Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Λίγα λόγια για την ορκωμοσία του Ηλία Κασιδιάρη στο Δήμο Αθηναίων: Τον περιέφεραν με κλούβα της αστυνομίας, σιδηροδέσμιο, φυλασσόμενο από καμιά εκατοστή αστυνομικούς, μήπως και τους φύγει. (Αν ήθελε κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να τον εμποδίσει τίποτε…)

Απέκλεισαν τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής από την ορκωμοσία, ακόμη και τον Ηλία Παναγιώταρο, τον βουλευτή και άφησαν πέντε «χαμένους αντιφασίστες» (και καλά) να κάνουν «σαματά» απέξω στα κάγκελα.  Τον έβαλαν τελευταίο στην αίθουσα καθισμένο ανάμεσα στους δεσμοφύλακές του, ώστε να μην έχει επαφή με τον κόσμο στην αίθουσα. Του φόρεσαν χειροπέδες όταν τον μετέφεραν στην κλούβα και τον τραβούσαν βίαια από την αγκαλιά των συναγωνιστών του.

Τι κατάφεραν με όλα αυτά;;;;  Να σας πω εγώ: ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτό κατάφεραν. Ο Έλληνας το άδικο δεν το θέλει. Και η άδικη προφυλάκιση του Κασιδιάρη, έφερε αγανάκτηση ακόμη και σε αντιπάλους της Χρυσής Αυγής. Γείτονές μου, υποστηρικτές μέχρι τώρα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, βλέποντας τη στάση του Ηλία Κασιδιάρη και των άλλων συμβούλων της ΧΑ μου είπαν: «Αυτός είναι λεβεντιά. Φαίνεται αληθινός πατριώτης.

Θέλω να τον ψηφίσω. Γιατί τον προφυλάκισαν;;» Τους απάντησα : «Μα γι΄αυτό ακριβώς τον προφυλάκισαν. Γιατί είναι πατριώτης και θέλει το καλό της Ελλάδας. Αν ήταν πουλημένος στους ξένους, προδότης, τότε θα τον έκαναν.. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !!».

Ν. Χ.

Ο Σαμαράς σφραγίζει την καταστροφή της Ελλάδος- Τάχθηκε υπέρ νέων κυρώσεων στη Ρωσία

Κυκλοφορεί σε όλα τα “ανεξάρτητα” ΜΜΕ η είδηση της επερχόμενης συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δηλαδή, μας λένε ότι όταν γίνουν εκλογές, ο Σύριζα θα συνεργαστεί με το 1% των Ανεξάρτητων Καμένων και θα κάνουν κυβέρνηση; Δεν το νομίζω. Αυτό που βλέπω είναι ότι προσπαθούν οι κουτοπόνηροι συριζαίοι να δείξουν ότι θέλουν να κάνουν ανοίγματα προς τα “δεξιά”. Και όταν έρθει η ώρα να πουν “εμείς ΑΝΕΛ θέλαμε, αλλά τι να κάνουμε, καλή είναι και η ΝΔ”.

Α.Μ.

Ανθελληνικό προτεκτοράτο η χώρα – ο Κώδικας Φορολογικών Στοιχείων συντάχθηκε από τους δανειστές!

Η πιο τρυφερή φωτογραφία από την ορκωμοσία στο Δήμο Αθηναίων: Στην αγκαλιά της Ουρανίας και των άλλων συμβούλων του. Οι αγκαλιές, τα χαμόγελα, η αγάπη, η χαρά που τον αντικρίζουν και τον έχουν κοντά τους έστω και για λίγες στιγμές.

Μαζί με αυτούς και η αγάπη όλου του κόσμου στο πρόσωπο του Ηλία Κασιδιάρη για την άδικη προφυλάκισή του. Κανείς δεν μπορεί να νικήσει αυτή την αγάπη, την εκτίμηση και το σεβασμό που τρέφουν όλοι οι πατριώτες Έλληνες για τον αγώνα που εξακολουθεί να κάνει και μέσα από τη φυλακή, μαζί με τους άλλους προφυλακισμένους συναγωνιστές του,  για δικαιοσύνη και για μια πατρίδα ελεύθερη, δυνατή και ανεξάρτητη.

Ευχαριστούμε Ηλία, γρήγορα να είσαι ελεύθερος και να μοιράζεις αγκαλιές και χαμόγελα στους ανθρώπους που σε αγαπούν.

