Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σαμαράς σφραγίζει την καταστροφή της Ελλάδος- Τάχθηκε υπέρ νέων κυρώσεων στη Ρωσία

Ο Σαμαράς σφραγίζει την καταστροφή της Ελλάδος- Τάχθηκε υπέρ νέων κυρώσεων στη Ρωσία

Όχι μόνο δεν αρκείται ο πολιτικά ανισόρροπος πρωθυπουργός στην φτωχοποίηση των Ελλήνων και στην παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας σε ξένες δυνάμεις, αλλά αντίθετα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να διαρρήξει οριστικά τις ήδη βαρύτατα διαταραγμένες σχέσεις Αθήνας-Μόσχας.

Αιτία η απόφασή του να ταχθεί ανεπιφύλακτα υπέρ των νέων κυρώσεων που σχεδιάζει η σιωνιστική ΕΕ κατά της Ρωσίας, με το πρόσχημα της επιδείνωσης της ουκρανορωσικής διένεξης. Μιας ΕΕ η οποία αδιαφορεί πλήρως για τα συμφέροντα των Ευρωπαϊκών Εθνών, σπεύδοντας να αναλάβει το ρόλο της μαριονέτας των ΗΠΑ, συμμετέχοντας στο ενιαίο μέτωπο κατά της Ρωσίας του Πούτιν.

Με ύφος χιλίων πιθήκων, ο πρόεδρος της Χούντας του Μνημονίου δήλωσε προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής που διεξάγεται στις Βρυξέλλες: «Σχετικά με την αναταραχή στην Ουκρανία θα πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και προσεκτικοί». Όπερ σημαίνει πως τάσσεται υπέρ των νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας, συμφώνως προς τις υποδείξεις των ΗΠΑ. Η στάση του δε αυτή, αποδεικνύει ξεκάθαρα πως αποτελεί ένα πιόνι των δυνάμεων εκείνων που απεργάζονται την ολοκληρωτική καταστροφή της ελληνικής οικονομίας. Καταστροφή η οποία πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, χάρη στις αποφασιστικές κινήσεις Σαμαρά για οριστική ρήξη των ελληνορωσικών σχέσεων, με γνώμονα όχι βεβαίως τα εθνικά μας συμφέροντα, αλλά εκείνα των αμερικανών και ευρωπαίων «εταίρων».

Για να διαπιστώσει ο καθένας το μέγεθος της αξιοπρέπειας Σαμαρά, αρκεί να επισημάνουμε ορισμένα σημεία εκ της επίσκεψής του στη Μόσχα τον Ιανουάριο του 2012, όταν ακόμη βρισκόταν εκείνος και το κόμμα του στην αξιωματική αντιπολίτευση. Δήλωνε τότε ο «πατριώτης» Αντώνης Σαμαράς: «Σε μια στιγμή μεγάλης δοκιμασίας για τον Ελληνικό λαό, βρίσκομαι εδώ, στη Μόσχα, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν τη χώρα μας. Πρωτοβουλίες για οικονομική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα: Ενέργεια, τουρισμό, εξαγωγές, αλλά κυρίως στην προσέλκυση ρωσικών επενδύσεων στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι μια -όχι ευκαιριακή- αλλά μακροπρόθεσμη συνεργασία των δύο χωρών»!

Ιδιαίτερα εκδηλωτικός όμως, υπήρξε τότε προς τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, όπου διακήρυσσε με στόμφο: «Οι ελληνορωσικές σχέσεις δεν βρίσκονται στο επίπεδο, που θα μπορούσαν και θα έπρεπε, γι’ αυτό και στόχος της Ν.Δ., εφόσον αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας στις ερχόμενες εκλογές, είναι να αλλάξει τα υπάρχοντα αρνητικά δεδομένα, αρχής γενομένης από την ενεργειακή συνεργασία με τη Ρωσία, προσθέτοντας ότι έργα όπως ο αγωγός πετρελαίου Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη όλοι ξέρουμε ότι σήμερα, είτε έχουν ανασταλεί είτε έχουν βαλτώσει. Εμείς προτιθέμεθα να τα ξεμπλοκάρουμε και να τα θέσουμε ξανά σε προτεραιότητα μαζί με κάθε μορφής μεγάλα έργα μεταφοράς ενέργειας που διευκολύνουν τον ανεφοδιασμό της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης γενικότερα και περνούν από το ελληνικό έδαφος. Πιστεύουμε ότι αυτά βοηθούν και την ανάπτυξη της χώρας μας και τον ασφαλή ενεργειακό εφοδιασμό της Ευρώπης».

Μόλις δυόμισι έτη μετά, ο ίδιος αυτός άνθρωπος έχει κάνει στροφή 180 μοιρών από τις τότε διακηρύξεις του, αποδεικνύοντας στην πράξη πως αποτελεί ένα πολιτικό ανδρείκελο στα χέρια των σιωνιστών ΗΠΑ και Ευρώπης. Την ίδια όμως στιγμή κατά την οποία ο πρωθυπουργός της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού επιδεικνύει στα αφεντικά του την «αποφασιστικότητά» του κατά της Ρωσίας, οι συνέπειες των κυρώσεων εναντίον των Ρώσων πλήττουν ή θα πλήξουν καίρια τα ελληνικά συμφέροντα, επιδεινώνοντας με ανυπολόγιστες ακόμη τις ζημιές, την καταρρέουσα ελληνική οικονομία. Ήδη άλλωστε, τα παρελκόμενα του ρωσικού εμπάργκο υπό μορφή αντιποίνων στην ΕΕ, έχουν προκαλέσει καίρια πλήγματα σε τομείς όπως ο τουριστικός και κυρίως, στις τάξεις των Ελλήνων παραγωγών. Το μείζον όμως είναι, πως η Ελλάδα εξαιτίας της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά μετατρέπει μια παραδοσιακά φίλη και σύμμαχο χώρα όπως η Ρωσία, σε εχθρό, σε μια χρονική μάλιστα περίοδο όπου οι διεθνείς κίνδυνοι αυξάνονται, ενώ οι ευρωπαίοι και αμερικανοί «εταίροι» έχουν στην πράξη αποδείξει πως ουδόλως ενδιαφέρονται για την τύχη των Ελλήνων.

Αντιθέτως, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ενδιαφέρεται και μάλιστα πολύ, για να μη διαταραχθούν οι διεθνείς σχέσεις της Ελλάδος με χώρες όπως η Τουρκία και η Αλβανία! Αρκεί να θυμίσουμε την δήλωση του θλιβερού Βενιζέλου η οποία διέρρευσε στα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης, δια της οποίας ο αντιπρόεδρος της Χούντας απαίτησε να μην αναφέρονται ρητώς οι γενοκτονίες των Ελλήνων της Ανατολής στο υπό συζήτηση «αντιρατσιστικό» έκτρωμα, προκειμένου. να μην διαταραχθούν οι διεθνείς μας σχέσεις με τις γειτονικές χώρες!

Με απλά λόγια, τα εγκλήματα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά δεν δεσμεύουν βεβαίως μονάχα τα στελέχη-μαριονέτες της αλλά ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος και στο τέλος θα κληθεί να πληρώσει τις συνέπειες ενεργειών που πλήττουν θανάσιμα τα εθνικά μας συμφέροντα. Γι’ αυτό το λόγο, το γκρέμισμα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά συνιστά πέρα από λαϊκή και Εθνική επιταγή!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-samaras-sfragizei-thn-katastrofh-ths-ellados-tachthhke-uper-newn-kurwsewn#ixzz3BzndiDZf

Exit mobile version