Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τους ζώνουν τα φίδια Σαμαρά και Βενιζέλο: Αναζητούν τεχνάσματα για λίγους ακόμη μήνες παραμονής στην εξουσία

Τους ζώνουν τα φίδια Σαμαρά και Βενιζέλο: Αναζητούν τεχνάσματα για λίγους ακόμη μήνες παραμονής στην εξουσία

Τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας βιώνουν στην καταρρέουσα Χούντα Σαμαρά, καθώς αντιλαμβάνονται πως οι εκλογές είναι αναπόφευκτες, ένα γεγονός που θα είναι και το κύκνειο άσμα τους.

Η τραγωδία του ΕΝΦΙΑ, το επερχόμενο τσεκούρωμα από την τρόικα στο Παρίσι, αλλά και το νομοθετικό έκτρωμα του αντιρατσιστικού για το όποιο τα ανδρείκελα του Μνημονίου έχουν δώσει τον λόγο τους στους αμερικανοσιωνιστές, είναι τα τρία καυτά ζητήματα που πρέπει να επιλύσουν Βενιζέλος και Σαμαράς. Για τον λόγο αυτό θα συναντηθούν αύριο το πρωί, ώστε να δοθούν οι απαραίτητες κατευθύνσεις.

Μέσα σ΄ όλα αυτά συμπεριλαμβάνεται και το τέχνασμα – συνδιαλλαγή για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, μία συζήτηση όμως η οποία δεν θα δημοσιευτεί. Το επικρατέστερο πρόσωπο για να παίξει αυτόν τον ρόλο είναι ο πολιτικά ξοφλημένος Φώτης Κουβέλης, ο οποίος για τα κατάλληλα ανταλλάγματα είναι πρόθυμος να δώσει το “φιλί της ζωής” στην Χούντα Σαμαρά.

Ό,τι και να κάνουν βέβαια τα ανδρείκελα του Μνημονίου είναι μάταιο για αυτούς, καθώς μετράνε μέρες. Οποιαδήποτε εξαγγελία όμως και να κάνουν, οποιοδήποτε επικοινωνιακό τέχνασμα κι αν στήσουν… το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο!

Είναι αναπόφευκτο να καταρρεύσουν υπό το βάρος της λαϊκής κατακραυγής!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tous-ezwsan-ta-fidia-samara-kai-benizelo-anazhtoun-technasmata-gia-ligous-a#ixzz3BQYCyFcT

Exit mobile version