Κ. Φ.

Βίντεο ντοκουμέντο: Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. απαγορεύει την είσοδο σε επίσημους προσκεκλημένους ομολογώντας πως δέχεται πολιτικές εντολές!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΚΕΡΦΑ είναι το μακρύ χέρι του ΣΥΡΙΖΑ και του κάνουν όλη την βρώμικη δουλειά. Το είδαμε στις ορκωμοσίες των Δημοτικών συμβούλων της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκης που με τους τραμπουκισμούς τους ξεφτίλισαν την διαδικασία της ορκωμοσίας. Ήταν εκεί που ο Τουρκόφιλος Δήμαρχος και υποστηρικτής των γκέι καρφίτσωσε στο πέτο του το χορηγό του.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΚΕΡΦΑ δίνουν βήμα στον Τζαβέντ Ασλάμ πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας, τον κατηγορούμενο από την Ιντερπόλ για Trafficking, τέτοιοι προδότες και ανθέλληνες είναι. Το ίδιο αφερέγγυο πρόσωπο κάλεσε σαν μάρτυρα στην στημένη υπόθεση της Χρυσής Αυγής η Ελληνική Πολιτεία.

Και τα μεγάλα κανάλια προσπάθησαν να ξεκινήσουν ένταση στις τελετές ορκωμοσίας ρίχνοντας την ευθύνη στην Χρυσή Αυγή. Η αγέρωχη και πατριωτική στάση των Χρυσαυγιτών Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων, δείχνει την τεράστια διαφορά ποιότητας και παιδείας των Ελλήνων Εθνικιστών από τους πουλημένους προβοκάτορες και ρουφιάνους της Ελληνικής Αριστεράς.

Ι. Π.

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Πειραιά ο Νίκος Κούζηλος – Η Χούντα Σαμαρά απέκλεισε φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής

Θα ήθελα να θέσω μερικές σκέψεις που έχω όσο αφορά την ανάπτυξη των ακριτικών νησιών αλλά και των άλλων νησιών. Θα μπορούσαμε σαν κράτος να ενώσουμε τα νησιά με υδροπλάνα, που θα μεταφέρουν εμπορεύματα και ανθρώπους, και με αυτό τον τρόπο θα έχουμε άμεση επικοινωνία με τα μικρότερα νησιά που θα ενώνονται μέσω των υδροπλάνων με άλλα μεγαλύτερα ή ακόμη και με την Αθήνα ή άλλες περιοχές της κεντρικής Ελλάδας και έτσι θα μειωθεί το κόστος μεταφοράς αγαθών και θα έχουν συχνότερη επικοινωνία.

Ακόμη θα μπορούσαμε να δώσουμε κίνητρα σε άτομα να μετοικήσουν στις περιοχές αυτές αν αποφασίσει το κράτος να ξεκινήσει έργα υποδομής στα νησιά καθώς θα χρειαστεί εργατικό προσωπικό για να φτιαχτούν οι δρόμοι τα σπίτια τα σχολεία τα υδραγωγεία που έχουμε σοβαρό πρόβλημα στα νησιά (αφήνουμε να χαθούν χιλιάδες τόνοι βρόχινου νερού). Για το νερό θα μπορούσαμε να πάρουμε και μηχανές αφαλάτωσης (υπάρχει ελληνική κατασκευή που λειτουργεί με ηλιακούς συλλέκτες και χρειάζεται επιτήρηση μια φορά την ημέρα από ένα άτομο και η οποία παρέχει νερό για 300 άτομα την ημέρα).

Όπως έλεγα με τα έργα που θα γίνουν θα δοθούν σε όσους θέλουν να πάνε να εργαστούν εκεί κίνητρα όπως δωρεάν σπίτι απαλλαγή φόρων για κάποια χρόνια, κάποια έκταση που θα καλλιεργούν, γενικά θα δούμε τι μπορεί να παράγει το κάθε νησί και τι χρειάζεται και ανάλογα θα γίνουν οι επιλογές των ατόμων που μπορούν να μείνουν εκεί και να αναβαθμίσουν την περιοχή. Έτσι θα πραγματοποιηθεί η αποκέντρωση της Ελλάδας ενώ παράλληλα θα ζωντανέψει ξανά η ελληνική ύπαιθρος η οποία σήμερα φυτοζωεί.

Γ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-1-septembriou-2014#ixzz3C2eLMWMI

Exit mobile version