Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Stratfor αποκαλύπτει την προεκλογική συμπαιγνία ΝΔ – τρόικα εναντίον των Ελλήνων

Το Stratfor αποκαλύπτει την προεκλογική συμπαιγνία ΝΔ – τρόικα εναντίον των Ελλήνων

Έρχεται κύμα προπαγάνδας κατόπιν συνεννόησης ΝΔ – Μέρκελ – «Νταβατζήδων»

Το πολιτικό τοπίο είναι εξαιρετικά ρευστό και λειτουργεί ως κινούμενη άμμος για τα κόμματα του μνημονίου, τα οποία σταδιακά οδεύουν προς την πολιτική ανυπαρξία. Αυτό είναι μία πανθομολογούμενη αλήθεια, την οποία μπορεί να διαπιστώσει ο καθείς κοιτώντας τα αποτελέσματα, όχι δημοσκοπήσεων, αλλά των εκλογών της τελευταίας δεκαετίας.

Αυτό δεν είναι ευχάριστο αποτέλεσμα ούτε για τους διεθνείς επικυρίαρχους, οι οποίοι – πρέπει να το θυμόμαστε πάντα – έφτασαν μέχρι του σημείου να διατάξουν την απαγόρευση πολιτικού κόμματος (ασχέτως αν τελικώς απέτυχαν παταγωδώς), προκειμένου να βοηθήσουν τους εν Ελλάδι υποτακτικούς τους εκλογικά. Τουτέστιν οι δανειστές, μέσω των σιωνιστικών λόμπι, διέταξαν τις παράνομες πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής, προκειμένου να κερδίσει ψηφαλάκια η ΝΔ.

Σε αυτή την πολιτική συγκυρία είναι, λοιπόν, σαφές ότι οι δανειστές δεν επιθυμούν την αλλαγή την πολιτικής ηγεσίας του τόπου. Ο μόνος τους πραγματικός εχθρός είναι, δεδομένο αυτό, η Χρυσή Αυγή. Όμως δεν επιθυμούν ούτε τον ερχομό του ΣΥΡΙΖΑ, αφού κάτι τέτοιο θα καθιστούσε άχρηστο το τελευταίο τους εργαλείο. Κοινώς, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ τα θέλουν ως ψευδεπίγραφη, ελεγχόμενη αντιπολίτευση που αποτελείται από «αγανακτισμένους» μετόχους της JP Morgan, όπως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Αν φτάσουν να κυβερνάνε αυτοί, θα έχει πέσει το τελευταίο «οχυρό» – ανάχωμα προς την Εθνική διακυβέρνηση.

Τι σκαρφίστηκαν, λοιπόν, από κοινού Μέρκελ, Σαμαράς και καναλάρχες; Ο Σαμαράς θα οδηγηθεί πολύ γρήγορα σε εκλογές, αφού η παραμονή του στην εξουσία καταρρακώνει όλο και περισσότερο τα ποσοστά της μνημονιακής εξουσίας, γιγαντώνοντας την Χρυσή Αυγή. Θα παραστήσει έτσι, όψιμα, τον «αντιμνημονιακό» στο Παρίσι, κατεβαίνοντας στις εκλογές με μόνο απόντα τον «Τσε Γκεβάρα», μπας και πάρει κανά ψηφαλάκι και αυτός και το ΠΑΣΟΚ.

Αυτά παρότι εμείς, ως Χρυσή Αυγή, τα είχαμε πει πολύ πριν (από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η παρισινή ρομαντζάδα Σαμαρά – Τόμσεν – Μέρκελ), τώρα το λέει μία «μη φασιστική» πηγή, ήτοι το think tank Stratfor. Σας παραθέτουμε πρώτα τι γράφει το Stratfor και ακολούθως θα κάνουμε κάποια σχόλια:

«Ως εκ τούτου η ελληνική κυβέρνηση θα αντισταθεί στις πιέσεις της Ε.Ε. για την εφαρμογή μέτρων λιτότητας, επιδιώκοντας να αποφύγει την κοινωνική δυσαρέσκεια και να καθυστερήσει τις εκλογές όσο γίνεται περισσότερο. Λόγω λοιπόν της πολυπλοκότητας του πολιτικού σκηνικού, τόσο η Αθήνα όσο και οι Βρυξέλλες επιθυμούν να καθυστερήσει η διεξαγωγή των εκλογών κάτι που καθιστά αρκετά πιθανό ένα συμβιβασμό για το ελληνικό χρέος. Ακόμα κι αν η Ε.Ε. και το ΔΝΤ ζητήσουν επιπρόσθετα μέτρα, οι δανειστές της Ελλάδας θα είναι αρκετά ευέλικτοι ώστε να επιτύχουν μια συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση.»

Κοινώς μετά το «ραντεβού στο Παρίσι» έρχεται επικοινωνιακή καταιγίδα από τους «νταβατζήδες» για τον «Τσε Σαμαρά» ή αλλιώς Κιμ Γιονγκ Σαμαρά. Αν ο κόσμος πιστέψει την προπαγάνδα τους, τότε θα έρθουν νέα αιματηρά μέτρα αμέσως μετά τις εκλογές.

Όσον αφορά το επιχείρημα του Stratfor ότι θα κοιτάξουν να καθυστερήσουν τις εκλογές είναι απλώς άτοπο, αφού η καθυστέρηση στην λήψη των σχεδιασμένων και αποφασισμένων επαίσχυντων μέτρων, δεν είναι ανάμεσα στις επιλογές των δανειστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-stratfor-apokaluptei-thn-proeklogikh-sumpaignia-nd-troika-enantion-twn-e#ixzz3CMnngEXn

Exit mobile version