Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τριπλάσιος ο αριθμός των νεκρών του Μνημονίου από τα θύματα της ουκρανορωσικής διένεξης

Τριπλάσιος ο αριθμός των νεκρών του Μνημονίου από τα θύματα της ουκρανορωσικής διένεξης

Ο βοηθός γενικός γραμματέας του ΟΗΕ και αρμόδιος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Ιβάν Σιμόνοβιτς, δήλωσε πως τα θύματα της διένεξης μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας από τον περασμένο Απρίλιο και μέχρι σήμερα ανέρχονται σε 2.593.

«Αυτήν τη στιγμή ο αριθμός των νεκρών είναι 2.593, κοντά στις 3.000, αν συμπεριλάβουμε τα 298 θύματα της συντριβής της πτήσης MH17», δήλωσε ο αξιωματούχος του ΟΗΕ. Σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνονται Ουκρανοί στρατιώτες, ρωσόφωνοι αυτονομιστές και άμαχοι εκατέρωθεν. Βεβαίως, πρόκειται για θύματα πολεμικών εχθροπραξιών μεταξύ των δύο χωρών.

Το παράδοξο έγκειται στο εξής γεγονός: στην Ελλάδα υπό τη Χούντα του Μνημονίου, οι νεκροί ξεπερνούν κατά πολύ τις 7.000, δίχως να πέσει σφαίρα!

Πέραν εκείνων οι οποίοι οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία εξαιτίας της αναλγησίας των κυβερνήσεων του Μνημονίου και της προερχόμενης από τα δυσβάσταχτα φορολογικά μέτρα απόγνωσης, υπάρχουν χιλιάδες συμπατριώτες μας θύματα της διάλυσης του Κράτους Πρόνοιας και των στοιχειωδών δομών του κοινωνικού κράτους.

Εν προκειμένω, είναι αναπόφευκτο οι πολεμικές εχθροπραξίες να προκαλούν ανθρώπινα θύματα. Αποτελεί όμως απόλυτο παραλογισμό να οδηγείς ένα Λαό στην αυτοκτονία και εν πολλοίς στον αφανισμό, μέσα από πολιτικές αποφάσεις οι οποίες στερούν από τους Έλληνες το δικαίωμα να καθορίσουν οι ίδιοι το μέλλον τους. Αυτό ακριβώς πράττει η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και αυτή την κατάσταση ενθαρρύνουν ή ανέχονται τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, εξαπατώντας συλλήβδην και κατ’ εξακολούθηση τον Ελληνικό Λαό.

Ο αρμόδιος αξιωματούχος του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν σπατάλησε μέχρι σήμερα λέξη για τα όσα βιώνει επί σειρά ετών ο Λαός μας. Σιωπά διότι από την σφαγή του Ελληνικού Λαού πλουτίζουν οι πραγματικοί κυρίαρχοι, οι οποίοι δεν είναι ούτε ο ΟΗΕ ούτε κανένας διεθνής οργανισμός, αλλά οι τράπεζες και οι διεθνείς τοκογλύφοι. Αυτούς προσκυνά το εγχώριο πολιτικό σύστημα και γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποιούν κάθε αθέμιτο μέσο προκειμένου να πλήξουν τη Χρυσή Αυγή, την τελευταία ελπίδα του Έθνους μας.

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/triplasios-o-arithmos-twn-nekrwn-tou-mnhmoniou-apo-ta-thumata-ths-oukranorw#ixzz3Bt3CaM00

Exit mobile version