Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραιτήθηκε η γαλλική κυβέρνηση ελέω Μέρκελ – Την Χούντα Σαμαρά την κρατούν τραπεζίτες και εκδοτικά συγκροτήματα

Παραιτήθηκε η γαλλική κυβέρνηση ελέω Μέρκελ - Την Χούντα Σαμαρά την κρατούν τραπεζίτες και εκδοτικά συγκροτήματα

Την παραίτησή της υπέβαλε αιφνιδιαστικά σήμερα το πρωί η γαλλική κυβέρνηση στον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ. Αιτία οι σκληρές δηλώσεις του υπουργού των Οικονομικών Αρνό Μοντεμπούρ, κατά της πολιτικής λιτότητας την οποία εφαρμόζει η γερμανική κυβέρνηση της Άγκελα Μέρκελ και οι δραματικές της συνέπειες στις χώρες της ευρωζώνης.

Ο υπουργός των Οικονομικών της Γαλλίας είχε μέσω συνέντευξης στην εφημερίδα Le Monde ασκήσει σκληρή κριτική στην εφαρμοζόμενη πολιτική της Μέρκελ, κάνοντας λόγο για την αναγκαιότητα της αντιπαράθεσης με τις επιλογές του Βερολίνου. Δήλωσε συγκεκριμένα: «πρέπει να υψώσουμε τον τόνο. Η Γερμανία έχει πιαστεί στην παγίδα της πολιτικής της λιτότητας που επέβαλε σε όλη την Ευρώπη. Όταν λέω η Γερμανία, ομιλώ για τη γερμανική δεξιά που υποστηρίζει την Άγκελα Μέρκελ. Η Γαλλία δεν έχει την τάση να ευθυγραμμίζεται με τα ιδεολογικά αξιώματα της γερμανικής δεξιάς», συμπληρώνοντας πως «η Γαλλία δεν μπορεί πλέον να άγεται και να φέρεται».

Ο Φρανσουά Ολάντ έδωσε ήδη την εντολή στον Μανουέλ Βαλς για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης, η οποία πρόκειται να ανακοινωθεί αύριο. Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση της παραίτησης των υπουργών της γαλλικής κυβέρνησης εκθέτει ακόμη περισσότερο τους ομολόγους τους, της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, οι οποίοι κατακρίνουν τάχα τις απαιτήσεις της Τρόικα, αλλά από την άλλη πλευρά εκτελούν πειθήνια στερούμενοι της στοιχειώδους αξιοπρέπειας να αντιδράσουν. Για παραιτήσεις βεβαίως ούτε λόγος!

Εν αντιθέσει λοιπόν προς τη γαλλική κυβέρνηση, η εγχώρια Χούντα του Μνημονίου συντηρείται ακόμη στη ζωή, χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των πραγματικών πραιτόρων της, των τραπεζιτών και των «αντικειμενικών» μέσων μαζικής εξαπάτησης, εφημερίδων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, καταδεικνύοντας πως η εν Ελλάδι διαπλοκή είναι πανίσχυρη.

Λογικά ως εκ τούτου, η Χρυσή Αυγή φαντάζει και είναι η μοναδική ουσιαστική απειλή για ένα Καθεστώς διαφθοράς και φαυλότητας που εξυπηρετεί τα συμφέροντα διεθνών και εγχώριων τοκογλύφων.

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paraiththhke-h-gallikh-kubernhsh-elew-merkel-thn-chounta-samara-thn-kratoun#ixzz3BPONhBKE

Exit mobile version