Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Ακρόπολη»: Ο Καμμένος έχει πουλήσει την παρτίδα

Αποκαλυπτικό άρθρο του Άρη Σπίνου για την μεγάλη κωλοτούμπα των ΑΝΕΛ.

Οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, αλλά ψάχνουν να βρουν τρόπο για να μην ξευτιλιστούν! Την αλήθεια ομολογούν οι βουλευτές του!

Οι πιο πιστοί αναγνώστες της εφημερίδας μας έχουν αποφασίσει κάθε μέρα να δίνουν 50 λεπτά, ή και περισσότερα από το υστέρημα τους, γνωρίζουν πολύ καλά ότι με συνεχές ρεπορτάζ και αρθρογραφία επιμένουμε ότι ο Πάνος Καμμένος και οι συν αυτώ θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. Το 90% των βουλευτών από αυτό το «μαγαζί» δεν πρόκειται να ξαναδούν βουλευτική έδρα και το γνωρίζουν. Τέρμα τα προνόμια και τα μεγαλεία!

Αυτό είναι και το μόνο κίνητρο τους για να βρουν τη μια ή την άλλη δικαιολογία, πως δήθεν για τη «σωτηρία της πατρίδος» πρέπει να ψηφίσουν με την παρούσα Βουλή Πρόεδρο της δημοκρατίας. Τουλάχιστον 3 βουλευτές των ΑΝΕΛ, Μελάς, Χαϊκάλης, Κουντουρά, έχουν κρατήσει αποστάσεις από την επίμονη και ψεύτικη στάση του προέδρου τους για δήθεν ανατροπή της κυβέρνησης! Οι κατά καιρούς δηλώσεις τους και οι συνεντεύξεις που δίνουν στην ουσία τους γελοιοποιούν!

Ακόμη και ο Τέρενς Κουίκ που τελείωσε την καριέρα του λέγοντας δελτίο ειδήσεων στο Blue Sky, δεν θέλει με τίποτα να χάσει τους 15 μισθούς που υπολείπονται μέχρι τη διενέργεια εθνικών εκλογών! Πώς θα ζήσει; Αποτελεί φυσικά μέγα εξευτελισμό και του ιδίου του πρωθυπουργού να δεχθεί να πάρει τις ψήφους των φανατισμένων υβριστών του. Όπως όμως έχουν γίνει τα πράγματα, σήμερα «φτύνεις» κάποιον και νομίζει ότι η κυρά-Τέτη έχει απλώσει πλυμένες φλοκάτες στο μπαλκόνι στην πλατεία Ναυπλίου και πέφτουν μερικές σταγόνες!

Το κόμμα του Πάνου Καμμένου δεν θα είναι ξανά στην επόμενη Βουλή. Τις επόμενες ημέρες έρχεται κύμα στημένων δημοσκοπήσεων προκειμένου να φοβίσουν τους μη συνεργάσιμους! Έχουν πάρει οι «τραμπαλοθαμώνες» του Μεγάρου Μαξίμου μια μεγάλη ψαλίδα σαν αυτή που έχουν οι κηπουροί και κόβουν τριαντάφυλλα και έχουν ψαλιδίσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στο 11%.

Φανταστείτε πού βρίσκεται! Ακόμη όμως και ο πρόθυμος Καμμένος δεν θα σώσει την καταρρέουσα συγκυβέρνηση. Οι «180» δεν θα μαζευτούν και οι εκλογές είναι βέβαιες λίγο πριν η μετά το Δεκέμβρη. Τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolh-o-kammenos-echei-poulhsei-thn-partida#ixzz3BE18MpOv

Exit mobile version