Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρχισαν τα όργανα στην ψοφοδεξιά: Ντόρα και Καραμανλής διαγράφουν τον Σαμαρά – ΒΙΝΤΕΟ

Άρχισαν τα όργανα στην ψοφοδεξιά: Ντόρα και Καραμανλής διαγράφουν τον Σαμαρά - ΒΙΝΤΕΟ

Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! Ο Σαμαράς μετρά μέρες (ίσως και ώρες) παρά τα αποτυχημένα επικοινωνιακά τεχνάσματα που στήνει. Αιτία δεν είναι μόνο η λαϊκή κατακραυγή από τα δυσβάσταχτα και εθνοκτόνα μνημονιακά μέτρα ούτε και η αφόρητη πίεση που αρχίζει να βαραίνει την κυβερνητική κλίκα από την σκευωρία που στήθηκε κατά της Χρυσής Αυγής. Δύο γεγονότα που συρρίκνωσαν τα ποσοστά της ψοφοδεξιάς σε επίπεδα “Πολιτικής Άνοιξης”.

Το μέτωπο που θα φέρει την πρόωρη κατάρρευση της Χούντας Σαμαρά είναι κυρίως το εσωκομματικό, καθώς Ντόρα και Καραμανλής δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια, βλέποντας την πάλαι ποτέ κραταιά παράταξη, όχι μόνο να χάνει κατά κράτος από τον Σύριζα, αλλά και να απειλείται ανοιχτά από την Χρυσή Αυγή, όπως καταγράφεται και στις τελευταίες (κρυφές και μη) δημοσκοπήσεις.

Αρχικά, η Ντόρα Μπακογιάννη με το που μπήκε ο Σεπτέμβρης πραγματοποίησε την απειλή της για… ραντεβού. Σε σημερινή της δήλωσε χρέωσε εξ΄ ολοκλήρου το φιάσκο με τον ΕΝΦΙΑ στην αυλή Σαμαρά, δηλώνοντας μάλιστα αποστασιοποιημένη από το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Την ίδια ώρα ο Κώστας Καραμανλής κάνει αισθητή την παρουσία του με δυο κινήσεις. Αρχικά, έχει αρχίσει να διαφαίνεται η δυσάρεσκειά του προς τον Σαμαρά, ο οποίος θέλει αν αλλάξει εντελώς την Νέα Δημοκρατία μέχρι και το όνομά της. Ακόμα και στα σενάρια που μιλούν για δημιουργία νέου κόμματος υπό την ηγεσία του δίνει τροφή ο Καραμανλής, καθώς η αποστασιοποίησή του από το μόρφωμα Σαμαρά είναι εμφανής.

Επιπλέον, η κίνηση του διαγραμμένου Νικήτα Κακλαμάνη να μιλήσει σήμερα εξ΄ ονόματος Κώστα Καραμανλή ότι δεν τον ενδιαφέρει η Προεδρεία του Δημοκρατίας, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικού αδειάσματος προς τον καταρρέοντα πρωθυπουργό, αφού ο Καραμανλής δεν μπαίνει καν στον κόπο να επικοινωνήσει ο ίδιος με τον Σαμαρά για να τον ενημερώσει για τις προθέσεις του, αλλά εξουσιοδοτεί για αυτόν τον σκοπό τον Νικήτα Κακλαμάνη, τον οποίο ο Σαμαράς διέγραψε ο ίδιος!

Με λίγα λόγια η ψοφοδεξιά βρίσκεται σε μια μεγάλη φουρτούνα, στο κέντρο της οποίας είναι ο Σαμαράς, ο οποίος σύντομα θα βουλιάξει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/archisan-ta-organa-sthn-psofodejia-ntora-kai-karamanlhs-diagrafoun-ton-sama#ixzz3C5zVIXvJ

Exit mobile version