Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από τον ανένδοτο στο… ανέκδοτο – Οριστική διάλυση στο κλεφτοΠασόκ! ΒΙΝΤΕΟ

«Από τον ανένδοτο στην αλλαγή» τιτλοφορούνταν η  εκδήλωση που διοργάνωσε το ίδρυμα «Ανδρέα Παπανδρέου», αλλά τα όσα διαδραματίσθηκαν χθες, αυτομάτως αλλάζουν τον τίτλο, ο οποίος γίνεται «Από τον ανένδοτο στο… ανέκδοτο». Πραγματικά τραγελαφικές στιγμές συνέβησαν χθες το βράδυ στο Ζάππειο

Κάποιοι αμετανόητοι κλακαδόροι του Τζέφρυ τον αποθέωναν, ενώ ταυτόχρονα αποδοκίμαζαν τον Βενιζέλο ο οποίος σίγουρα θα μετάνιωσε για την επιλογή του να παρευρεθεί εκεί. Η όλη κατάσταση, με τα γελοία συνθήματα του τύπου «Γιώργο, γερά να πέσει η δεξιά» δείχνει την γραφικότητα της όλης κατάστασης. Γραφικότητα, όμως, η οποία σε καμιά περίπτωση δεν είναι ακίνδυνη, αφού αυτό το διαλυμένο, ετοιμοθάνατο και με ημερομηνία λήξης πολύ κοντινή (από)κομμα συμμετέχει στην κυβέρνηση και επομένως συμβάλλει τα μέγιστα στο ξεπούλημα της Πατρίδας και την εξαθλίωση του Λαού.

Υπό άλλες συνθήκες αυτή η κωμωδία με τα «φυτά» (ηλικιωμένοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία) να αποθεώνουν τον ένα καταστροφέα της Χώρας (Τζέφρυ) και να γιουχάρουν τον άλλο (Βενιζέλος) θα ήταν απλώς ένα απολαυστικό θέαμα. Βλέποντας, όμως, το θέμα βαθύτερα αηδιάζει ο οποιοσδήποτε διαθέτει Συνείδηση και Φιλότιμο τόσο με τις τραγελαφικές χθεσινές εικόνες, όσο και με τα παραλειπόμενα αυτής της εκδήλωσης. Όταν αποθεώνεται (!) ο Παπακωνσταντίνου τότε όλα δείχνουν ότι το DNA αυτού του κόμματος είναι άμεσα συνδεδεμένο με την απάτη, κλίνοντας σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης.

Παπανδρέου, Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου. Τρεις ολέθριοι για την Πατρίδα και τον Λαό τύποι, οι οποίοι υπό συνθήκες Διαφάνειας και Αληθινής Δικαιοσύνης θα είχαν ήδη λογοδοτήσει για τις απεχθείς πράξεις τους σε βάρος του Τόπου. Μόνο ο Παπακωνσταντίνου, μέχρι στιγμής, αντιμετωπίζει κατηγορίες, αλλά δεν ξέρουμε  κατά πόσο θα κάτσει τελικά στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Συν τοις άλλοις, κυκλοφορεί ελεύθερος – κάνοντας μάλιστα και τις καλοκαιρινές διακοπές του -μιας και ανήκει στο «συνταγματικό τόξο» και δεν είναι Χρυσαυγίτης, προκειμένου να απολαμβάνει τις «ανέσεις» των φυλακών για τις πολιτικές του απόψεις και όχι για οικονομικές ατασθαλίες.

Αξίζει, φυσικά, να σημειωθεί και η παρουσία στην εκδήλωση του «υπερκομματικού» δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, ο οποίος έδωσε το παρόν σε μια εξόχως κομματική εκδήλωση για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Τώρα, βεβαίως, οι εκλογές πέρασαν οπότε και η μάσκα του «ανεξάρτητου» είναι πλέον περιττή για τον Καμίνη. Με δεδομένο ότι ο νυν αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει να πάρει «το αίμα του πίσω» στην δική του εκδήλωση για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ (στην οποία, όμως, ο Τζέφρυ δεν θα παραστεί) και να εκδικηθεί τον χθεσινό εξευτελισμό του θα έχει ενδιαφέρον αν όλα αυτά τα γεγονότα πυροδοτήσουν πιο γρήγορα τις αναπόφευκτες εξελίξεις, οι οποίες είναι μη αναστρέψιμες. Εξελίξεις, οι οποίες θα σημάνουν την οριστική διάλυση του ΠΑΣΟΚ (πιθανότατα σε βαθμό διάσπασης και αποχώρησης των παπανδρεϊκών), αλλά ταυτόχρονα και το γκρέμισμα της συγκυβέρνησης , αφού η ΝΔ δεν θα μπορεί να κυβερνά μόνη της πλέον. Εις αύριον τα σπουδαία.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apo-ton-anendoto-sto-anekdoto-oristikh-dialush-sto-kleftopasok-binteo#ixzz3C9f6AKtP

Exit mobile version