Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ: Λεηλάτησαν το ταμείο του Δήμου Καβάλας

Η Χρυσή Αυγή έχει κηρύξει τον πόλεμο στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο και την πολιτική ελίτ που εδραιώθηκαν με την μεταπολίτευση και είναι υπαίτιοι για τα μνημόνια και την φτωχοποίηση του άλλοτε αξιοπρεπή ελληνικού λαού.

Ένα ακόμη σκάνδαλο ανάμεσα στα χιλιάδες άλλα των εγκληματικών οργανώσεων του κλεπτοκρατικού τόξου έρχεται στο φως της δημοσιότητας, το οποίο αναδεικνύει το μέγεθος της σήψης και το βάθος της παρακμής που επικρατεί και στην τοπική πολιτική ζωή της χώρας. Αυτή την φορά εμπλεκόμενος είναι ο 29χρονος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είχε εκλεγεί με την προηγούμενη δημοτική αρχή δημοτικός σύμβουλος, τελών ταυτόχρονα καθήκοντα προέδρου της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Ο εν λόγω νέος κατηγορείται από τον ίδιο τον πρώην δήμαρχο για υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού από τα ταμεία της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Αυτή η είδηση δεν μας προκαλεί έκπληξη αν αναλογιστούμε ότι πάλι στο προσκήνιο για οικονομικά εγκλήματα έρχονται τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν μαθητεύσει με τους καλύτερους του είδους όπως οι Τσοχατζόπουλος, Τσουκάτος κ.α. Έκπληξη, όμως, προκαλεί το γεγονός της αποσιώπησης του ονόματος του εμπλεκομένου στο εν λόγω σκάνδαλο, προφανώς για να μην δημιουργηθεί αρνητική εντύπωση εις βάρος των κομμάτων της συγκυβέρνησης και των καταχραστών που τα υπηρετούν.

Αυτό που πρέπει να αναλογιστούμε είναι αν θα τιμωρηθεί το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ή αν η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» θα αφήσει ελεύθερο το δράστη να συνεχίζει να λεηλατεί τα κρατικά ταμεία, επειδή αυτή ασχολείται με τη Χρυσή Αυγή. Σε κάθε περίπτωση ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει ότι η μόνη πολιτική δύναμη με καθαρά χέρια που μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και για το λόγο αυτό πυκνώνει τις τάξεις του, φέρνοντας έτσι ένα βήμα κοντύτερα τη χούντα του μνημονίου στην ολοκληρωτική κατάρρευση της.

Χρυσή Αυγή – Τοπική Οργάνωση Καβάλας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/egklhmatikh-organwsh-pasok-lehlathsan-to-tameio-tou-dhmou-kabalas1#ixzz3CGbEC3hG

Exit mobile version