Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α.Ματθαιόπουλος: Καταστροφική για την Εθνική Άμυνα η Χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου

YouTube Poster

Ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Άμυνας και κατηγόρησε τα κόμματα της συγκυβέρνησης για την προδοτική τους στάση σε όλα τα μείζονα εθνικά θέματα προς όφελος των ξένων κέντρων εξουσίας που υπηρετούν.

Αρχικά τόνισε πως όλες οι Ελληνικές Αμυντικές Βιομηχανίες είτε έβαλαν λουκέτο «με εντολή Σαμαρά» είτε οδηγήθηκαν στην πλήρη απαξίωση, προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων που επιζητούσαν την αναδιάρθρωση του χρέους μέσω των περικοπών στον ευαίσθητο τομέα της Άμυνας.

Διευκρίνισε πως ο Σαμαράς κατά τη σημερινή διάσκεψη του ΝΑΤΟ στο Κάρντιφ δεν πρόκειται να θίξει μείζονα θέματα που έχουν να κάνουν με την εξωτερική μας πολιτική κι αυτό γιατί ο ίδιος και το κόμμα του έχουν καταντήσει ουρά του Βενιζέλου, ο οποίος σε ένα ρεσιτάλ ραγιαδισμού έσπευσε να απομακρύνει συμφέρουσες για την Ελλάδα συμμαχίες, τάσσοντας ξανά την Ελλάδα στο πλευρό του αμερικανικού παράγοντα.

Τέλος, ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος ξεκαθάρισε πως για τη Χρυσή Αυγή το μείζον είναι η δημιουργία ενός αξιόμαχου και ισχυρού εθνικού στρατού που θα έχει ως αποστολή του να υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα και μόνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/a.matthaiopoulos-katastrofikh-gia-thn-ethnikh-amuna-h-chounta-samara-benize#ixzz3CMKgwX3M

Exit mobile version