Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο, Κέρκυρα, Τρίπολη, Κεφαλονιά

Συνεχείς ενημερωτικές εκστρατείες από την Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας

Η Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πιστή στη συνεχή και δυναμική της παρουσία στην περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού προχώρησε σε εκτεταμένη ενημερωτική εκστρατεία στο πανηγύρι της Παναγίας Φανερωμένης για τα εννιάμερα της Παναγίας.  Η εικόνα ήρθε από τη Μικρά Ασία το 1922 και πιο συγκεκριμένα από τη Μηχανιώνα Κυζίκου, έκτοτε το πανηγύρι είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.

Έτσι οι συναγωνιστές βγήκαν στους δρόμους και μοίρασαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια, με τον κόσμο να τρέχει σε αυτούς για να προμηθευτεί όσα περισσότερα μπορεί. Για ακόμη μία φορά η Χρυσή Αυγή απέδειξε πως είναι το μόνο πολιτικό κόμμα, που μπορεί να βγει έξω στο δρόμο, εκεί που χτυπάει η καρδιά του ελληνικού λαού.

Το καθαρό μας πρόσωπο κάνει τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους να αναγνωρίζουν το δίκαιο του Αγώνα μας, καθώς και την εντιμότητά μας. Τα μηνύματα που ακούγονταν συνεχώς από τους πολίτες είναι πως πλέον κάθε ένας έχει καταλάβει τη φαιδρότητα και την πολιτική σκοπιμότητα των διώξεων, που πραγματοποιεί η Ν.Δ. εναντίον της μόνης πραγματικής Ελληνικής Φωνής μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Τις επόμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας (κεντρική πλατεία) από τον περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλονίκης, Γραικό Φώτη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Με το πέρας της ομιλίας πραγματοποιήθηκε συζήτηση για προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού, προβλήματα που έχουν μείνει από πέρυσι, όπως με τη θέρμανση των σχολείων.

Ο συναγωνιστής δεσμεύτηκε πως τώρα όλοι μαζί, με την προμετωπίδα μας, την Ελληνική Αυγή θα φέρουμε αυτά τα θέματα στις συνεδριάσεις και θα απαιτήσουμε την οριστική επίλυσή τους, αλλά και την παραδειγματική τιμωρία όλων των ιθυνόντων.

Παρουσία της «Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο» σε εκδήλωση των Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου

Την Παρασκευή 29/8/2014 κλιμάκιο συναγωνιστών μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο Σάββα Σπυρίδη παρευρέθηκε, κατόπιν προσκλήσεως του προέδρου κ. Νικολάου Φιλήμωνα, στα εγκαίνια του παραρτήματος Εθελοντών Αιμοδοτών που πραγματοποιήθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Παστίδας.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Σάββας Σπυρίδης εξέφρασε την στήριξη της παράταξης «Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο» και τόνισε ότι θα προσφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια που γίνεται από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου.

Ομιλία στα γραφεία του Πυρήνα Κέρκυρας

Την Παρασκευή 29 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα ομιλιών των γραφείων του Πυρήνα Κέρκυρας, ομιλία ιδεολογικού περιεχομένου με θέμα: « Ο Λαϊκός Εθνικισμός ως Βιοθεωρία». Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια σύντομη αναφορά, από τον επικεφαλής του Πυρήνα, σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Στην συνέχεια, η Συναγωνίστρια Αριστέα Κοντού, αναφέρθηκε εκτενώς στους βασικούς άξονες της ιδεολογίας του Κινήματος μας τονίζοντας με σαφήνεια ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής είναι η μοναδική ελπίδα για το μέλλον.

Ομιλία στην Τ.Ο. Τρίπολης

Την Δευτέρα 1/9/2014 πραγματοποιήθηκε από την Τοπική Οργάνωση Τρίπολης εκδήλωση στα γραφεία της τοπικής. Τα μέλη και οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής παρακολούθησαν την ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Τάσου Γιαννατσή με θέμα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο , όπου ο συναγωνιστής ανέπτυξε στοιχεία που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο και φώτισε σκοτεινές πλευρές του όπως την άρνηση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μ. Ασίας.

Στη συνεχεία ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Μπέλμπας Απόστολος ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Ακολούθησε ένας απολογισμός του φετινού καλοκαιριού για το Κίνημα σε τοπικό και Πανελλαδικό επίπεδο. Τέλος, επακολούθησε συζήτηση και τοποθέτηση των παρευρισκομένων για οργανωτικά θέματά και μελλοντικές δράσεις της Τοπικής.

Ομιλία στα γραφεία του Πυρήνα Κεφαλονιάς – Ιθάκης

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30/8/2014 στα γραφεία του Πυρήνα μας στο Αργοστόλι, η εκδήλωση για την επέτειο των 65 χρόνων από τη Νίκη του Ελληνικού Εθνικού Στρατού στο Γράμμο και στο Βίτσι, επί των μπολσεβίκων συμμοριτών που αιματοκύλισαν τη δεκαετία του ’40 την Πατρίδα μας. Ο κύριος ομιλητής, συναγωνιστής Γεώργιος Άννινος – Χωραφάς, αναφέρθηκε αναλυτικά στο τελικό σχέδιο “Πυρσός” του Εθνικού Στρατού, που οδήγησε τους Έλληνες στη Νίκη και τους εχθρούς της Ελλάδος και αιμοσταγείς σφαγείς των Ελλήνων πίσω στα βαλκανικά σοβιετικά κρατίδια και στη “μαμά Ρωσία”, προκειμένου να απολαύσουν τον κομμουνιστικό “παράδεισο”.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις θηριωδίες των κομμουνιστών και στον αριθμό των θυμάτων του συμμοριτοπολέμου, που ξεπέρασε τους νεκρούς αθροιστικά και των τεσσάρων μεγάλων πολέμων που συμμετείχε η Ελλάς κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα (Α’ και Β’ Βαλκανικοί – Α’ και Β’ Παγκόσμιος)! Οι Χρυσαυγίτες δεν ξεχνάμε, ούτε θ’ αφήσουμε να ξεχαστεί η Ιστορία της Ελλάδος και οι Εθνικοί Αγώνες των Ελλήνων για Ελευθερία και Κυριαρχία, όσο και να το επιδιώκουν μέσω της παραχάραξης της Ιστορίας και δια των Ελληνόφωνων προδοτών, οι προαιώνιοι εχθροί του Ελληνισμού, Σιωνιστές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-nea-mhchaniwna-ellhnikh-augh-gia-to-notio-aigai#ixzz3CEgaNjNo

Exit mobile version