Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ! ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΟ, ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

mpoutaris
Ο θεατρινισμός του Μπουτάρη είναι χωρίς τέλος. Εμφανίστηκε με το “κίτρινο αστέρι του Δαυίδ” στο σακάκι του, θεωρώντας πως έτσι υπηρετεί “την ομόνοια” που επιδιώκει στο δημοτικό συμβούλιο. Στεκόμαστε απλά στην… υποκριτική οργή που του προκάλεσαν τα συνθήματα και οι φωνές, πριν την διαδικασία ορκωμοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ οι άνθρωποι του επέτρεψαν να μπουν πανό και ντουντούκες στον χώρο.

Ντροπή σας! Εδώ είναι δημοτικό συμβούλιο και εδώ είναι ΌΛΟΙ!” είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στους συγκεντρωμένους αριστεριστές που με πανό και συνθήματα προσπάθησαν να επιβάλλουν την δική τους ελεεινή άποψη περί “δημοκρατίας”. “Εδώ δεν είναι ούτε γήπεδο, ούτε καφενείο να φωνάζετε. Και αν δεν σταματήσετε να φωνάζετε θα σας εκβάλλουν δια της βίας εκ της αιθούσης”.

Βέβαια τα κανάλια μίλησαν για “συστάσεις” κατά των υποστηρικτών της Ελληνικής Αυγής, κάτι που δεν ευσταθεί, απλά γιατί όσοι ήταν εκεί προσκεκλημένοι της Ελληνικής Αυγής, σεβάστηκαν τον χώρο και την διαδικασία και δεν απαντούσαν στις προκλήσεις.

Σε λίγο αναμένεται να ξεκινήσει η ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου με τους πολιτικούς όρκους (sic) και αμέσως μετά με τον θρησκευτικό.

Στην ορκωμοσία παρίσταται – και θα ορκιστεί κανονικά μαζί με τους άλλους εκλεγμένους – και ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής και δημοτικός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Exit mobile version