Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έκανε το μεγάλο άλμα ο Κουκοδήμος: Αποχώρησε εγκαίρως από την καταρρέουσα Χούντα Σαμαρά

Έκανε το μεγάλο άλμα ο Κουκοδήμος: Αποχώρησε εγκαίρως από την καταρρέουσα Χούντα Σαμαρά

Ο γνωστός αθλητής (γιατί μόνο σε αυτό το πεδίο έχει καταγραφεί) έστειλε σήμερα επιστολή στον πρωθυπουργό της Μνημονιακής Χούντας που εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του, προφασιζόμενος “προσωπικούς λόγους.

Από την πλευρά του ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι χάνει έναν πολύτιμο συνεργάτη!

Στην επιστολή παραίτησης ο ίδιος αναφέρει: «Με την επιστολή μου αυτή επιθυμώ να σας ευχαριστήσω θερμά για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου με την εξαιρετικά τιμητική πρότασή σας να αναλάβω τα καθήκοντα του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων. Προσωπικοί και μόνον λόγοι με υποχρεώνουν σήμερα να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων. Δηλώνω ότι στηρίζω ως Βουλευτής της παράταξης της Ν.Δ με όλες μου τις δυνάμεις το κυβερνητικό έργο κι εσάς προσωπικά στην τεράστια προσπάθεια που κάνετε για την ανάταξη της χώρας».

Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι παραίτησης Κουκοδήμου; Για όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις ο βουλευτής Πιερίας της ΝΔ, επειδή ακριβώς δεν είναι “ψημένος” πολιτικός παλαιάς κοπής και δεν αντέχει δύσκολες και επώδυνες καταστάσεις, είναι πάντα πολύ προσεχτικός στις κινήσεις του. Θέλει να περνά απαρατήρητος και να μην βάζει τα χέρια του στη φωτιά.

Όταν τον Ιανουάριο του 2008 το όνομά του ενεπλάκη στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου με ιδιόχειρη επιστολή του γνωστοποίησε την πρόθεσή του να καταστεί ανεξάρτητος από τη ΝΔ. Οι εισαγγελείς που εξέτασαν τότε την υπόθεση, δεν εντόπισαν διάπραξη ποινικού αδικήματος και στις 24 Ιουλίου του ίδιου χρόνου ο Κουκοδήμος επανεντάχθηκε στην Κ.Ο. της ΝΔ.

Είναι ξεκάθαρο ότι τώρα, όπως και τότε, ο Κουκοδήμος δεν θέλει να εμπλακεί. Βλέπει ότι τώρα η Χούντα Σαμαρά καταρρέει υπό το βάρος της λαϊκής κατακραυγής και της σκευωρίας που ενορχήστρωσε κατά της Χρυσής Αυγής και αποχωρεί από το κάδρο όχι με… ελαφρά πηδηματάκια, αλλά με άλματα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekane-to-megalo-alma-o-koukodhmos-apochwrhse-egkairws-apo-thn-katarreousa-c#ixzz3C3nXT06Y

Exit mobile version