Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Χαϊκάλης καρφώνει τους ΑΝΕΛ: Ακόμα δύο βουλευτές συζητάνε να ψηφίσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο Χαϊκάλης καρφώνει τους ΑΝΕΛ: Ακόμα δύο βουλευτές συζητάνε να ψηφίσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Επιμένει για την ψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας δηλαδή την έμμεση στήριξη της συγκυβέρνησης Βενιζέλου – Σαμαρά και την παράταση της βουλευτικής του θητείας…

Σε διευκρινιστικές δηλώσεις προέβη ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Παύλος Χαϊκάλης για το θέμα της ψήφισης Προέδρου της Δημοκρατίας καρφώνοντας ακόμα δύο συναδέλφους τους χωρίς όμως να τους κατονομάζει. «Υπάρχουν και άλλοι δύο στους Ανεξάρτητους Έλληνες που το συζητάνε» είπε χαρακτηριστικά σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα δικαιολόγησε την άποψή του λέγοντας ότι «πρέπει η κυβέρνηση να προτείνει ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, που να μην προέρχεται από κάποιο κομματικό χώρο και να έχει ευρύ κοινωνικό έρεισμα. Σε αυτή την περίπτωση και εφόσον ο προτεινόμενος για το θεσμό δεσμευθεί ότι δεν θα υπογράψει Προεδρικά Διατάγματα και Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, όπως έκανε ο απερχόμενος Πρόεδρος, τότε η θετική μου ψήφος είναι πιθανή».

Παράλληλα, ο Χαϊκάλης προς επίρρωση των λεγομένων του σημείωσε ότι «σε περίπτωση που καταψηφιστεί η πρόταση της κυβέρνησης πάμε σε καταστάσεις πολιτικής αστάθειας. Δεν μπορούμε να παίζουμε με το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Με απλά λόγια οι βουλευτές των ΑΝΕΛ στρώνουν το χαλί για την συγκατάθεση του Καμμένου στην διαδικασία εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας και την μεγάλη επιστροφή στο μπλε μαντρί. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-chaikalhs-karfwnei-tous-anel-akoma-duo-bouleutes-suzhtane-na-pshfisoun-to#ixzz3B92AIhw0

Exit mobile version