένος που κατά καιρούς έχουν σύρει τα εξ΄ αμάξης στον Σαμαρά.

Μετά τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη την σκυτάλη πήρε σήμερα ο Ταμήλος, ο οποίος παραδέχτηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή πως σε περιοδεία του στα χωριά των Τρικάλων δέχθηκε –όπως είπε- «γροθιά στο στομάχι» από την «ανάκριση» που του έκαναν οι πολίτες και τη δική του αδυναμία να επιχειρηματολογήσει.

Αναφερόμενος μάλιστα στις συνεργασίες με τη ΝΔ παλιών στελεχών, έκανε κάλεσμα στον Καμμένο και στον Καρατζαφέρη να επανέλθουν στη ΝΔ, και ταυτόχρονα έκανε κάλεσμα και σε όλους τους πολίτες όσο δεξιά κι αν βρίσκονται, «ακόμα κι έξω δεξιά» όπως είπε χαρακτηριστικά, να συστρατευτούν με τη ΝΔ.

Είναι ευνόητο πως οι εκλογές είναι προ των πυλών όπως και η οριστική κατάρρευση της Χούντας Σαμαρά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sthn-grammh-boridh-kai-o-tamhlos-na-gurisoun-pisw-ta-apolwlota-sthn-psofode#ixzz3B3PrulZI

Exit mobile version