Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δήλωση – πρόκληση για την κοινή λογική από τον Μπουτάρη: «Ήρωα» χαρακτήρισε τον Βενιζέλο!

Δήλωση - πρόκληση για την κοινή λογική από τον Μπουτάρη: «Ήρωα» χαρακτήρισε τον Βενιζέλο!

Επ’ ευκαιρία της «γίουχας» που βίωσε στην εκδήλωση για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ από πασόκικα τάγματα εφόδου, είχαμε τα «αποκαλυπτήρια» δύο δήθεν «ανεξάρτητων» δήμαρχων, οι οποίοι δείξαν άνευ αμφιβολίας την κομματική τους προσέλευση και προσήλωση. Ο πρώτος ήταν, βεβαίως, ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών, Καμίνης, ο οποίος παρευρέθη σε μία καθαρά κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ.

Ο δεύτερος ήταν ο Μπουτάρης, ο οποίος έκανε για άλλη μία φορά επίδειξη γελοιότητας, ίσως επειδή ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν μπόρεσε να παραστεί σε μία εκδήλωση στην Αθήνα. Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες ο Μπουτάρης είχε δώσει παράσταση στην ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου, εμφανιζόμενος με ένα αστέρι του Δαυίδ. Σήμερα φρόντισε να λάβει λίγο περισσότερη δημοσιότητα κάνοντας μία ακόμα δήλωση ενδεικτική της φαιδρότητας του… πνεύματος του. Σας την παρουσιάζουμε:

«Πρόκειται περί ηλιθίων. Ακούς εκεί, να επιτίθενται στον Βενιζέλο. Τον θεωρώ προσωπικά έναν ήρωα. Μπορεί ο Βενιζέλος  να έχει όλα τα κουσούρια του κόσμου, μπορεί πολλά να του σέρνουν, αλλά κανείς δεν πρέπει  να μην του αναγνωρίζει ότι έβαλε πλάτη σε δύσκολους καιρούς και έσωσε και την κυβέρνηση και την πατρίδα. Και μόνον που έκανε αυτό το πράγμα, θα πρέπει να τον φυλάνε όλοι σαν τα μάτια τους και επιπλέον θα πρέπει να του αναγνωριστεί ότι ο άνθρωπος τόλμησε και έκανε μια τρομερή υπέρβαση, αυτή που έκανε με τη ΝΔ. Όχι με τη ΝΔ του Καραμανλή (εννοώ του πρεσβύτερου) αλλά με τη ΝΔ του Σαμαρά…»

«Ήρωας», λοιπόν, ο Βενιζέλος για τον Μπουτάρη! Για ποιον λόγο είναι ήρωας, όμως, ο Βενιζέλος; Γιατί, κατά Μπουτάρη, συγκυβέρνησε με την ΝΔ, «βάζοντας πλάτη». Για ποιον λόγο, όμως, «έβαλε πλάτη» ο Βενιζέλος; Για το συμφέρον του Ελληνικού Λαού, ο οποίος αυτοκτονεί καθημερινά από την πολιτική της συγκυβέρνησης του αίσχους; Προφανώς και όχι, αφού ο Βενιζέλος έλαβε σαφή ανταλλάγματα για αυτή του την στάση, αφού η ΝΔ τον αθώωσε στην υπόθεση του σκανδάλου των υποβρυχίων και του σκανδάλου με την Λίστα Λαγκάρντ.

Ας μην το παίζει, λοιπόν, δήθεν «ανεξάρτητος» και «υπερκομματικός» ο Μπουτάρης. Πρόκειται για έναν πασόκο του σκληρού πυρήνα, ο οποίος φτάνει στο σημείο της εξύμνησης εγκλημάτων εναντίον του Ελληνικού Λαού, χαρακτηρίζοντας ως «ήρωα» έναν από τους πλέον ανάλγητους σφαγείς του. Όλα αυτά, όμως, δεν είναι καινούργια ή πρωτότυπα για τον Μπουτάρη. Και με τον Κεμάλ τα ίδια έκανε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dhlwsh-proklhsh-hrwa-charakthrise-ton-benizelo-o-mpoutarhs#ixzz3CGMsS0b6

Exit mobile version