Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταχειροκροτήθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής στην Μακεδονία – Προκλήσεις αριστεριστών με την ανοχή της αστυνομίας ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Αριστεριστές προσπάθησαν να τους επιτεθούν με την προστασία της αστυνομίας.

Οι εκλεγμένοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής σπέρνουν τον πανικό στο σύστημα και τα προστατευόμενα τσιράκια τους.

Στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας οι τρεις περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Νικόλαος Χρυσομάλλης, Γραικός Φώτης και Νικήτας Σιώης κατά την άφιξή τους στο κτίριο της περιφέρειας για την ορκωμοσία τους καταχειροκροτήθηκαν με πολλές επευφημίες και συνθήματα από συγκεντρωμένους.

Μια θλιβερή μειοψηφία όμως 6-7 αριστεριστών προσπάθησε επιτεθεί και αποκλείσει την είσοδο στους Συναγωνιστές υπό την προστασία της Αστυνομίας που δεν έκανε για ακόμη μια φορά καμία σύλληψη.

Οι Εθνικιστές αγέρωχοι με ψηλά το κεφάλι συνεχίζουν τον πολιτικό αγώνα ενάντια στην χούντα Σαμαρά και τους συνοδοιπόρους της. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katacheirokroththhkan-oi-perifereiakoi-sumbouloi-ths-ellhnikhs-aughs-sthn-m#ixzz3Bc5AXPWK

Exit mobile version