Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δύο αστυνομικοί από το κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών Ξάνθης με φυματίωση στο νοσοκομείο

Δύο αστυνομικοί από το κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών Ξάνθης με φυματίωση στο νοσοκομείο

Σιγή ιχθύος από την Αστυνομία – Γιατί αποκρύπτουν το γεγονός;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “ΜΑΧΗΤΗΣ” της Ξάνθης, δύο περιστατικά με φυματίωση σε αστυνομικούς του κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών έκαναν την εμφάνισή τους το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά η Αστυνομία δεν ανακοίνωσε το παραμικρό, προφανώς για να μην δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα.

Το πρώτο και παλιότερο κρούσμα αποσιωπήθηκε εντελώς, με το σωματείο Αστυνομικών Ν. Ξάνθης να παραμένει άπραγο. Το δεύτερο ωστόσο κρούσμα τους ξέφυγε κι έγινε γνωστό, παρά τις περί του αντιθέτου άνωθεν εντολές. Aποδεικνύεται λοιπόν ότι τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών αποτελούν απειλή για την δημόσια υγεία!

Το σχέδιο της κυβέρνησης ώστε να ξεγελαστεί η κοινή γνώμη με την δήθεν αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης δεν λειτουργεί. Οι παρενέργειες αυτού του σχεδίου είναι ήδη ορατές και θα πρέπει όλη η κοινωνία να αντιταχθεί και να απαιτήσει την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και τα κέντρα κράτησης της Θράκης να επανέλθουν στην αρχική τους λειτουργία ως Σχολές Αστυφυλάκων.

xa-amthraki.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/duo-astunomikoi-apo-to-kentro-krathshs-lathrometanastwn-janthhs-me-fumatiws#ixzz3CGxOhtlx

Exit mobile version