Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στις ομιλίες για το αντιρατσιστικό έκτρωμα

Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στις ομιλίες για το αντιρατσιστικό έκτρωμα

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής: Ομιλία της νομικού συμβούλου του Κινήματος, Δήμητρας Βελέντζα για το έκτρωμα του “αντιρατσιστικού” νόμου

Την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 η Συναγωνίστρια Δήμητρα Βελέντζα, νομική σύμβουλος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, εκλεγμένη πλέον δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων στον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη “Με την Ελληνική Αυγή για την Αθήνα”, πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Η ομιλήτρια ανέλυσε τις διατάξεις, οι οποίες αναγορεύουν απροκάλυπτα και προκλητικά τους παράνομους αλλοδαπούς εισβολείς σε πολίτες α’ κατηγορίας και φιμώνουν τους Έλληνες, υποβαθμίζοντάς τους σε πολίτες γ’ κατηγορίας μέσα στην ίδια μας την πατρίδα. Το ρεπούσειο πνεύμα του νομοσχεδίου αποσιωπά μοχθηρά τις γενοκτονίες εις βάρος των Ελληνικών πληθυσμών, οι οποίες διαπραχθεί και καταγραφεί από τους ιστορικούς κατά τις χιλιετίες ζωής του Ελληνισμού (Ποντίων, Μικρασιατών, Χριστιανών, Χιωτών, οθωμανική δουλεία, γενιτσαρισμός) αναδεικνύει ως το μόνο επιτρεπτό να μνημονεύεται το εβραϊκό ολοκαύτωμα, ενώ περιλαμβάνει και ‘πονηρή’ διάταξη, η οποία θα ενεργοποιεί τον μηχανισμό απόδοσης συλλογικής ευθύνης ‘σε νομικά πρόσωπα και ενώσεις προσώπων” εάν άτομο ή μέλος νομικού προσώπου ή ένωσης προσώπων τελέσει πράξη, η οποία σύμφωνα το νομοσχέδιο θεωρείται παράνομη, με σκοπό να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Γ.Παπαγεωργίου κάλεσε τους φίλους της Χρυσής Αυγής σε επαγρύπνηση, ώστε να αποφεύγουν με ευφυή σωφροσύνη τους σκοπέλους και τις παγίδες του νομοσχεδίου, χωρίς όμως να υποστέλλουν τις σημαίες του αγώνα και της ενημέρωσης των συνελλήνων για το νομοσχέδιο! Ήδη η σθεναρή αντίσταση την οποία η Χρυσή Αυγή αντιτάσσει από την στιγμή της από διετίας εκδήλωσης των ιταμών προθέσεων του καθεστώτος, αφυπνίζει από την βυθιότητα την κοινή γνώμη και 34 Έλληνες ακαδημαϊκοί υπέγραψαν κείμενο αντίθεσης κατά του νομοσχεδίου.

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!|

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

T.Ο. Καλαμάτας:  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία στα γραφεία μας  με θέμα τον ρατσιστικό νόμο εναντίον των Ελλήνων, που επανέφερε η κατοχική συγκυβέρνηση του Μνημονίου . Ομιλητής ο συναγωνιστής Αχιλλέας Μαστορίδης ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους σχετικά με τοεκτρωματικό νομοσχέδιο που φωτογραφίζει αφιλτράριστα τον Λαϊκό Σύνδεσμο και όλους τους αφυπνισμένους Έλληνες Εθνικιστές, αφήνοντας στο απυρόβλητο τους μισέλληνες της αριστεράς και τους ανθέλληνες “εθνικόφρονες” δεξιούς, με τους πρώτους να αμφισβητούν τις γενοκτονίες των αδελφών μας στο Πόντο/Μικρά Ασία και τους δεύτερους να χαριεντίζονται ανερυθρίαστα με τους νατοϊκούς συμμάχους τους.

Στην συνέχεια της ομιλίας του ο συναγωνιστής Μαστορίδης, επισήμανε επίσης τη πολιτικάντικη αντίδραση κάποιων βο(υ)λευτων της ψοφοδεξιάς παράγκας η οποία αποσκοπεί μονάχα στην αποτροπή των διαφυγόντων ψηφοφόρων από την Νουδούλα. Τέλος ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή πιστή στις ιδεολογικές της αρχές, αρνείται να συνθηκολογήσει με τους εχθρούς του Έθνους και να επισημοποιήσει την λήθη που προωθεί η νεοταξική παγκόσμια κυβέρνηση. Αντιστεκόμασταν, αντιστεκόμαστε και θα αντιστεκόμαστε στο ξεπούλημα της πατρίδας μας και στην εθνική ”ταφόπλακα” που πάνε να μας βάλουν τα ξένα κέντρα εξουσίας με την βοήθεια της μνημονιακής χούντας Σαμαρά και Βενιζέλου.

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Ο Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος κατά την ομιλία του επισήμανε ότι αν ψηφιστεί αυτός ο εκτρωματικός νόμος, όποιος στην Ελλάδα εγκωμιάζει ή αρνείται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων θα τιμωρείται ενώ αντίθετα όσοι λοιδορούν τα θύματα και αμφισβητούν τις γενοκτονίες των Ελλήνων δεν θα έχουν καμία ποινική αντιμετώπιση.

Στην ομιλία ήταν και ο Συναγωνιστής Δρ. Γεώργιος Γαλέος ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Τ.Ο. Πρέβεζας: Την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα την επικείμενη ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katamesta-ta-grafeia-ths-chrushs-aughs-stis-omilies-gia-to-antiratsistiko-e#ixzz3BchCp9dD

Exit mobile version