Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτοί είναι οι φίλοι Βενιζέλου-Σαμαρά: Φανατικά ανθέλληνες οι Αλβανοί σοσιαλιστές

Αυτοί είναι οι φίλοι Βενιζέλου-Σαμαρά: Φανατικά ανθέλληνες οι Αλβανοί σοσιαλιστές

Στις εθνικά επικίνδυνες ακροβασίες της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά -και δη του υπουργείου Εξωτερικών του οποίου προΐσταται ο «πολύς» Ε. Βενιζέλος- με την διαρκή και άνευ ανταλλαγμάτων χείρα βοηθείας προς την Αλβανία, η πολιτική ηγεσία της γειτονικής χώρας απαντά με θρασύτατες προκλήσεις εναντίον της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, σε τουριστικό χάρτη τον οποίο αντικρίζει όποιος εισέρχεται στην κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρο (σημερινή αλβανική επικράτεια) από τον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς, τα Σκόπια αναγράφονται ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Το εξοργιστικό βεβαίως, δεν είναι το αλβανικό θράσος του οποίου οι Έλληνες έχουν γίνει μάρτυρες επί εικοσαετία τουλάχιστον, αλλά η ξεκάθαρα αντεθνική στάση του υπουργείου Εξωτερικών και δη του υπουργού Ε. Βενιζέλου, ο οποίος στην προσπάθειά του να συνδράμει τους «σοσιαλιστές συντρόφους» της αλβανικής κυβέρνησης στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την ΕΕ, πλήττει θανάσιμα τα εθνικά μας συμφέροντα. Η αλβανική πολιτική ηγεσία, όσο κι αν η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά προσπαθεί να πείσει την ελληνική κοινή γνώμη περί του αντιθέτου, τηρεί σαφή εχθρική και επεκτατική πολιτική εις βάρος της Ελλάδος, με κυρίαρχο ζήτημα τις αστείες απαιτήσεις των τσάμηδων.

Πλέον όμως, η αλβανική εξωτερική πολιτική έχει περάσει σε νέο στάδιο, αποδεικνύοντας πως σύρεται στο άρμα της Τουρκίας: φτάνει μέχρι του σημείου να στέκεται στο πλευρό των σκοπιανών στο ζήτημα της ονομασίας του κρατιδίου-προτεκτοράτου, αναγνωρίζοντάς το ως «Μακεδονία», γεγονός το οποίο αποτελεί σαφή εχθρική -πέρα από προσβλητική- στάση έναντι της Ελλάδος. Παρά ταύτα, αξίζει να θυμηθεί κανείς τις θριαμβολογίες της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά για την ανάληψη της εξουσίας στη γείτονα χώρα από το κόμμα των σοσιαλιστών, θριαμβολογίες οι οποίες επισφραγίστηκαν με την άτυπη επίσκεψη Έντι Ράμα στην Αθήνα, πριν ακόμη αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του. Τότε μάλιστα, τα μέσα μαζικής εξαπάτησης αποπροσανατόλιζαν συνειδητά τον Ελληνικό Λαό, κάνοντας λόγο για «νέα εποχή» στις ελληνοαλβανικές σχέσεις, αποθεώνοντας επιπρόσθετα τον Βενιζέλο και τις «διεθνείς» του επαφές.

Η Τουρκία, η Αλβανία και τα Σκόπια, επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία και το δείχνουν ευθέως σε κάθε ευκαιρία. Παρά ταύτα ο ενδοτισμός μέχρι ραγιαδισμού της αντεθνικής κυβέρνησης των Αθηνών ενθαρρύνει τον ανθελληνισμό των γειτόνων, προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά στις εθνικές υποθέσεις. Καθίσταται σαφές, ότι η ευθύνη γι’ αυτό δεν βαρύνει τόσο το επιθετικό πνεύμα των εχθρών του Ελληνισμού, όσο μάλλον το αδιέξοδο της πολιτικής ηγεσίας της στυγνότερης Χούντας που γνώρισε ο Ελληνικός Λαός. Αυτοί είναι οι υπόλογοι για τα εθνικά μας Βατερλώ, τα οποία αντί να περιορίζονται, αυξάνουν και πληθύνονται από μια συγκυβέρνηση εθνικά επικίνδυνων πολιτικάντηδων.

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/autoi-einai-oi-filoi-benizelou-samara-fanatika-anthellhnes-oi-albanoi-sosia#ixzz3CNwlF8GS

Exit mobile version