Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση στον μόνιμο συκοφάντη της Χρυσής Αυγής, Άδωνι Γεωργιάδη

Απάντηση στον μόνιμο συκοφάντη της Χρυσής Αυγής, Άδωνι Γεωργιάδη

Συνέντευξη έδωσε πρόσφατα ο «Άδωνις» Γεωργιάδης στα παπαγαλάκια του Μαξίμου, την εφημερίδα “Παραπολιτικά”. Μεταξύ των πολλών που λέει, στα οποία αποκαλύπτει και το μέγεθος της πολιτικής αστάθειας που τον διακρίνει, αναφέρεται και στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της είναι εθνικοσοσιαλιστές, απαντάει αφαιρώντας το θεμελιώδες δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού στους 570.000 Έλληνες που στήριξαν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή: «Όποιος ψηφοφόρος σήμερα εξακολουθεί να ψηφίζει Χρυσή Αυγή, γνωρίζοντας την πραγματική της ιδεολογία και την πραγματική της δράση, κατά τη γνώμη μου, έχει κόψει γέφυρες με το δημοκρατικό πολιτικό σύστημα». Μίλησε ο υπέρμαχος της δημοκρατίας και της συνταγματικότητας, της συγκυβέρνησης στην οποία μετέχει και η οποία έχει παρανόμως έγκλειστους βουλευτές ενός νομίμου και δημοκρατικά εκλεγμένου πολιτικού κόμματος, ενώ την ίδια ώρα μέρα με τη μέρα καταστρέφει την εθνική οικονομία και τον κοινωνικό και εθνικό ιστό, με τα οικονομικά μέτρα και τα νομοσχέδια που ψηφίζει.

Και συνεχίζει: «Όταν πλέον κάποιος πηγαίνει στην κάλπη και ψηφίζει Χρυσή Αυγή γνωρίζει τι ψηφίζει. Εγώ δεν θέλω να εκπροσωπήσω αυτούς τους ανθρώπους». Προφανώς και αυτοί που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή δεν θα ήθελαν ποτέ να τους εκπροσωπεί κάποιος με την ανάλγητη και ιδιοτελής πολιτική συμπεριφορά του Γεωργιάδη, ο οποίος από τηλεβιβλιοπώλης προήχθη σε βουλευτή «εθνικοπατριώτη» του αναχωματικού μορφώματος Καρατζαφέρη. Έπαιζε τον αντιμνημονιακό και τον αντικυβερνητικό για χρόνια, εισπράττοντας τις βουλευτικές αποζημιώσεις και εν συνεχεία μεταπήδησε, ή μάλλον επέστρεψε, στο κομματικό μαντρί της νδουλας, πηδώντας πρώτος από το επερχόμενο ναυάγιο, ακολουθούμενος από τους υπόλοιπους «μεγαλοπατριώτες», νυν βουλευτές και  υπουργούς της χουντικής συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου, της συγκυβέρνησης που αποτελεί τον ηθικό και φυσικό αυτουργό των χιλιάδων αυτοκτονιών και της εγκληματικότητας που μαστίζουν την πατρίδα μας. Προφανώς αυτός και οι συν αυτώ υπήρξαν προπομποί της επιστροφής του Καρατζαφέρη στην «μεγάλη παράταξη» με το πρόσχημα της «σωτηρίας» από τον Σύριζα.

Ξεχνάει ο κύριος Γεωργιάδης τους πύρινους λόγους του και τις δηλώσεις εναντίον Σαμαρά αλλά και των πασόκων. Είναι γλυκιά η κουτάλα της εξουσίας. Ας αναλογιστεί όμως αν αυτά που υποστηρίζει βρίσκουν έρεισμα στην ελληνική κοινωνία, σκεπτόμενος τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετωπίζουν όπου πηγαίνει.

Νικόλαος Λεμοντζής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apanthsh-ston-monimo-sukofanth-ths-chrushs-aughs-adwni-gewrgiadh#ixzz3BVOoloc2

Exit mobile version