Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ορκίστηκαν οι έξι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Ελληνικής Αυγής» στην Αττική – Φωτογραφίες

Ορκίστηκαν οι έξι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Ελληνικής Αυγής» στην Αττική - Φωτογραφίες

Σε κακόγουστο πανηγύρι μετέτρεψαν την ορκωμοσία του περιφερειακού συμβουλίου ο Σύριζα και η Δούρου.

Η κατάφορη παραβίαση κάθε έννοιας συνταγματικότητας, στην ελεύθερη μετακίνηση ελεύθερων πολιτών, απλά και μόνο επειδή φορούσαν μαύρη μπλούζα, (με ή χωρίς τον Mαίανδρο – σήμα της Χρυσής Αυγής)  το περιφερόμενο θλιβερό τσίρκο των 5 ατόμων του ΚΕΕΡΦΑ που κάτι ακατανόητο έλεγαν (δεν είχαν ξυπνήσει ακόμη, ή… δεν “ήταν καλά”) και όσα έγιναν μέσα στην αίθουσα του γυμναστηρίου Δροσούπολης στον δήμο Φυλής, με τον κομμουνιστικό χαιρετισμό σε πρώτο πλάνο (αλλά αυτός δεν απαγορεύεται και ας έχει συνδεθεί με δολοφονίες εκατομμυρίων ανθρώπων) μας πείθουν πως δεν θα έπρεπε να μιλάμε για “τελετή ορκωμοσίας”, γιατί τέτοια δεν ήταν, ή ήταν σε ένα μικρό σημείο. Εκεί που ορκίστηκε ο Ηλίας Παναγιώταρος και οι εκλεγμένοι της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική”. Οι άλλοι, ο καθένας ορκίστηκε όπου ήθελε. Άλλος στη μάνα του, άλλος στο παιδί του, άλλος στα playmobil που είχε μικρός.

Τι ήταν αυτό που είδαμε λοιπόν; Ένα μεγάλο επικοινωνιακό φιάσκο  του ΣΥΡΙΖΑ που ξέφυγε και έγινε πανηγύρι. Στα πανηγύρια όλα επιτρέπονται.

Στην ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, της πλέον δύσκολης και υποβαθμισμένης περιφέρειας της Ελλάδας, όσα έγιναν επιβεβαίωσαν την φράση που ακουγόταν από στόμα σε στόμα στους κατοίκους της περιοχής – που “σημειολογικά” επέλεξε η Δούρου για να γίνει η ορκωμοσία των Περιφερειακών Συμβούλων… “Τι είναι αυτά; Κουβέντα για μας… Και ακόμη δεν κυβέρνησαν!”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/orkisthkan-oi-eji-perifereiakoi-sumbouloi-ths-ellhnikhs-aughs-sthn-attikh-f#ixzz3BcxVpust

Exit mobile version