Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εν όψει ΔΕΘ: Τα λόγια των πολιτικάντηδων δεν κοστίζουν τίποτε!

Εν όψει ΔΕΘ: Τα λόγια των πολιτικάντηδων δεν κοστίζουν τίποτε!

Πλησιάζει με βήμα γοργό η ημερομηνία της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, στην οποία παραδοσιακά ομιλούν οι πολιτικοί και θεωρείται ως μία εκδήλωση που προσφέρεται για πολιτική σκέπουλα.

Ακούμε πάνω από έναν μήνα αντικρουόμενες και αντιφατικές απόψεις σχετικά με το «τι θα πει ο Σαμαράς» στην ΔΕΘ, με μόνιμη απάντηση ότι αυτό θα αποφασιστεί μετά την συνάντηση με την τρόικα. Πάντως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα των δημοσιευμάτων έκαναν λόγο για έναν οχετό ψευδολογίας και παροχολογίας με σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου και επίκεντρο δήθεν «φοροελαφρύνσεις».

Σήμερα διαβάζουμε στο καθεστωτικό «Βήμα» ότι ο Τσίπρας θα μιλήσει επίσης στην ΔΕΘ, αντιγράφοντας τόσο την ψευδολογία, όσο και την παροχολογία Σαμαρά, τάζοντας «λαγούς με πετραχήλια», μπας και πάρει και αυτός κανά ψηφαλάκι. Επίκεντρο της δικής του ομιλίας θα είναι «αυξήσεις», «παροχές» και «δώρα».

Κοντολογίς, τόσο η κυβέρνηση, όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση θα πάνε στην ΔΕΘ, προκειμένου να αναλύσουν τις παροχές που δήθεν θα δώσουν αν κερδίσουν. Το ερώτημα είναι το εξής: Εφόσον ο μεν Σαμαράς λέει ότι θα «μειώσει τους φόρους» και ο Τσίπρας ότι θα «αυξήσει τους μισθούς», γιατί δεν κάνουν μία σύσκεψη για να φτάσουν σε μία κοινή γραμμή και να ενωθούν και σε ένα κοινό κόμμα; Αφού παροχές θα υποσχεθούν και οι δύο.

Εν τέλει αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους είναι ότι τα λόγια είναι τσάμπα, δεν κοστίζουν τίποτεΠάμπολλες φορές έχουν μιλήσει πολιτικοί αρχηγοί του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» στα «Ζάππεια» ή στην ΔΕΘ και μετεκλογικά ουδέποτε εφάρμοσαν αυτά που υποσχέθηκαν, επικαλούμενοι κάθε φορά την «καμένη γη που παρέλαβαν» ή «τις πιέσεις των εταίρων μας».

Εν κατακλείδι και για να μην νομίζουν πως «δουλεύουν» τον Ελληνικό Λαό να πούμε ότι ο μοναδικός Πολιτικός Αρχηγός που μπορεί να κάνει πράξη τις προεκλογικές του εξαγγελίες, είναι αυτός που μονίμως λέει την Αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι, στον Ελληνικό Λαό και παράλληλα κάνει θυσίες για τις Ιδέες του. Και αυτός, στην Ελλάδα, είναι μόνο ένας. Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, Αρχηγός της Χρυσής Αυγήςβρίσκεται στις Φυλακές Κορυδαλλού αρνούμενος να γονατίσει ενώπιον του αμαρτωλού συστήματος της κλεπτοκρατίας. Αρνούμενος να προδώσει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού. Αρνούμενος να αλλάξει αυτά που έλεγε προεκλογικά και τηρώντας τα μέχρι κεραίας.

Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς εξαγγελίες, τα γνωστά «ΘΑ» των πολιτικών, που μοιραία θα γίνουν προδομένες προσδοκίες μετά τις εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/en-opsei-deth-ta-logia-den-kostizoun-tipote#ixzz3CNXQBRVH

Exit mobile version