Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η μνημονιακή Χούντα ποινικοποιεί απόψεις και αντιλήψεις – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου για τον εκτρωματικό αντιρατσιστικό νόμο.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την κρίση της ηθικής και αξιών που ζούμε σήμερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα εξουσίας, πλέον, επιθυμεί την ολική φίμωση επιβεβαιώνοντας την δουλική του υποταγή στην νέα τάξη. Με την ΝΔ είναι απόλυτα σύμφωνοι στο κεντρικό κομμάτι του νομοσχεδίου που είναι η φίμωση.

Οι 38 της ΝΔ θα βρουν λόγο να ψηφίσουν το νομοσχέδιο και θα πουν μετά, όπως η Πιπιλή, ότι δεν καταλάβαιναν ακριβώς τι ψήφιζαν. Το νομοσχέδιο αποτελεί ένα συνονθύλευμα παρεμβάσεων ξένων κέντρων εξουσίας.

Αυτό που δημιουργεί είναι η προσβολή του ατομικού δικαίωματος της ελευθερίας της έκφρασης. Με ένα γενικό και απροσδιόριστο όρο καταπολέμησης του ρατσισμού και της ξενοφοβίας στην ουσία ποινικοποιεί απόψεις και αντιλήψεις.

Με λίγα λόγια, η συγκυβέρνηση του Μνημονίου διώκει τους πολιτικούς της αντιπάλους χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο. Στην πράξη ποινικοποειταί μια απλή διατύπωση γνώμης έως και μια αντίληψη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-mnhmoniakh-chounta-poinikopoiei-apopseis-kai-antilhpseis-binteo#ixzz3C9iOCISB

Exit mobile version