Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επισπεύδει τις κινήσεις για τη δημιουργία νέου κόμματος ο Νικόλαος!

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. 

Παλαιότερα κυκλοφορούσε περισσότερο ως φήμη. Τώρα όμως υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Πρίγκηπας Νικόλαος, ο γιος του βασιλιά Κωνσταντίνου,κινείται με σκοπό τη δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος.

Το τελευταίο διάστημα, μολονότι είναι καλοκαίρι, έχει ενταθεί μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr η προσπάθεια για τη συλλογή τουλάχιστον 10.000 υπογραφών ανά την Ελλάδα για τη στήριξη της πρωτοβουλίας αυτής.
Ετσι, στόχος είναι όπως φαίνεται η εξαγγελία της δημιουργίας του να γίνει μέσα στο φθινόπωρο εν όψει των πιθανολογούμενων πολιτικών εξελίξεων. Και προφανώς η κύρια δεξαμενή για την άντληση ψηφοφόρων θα είναι ο χώρος της “δεξιάς”.
πηγή

Και ύστερα ξύπνησαν! Λέτε ο εξαθλιωμένος Ελληνικός λαός να τσιμπήσει και να ψηφίσει για γκλαμουριά; Δεν νομίζω…   Η Χρυσή Αυγή θα ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο γιατί είναι δίπλα στον Έλληνα που δοκιμάζεται έμπρακτα και όχι στις Λόντρες… Ο Λαός δεν τρώει πια κουτόχορτο! Εδώ δεν ήθελαν την βασιλική οικογένεια  τις παλιές καλές εποχές, θα την αναζητήσουν τώρα ως… άλλον έναν “σωτήρα” τους;

Πότε επιτέλους θα καταλάβουν όλοι οι επιβήτορες του τόπου, ότι η εποχή που ο Έλληνας ψηφοφόρος ψήφιζε χωρίς να σκέπτεται  έχει περάσει ανεπιστρεπτί; Δεν βλέπει την κατάντια του με αυτούς που ψήφιζε εδώ και τόσα χρόνια  χαΐρι δεν είδε; Τους πούλησαν όλοι! Γιατί να μπουν σε νέες περιπέτειες με κάποιον που δεν έχει καν ζήσει στην Ελλάδα; Είναι δυνατόν να τον εμπιστευτούν; Δεν νομίζω…

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙ: ΨΗΦΙΖΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Κανένας επιτήδειος δεν θα του κλέψει την ψήφο. Θα υπάρχουν μάλιστα και χιλιάδες εκλογικοί αντιπρόσωποι για να διασφαλίσουν τις ψήφους του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση για όσους ετοιμάζονται να επαναλάβουν τα ίδια αίσχη των τελευταίων εκλογών!

 

Exit mobile version