Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι βεβηλώσεις και οι βανδαλισμοί της ευαίσθητης Αριστεράς

Οι βεβηλώσεις και οι βανδαλισμοί της ευαίσθητης Αριστεράς

Όσοι από εμάς ζούμε σε άσχημες τσιμεντουπόλεις έχουμε μεγαλώσει έχοντας ως δεδομένη την αισθητική παρακμή αυτών η οποία φυσικά είναι αποτέλεσμα γενικότερης απουσίας αξιών και εξοργιστικής ανοχής σε βάνδαλους της κατά τα άλλα «των – γραμμάτων – και – της – τέχνης» αριστεράς και του «ανθρωπιστικού» αναρχικού χώρου. Η εικόνα γνωστή: Αφίσες και σπρέυ παντού, εμετικά συνθήματα με απειλές βίας προς όποιον διαφωνεί, όλα αυτά συνθέτουν το περιβάλλον ψυχολογικής βίας που ασκείται καθημερινά και αθόρυβα.

Επίσης όσοι πέρασαν από ελληνικό πανεπιστημιακό ίδρυμα σαφώς γεύτηκαν μια ακόμη χειρότερη εικόνα απόλυτης κατάντιας και αίσχους, για να μην αναφέρουμε φυσικά τους βανδαλισμούς επί καταλήψεων των «ειρηνικών» νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ που επίσημα και καταγεγραμμένα έχουν κοστίσει στον Έλληνα φορολογούμενο εκατομμύρια ευρώ εξαργύρωσης «φοιτητικού αγώνα».

Στην παρούσα αναφορά παραθέτουμε επίσης φωτογραφίες από πράξεις ακραίας ασέβειας και ανθελληνισμού των συμπλεγματικών υπολειμμάτων ανθρώπου που μισούν την ίδια τους τη φυλή:

4 Σεπτεμβρίου 2013 – Βεβήλωση του αγάλματος της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στην Πλατεία  Αγία Σοφίας στην Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα οι άγνωστοι έβαψαν μέρη του αγάλματος με κόκκινη μπογιά σε τέτοια σημεία ώστε να φαίνεται σαν αίμα. Επίσης έγραψαν στη βάση του αγάλματος της θρηνούσας Ποντιοπούλας αποκρουστικό τίτλο προς διακωμώδηση του μνημείου. Μια εξωπραγματικά χυδαία πράξη που προσβάλει τα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, αλλά βέβαια…αυτοί ήταν Έλληνες!

1 Απριλίου 2014 – Βεβήλωση αγάλματος Θεόδωρου Κολοτρώνη στην ομώνυμη πλατεία επί της οδού Σταδίου στην Αθήνα από αναρχικούς. Ακόμη μια αηδιαστική επίδειξη διανοητικής σήψης από τους υποκριτές και υποτιθέμενα υπέρμαχους της ελευθερίας του ανθρώπου.

16 Ιουνίου 2014 – Βεβήλωση του ίδιου αγάλματος από τους συμμετέχοντες στο «Athens Gay Pride», το οποίο προλόγισε φυσικά ο δήμαρχος Αθηνών και σφοδρός πολέμιος της Χρυσής Αυγής Καμίνης. Χαρακτηριστική και επίσημη η παρουσία του αναρχικού χώρου κι σύσσωμης της Αριστεράς, τόσο στις φιέστες όσο και στις αποτρόπαιες βεβηλώσεις.

Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-bebhlwseis-kai-oi-bandalismoi-ths-euaisthhths-aristeras#ixzz3BDnKnaN0

Exit mobile version