Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σχετικά με την ορκωμοσία δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων της «Ελληνικής Αυγής» στην Μακεδονία

Σχετικά με την ορκωμοσία δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων της «Ελληνικής Αυγής» στην Μακεδονία

Πλησιάζει η μέρα της ορκωμοσίας των νέων περιφερειακών και δημοτικών Συμβουλίων και οι κάθε λογής κονδυλοφόροι του συστήματος προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα εκ του μη όντος.

Τοπική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης κυκλοφορεί σήμερα με τον τίτλο «Οχυρώνονται απέναντι στους χρυσαυγίτες – Συναγερμός σε δήμο Θεσσαλονίκης και περιφέρεια Κ. Μακεδονίας». Σύμφωνα με το δημοσίευμα «υπάρχει έντονος προβληματισμός στο δήμο και την περιφέρεια για το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι με ακραίες συμπεριφορές στελεχών του νεοναζιστικού κόμματος»ξεχνώντας προφανώς ότι αναφέρονται στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Από ότι φαίνεται δεν έκαναν καν τον κόπο να δουν ποιοι είναι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, που προεξοφλούν ότι θα εκδηλώσουν «ακραίες συμπεριφορές», γιατί τότε θα διαπίστωναν ότι η μία εκ των αιρετών είναι ΑΜΕΑ με σοβαρότατα κινητικά προβλήματα.

Σχετικά με τη δήθεν πρωτοβουλία για την «αλλαγή του Κανονισμού λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου» μόνο ως γελοιότητα μπορεί να θεωρηθεί, αφού δεν προβλέπεται από καμιά διαδικασία, ενώ στην εθιμοτυπική συνάντηση εν όψει της ορκωμοσίας, έχουν προσκληθεί και οι εκπρόσωποί μας.

Στους δύσκολους καιρούς που ζει ο ελληνικός λαός, κύριο μέλημα μας είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσα από το θεσμικό ρόλο που μας ανάθεσε το 10% των ψηφοφόρων. Αδιαφορούμε για τις προκλήσεις των δήθεν «δημοκρατών» με τις φασίζουσες συμπεριφορές.

Το μόνο που έχουμε να τους ευχηθούμε είναι περαστικά και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν τόσο καλύτερα γι’ αυτούς.

xathess.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/schetika-me-thn-orkwmosia-dhmotikwn-kai-perifereiakwn-sumboulwn-ellhnikhs-a#ixzz3BQanCj2a

Exit mobile version