Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμπαίζει τους Έλληνες ο Σόιμπλε, επαινώντας τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά

Εμπαίζει τους Έλληνες ο Σόιμπλε, επαινώντας τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά

Όταν ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Μέρκελ, Βολφγκανγκ Σόιμπλε, επαινεί τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά για τα φοροεισπρακτικά της μέτρα και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, τα οποία οι απατεώνες των Μνημονίων ονομάζουν «μεταρρυθμίσεις», τότε υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για να νιώθουν οι Έλληνες ανησυχία και ανασφάλεια, μαζί με τη δικαιολογημένη οργή.

Ως «ιστορία επιτυχίας», χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος των δανειστών και τοκογλύφων το πρόγραμμα «διάσωσης» της Ελλάδος. Ακολούθησαν τα διθυραμβικά σχόλια των «έγκριτων» δημοσιογράφων της εργολαβικής εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού, διθυραμβικά σχόλια για μια Χούντα η οποία έχει οδηγήσει στην απόγνωση την συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών οικογενειών και στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπατριώτες μας.

Ανέξοδες βεβαίως οι δηλώσεις Σόιμπλε και δίχως κόστος για τον ίδιο και την κυβέρνηση της Μέρκελ. Άλλωστε θα πρέπει κάπως να δικαιολογηθούν και τα χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων, τα οποία δεν καταλήγουν στην ελληνική «ανάπτυξη» όπως ψευδώς υποστηρίζεται, αλλά στις τσέπες των τραπεζιτών και των τοκογλύφων του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Από την άλλη πλευρά, οι Έλληνες είναι σε θέση να διακρίνουν το είδος της κατά Σόιμπλε «επιτυχίας»: χιλιάδες θέσεις εργασίας χάθηκαν, εκατομμύρια συμπατριώτες μας είναι άνεργοι, τράπεζες βγάζουν σε πλειστηριασμό τις κατοικίες συμπολιτών μας, η Χούντα προχωρά ακατάπαυστα στην πλήρη οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων, κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις ξεπουλιούνται, εθνική γη παραχωρείται σε ξένους έναντι ευτελούς αντιτίμου.

Τα μοναδικά πράγματα τα οποία αυξάνονται στο ελληνικό “success story” είναι οι δυσβάσταχτοι και άδικοι φόροι και φυσικά οι λαθρομετανάστες! Διότι μπορεί η «λαοφιλής» Χούντα του 31% να αδιαφορεί για τους Έλληνες, αλλά δείχνει τη μεγαλοψυχία της στο μελλοντικό ανθρώπινο δυναμικό των πολυεθνικών που αγοράζουν τα πάντα, στους λαθροεισβολείς. Γι’ αυτούς και για εκείνους που ρουφούν το αίμα του Λαού μας, μέσα από επιπλέον μηδενικά στα τοκοχρεολύσια, πρόκειται πράγματι για ένα ανέλπιστο και κερδοφόρο “success story”.

Η δουλεία των τόκων, της οποίας πολιτική έκφανση είναι η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, θα πάψει όταν ο Ελληνικός Λαός εγερθεί και βροντοφωνάξει “end of story”, στους απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου. Για να γίνει ακόμη απλούστερο, πολιτικά αυτό δύναται να εκφρασθεί μονάχα μέσα από το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: “Ο Γερμανός αρχιτοκογλύφος άρχισε την προπαγάνδα υπέρ Σαμαρά και Βενιζέλου που είναι τα πιο πειθήνια όργανά του και ξεπουλούν την Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να αντισταθεί στην ξένη κατοχή και να δώσει πνοή στην εθνική μας οικονομία“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/empaizei-tous-ellhnes-o-soimple-epainwntas-th-chounta-benizelou-samara#ixzz3BcXenRMu

Exit mobile version