Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “Ακρόπολη”: Αγέρωχος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Άρθρο του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου για το υψηλότατο ηθικό του παράνομα προφυλακισμένου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου!

Σαν να είναι διακοπές: Αντί καμπουριαστός και βραχνής φωνής ήταν ένα «μυδράλιο επιχειρημάτων»!

Πόσες φορές δεν έχει χτυπήσει το κινητό μας τηλέφωνο και επειδή το έχουμε συνεχώς στην τσέπη το σηκώνουμε ό, τι κι αν κάνουμε εκείνη την ώρα. Αγχωμένοι, λαχανιασμένοι ή ξαπλωμένοι στον καναπέ! Κάπως έτσι είναι και ο συνομιλητής μας.

Δεν φανταζόμουν ποτέ όμως ότι ένας συνομιλητής που βρίσκεται έγκλειστος σε ένα βρώμικο κελί, λουσμένος με τον ιδρώτα του καλοκαιριού και «πνιγμένος» από την αδικία των δικαστικών Αρχών θα συνομιλούσε όπως ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Δεν είναι η πρώτη, ούτε η δεύτερη φορά που από το καρτοτηλέφωνο του διαδρόμου της πτέρυγας που βρίσκεται μαζί με τους άλλους άδικα προφυλακισμένους βουλευτές, μέσα στα χίλια βάσανα που έχει, σχηματίζει τον αριθμό του κινητού μου τηλεφώνου και συνομιλούμε. Έτσι, για να ακούσει ο ένας τον άλλον! Ως φίλοι!

Ήρεμος, πράος, με φωνή που δεν έχει κανένα χαρακτηριστικό αγωνίας, σαν να βρίσκεται σε ξαπλώστρα παραλίας! Δεν μπαίνω καν στον κόπο να τον ρωτήσω που βρίσκει τέτοια ψυχική δύναμη και αντλεί ηρεμία. Τέτοια συμπεριφορά μόνο ένας αθώος έχει.

Αυτός που γνωρίζει ότι όταν γίνει η δίκη του, αν γίνει, η αλήθεια θα λάμψει και θα τον μετατρέψει σε ρήτορα. Αυτός που γνωρίζει ότι η σκευωρία είναι θέμα εβδομάδων για να γίνει πλέον ορατή και από τον πιο δύσπιστο Έλληνα. Αυτός που είναι σίγουρος και γνωρίζει ότι τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από την πίστη στο Θεό, την Ορθοδοξία και τους έντιμους δικαστές που δεν θα θελήσουν να παίξουν παιχνίδια ως «πιόνια» της άθλιας παράγκας που μεθόδευσε την πολιτική του εξόντωση.

Την απάντηση την πήρα όταν τον είδα, όπως όλος ο ελληνικός λαός, καθώς προσήλθε στην Ολομέλεια της Βουλής στις 4 Ιουνίου 2014. Περίμενα να δω έναν καμπουριασμένο και αδυνατισμένο Μιχαλολιάκο. Με βραχνή φωνή, να μπερδεύει τα λόγια του και ίσα που να ακούγεται. Αντ’ αυτού είδα ό, τι κι εσείς, ένα «μυδράλιο λόγου» που κατακεραύνωσε τους υβριστές του 10% του ελληνικού λαού και θύμισε το παρελθόν για κάποιους που ονειρεύονται αξιώματα πουλώντας φίλους και εχθρούς.

Όταν σύντομα θα βγει θα τον ρωτήσω να μου πει ποια είναι η συνταγή. Δεν ξέρεις, μπορεί να μας χρειαστεί!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolh-agerwchos-o-archhgos-ths-chrushs-aughs#ixzz3CI5LuQcy

Exit mobile version