Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Πέρυσι , όταν στο υπουργείο παιδείας αποφασίσανε τις περικοπές στα Τ.Ε.Ι. και Α.Ε.Ι. της χώρας την ίδια μέρα υπογράφηκε χρημοτοδότηση σε ΙΔΙΩΤΙΚΑ Ι.Ε.Κ., για ποιο λόγο να χρηματοδοτηθεί από το ελληνικό δημόσιο οποιοδήποτε ιδιωτικό Ι.Ε.Κ.; Tην ώρα που οι περικοπές στα δημόσια πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι. της χώρας υποβίβασαν το εκπαιδευτικό τους έργο και ειδικά τα Τ.Ε.Ι. τα όποιο λόγω του ότι λειτουργούν με εκτάκτους καθηγητές αναγκάστηκαν να κάνουν περικοπές στο έκτακτο προσωπικό και σε μερικά Τ.Ε.Ι. να μην πραγματοποιηθούν τα προβλεπόμενα μαθήματα ( οι φοιτητές δηλαδή έχασαν μαθήματα για έναν χρόνο). Από την άλλη όσα Τ.Ε.Ι. κατάφεραν να καλύψουν αυτά τα κενά αναπόφευκτα υποβαθμίστηκε η ποιότητα της παιδείας που παρείχαν καθώς η τεχνολογική εκπαίδευση περιλαμβάνει εργαστήρια τα οποία έχουν κάποιο κόστος για αναλώσιμα. Το νέο ακαδημαϊκό έτος αρχίζει εντός ολίγων ημερών και σίγουρα θα είναι χειρότερα από πέρυσι. Τα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. έχουν δυνατότητες να παράγουν έρευνα και καινοτομία αλλά η μείωση των κονδυλίων όχι μόνο περιορίζει την έρευνα αλλά και τον βασικό ρόλο των σχολών, δηλαδή την διδασκαλία. Η εξαθλίωση της δημόσιας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης γίνεται με άμεσο σκοπό την ενίσχυση των ιδιωτικών κολεγίων αλλά και την μακροπρόθεσμη ιδιωτικοποίηση της παιδείας. Περιμένουμε από την Χρυσή Αυγή να μελετήσει και να αναδείξει τα προβλήματα της τριτοβάθμιας παιδείας.

Ι.Π. ,Φοιτητής

Εν όψει ΔΕΘ: Τα λόγια των πολιτικάντηδων δεν κοστίζουν τίποτε!

Είμαι κάτοικος Αθηνών, θλίβομαι για την κατάντια της πόλης μου. Βρωμιά παντού και μεγάλη εγκληματικότητα. Η ψυχολογία των συνανθρώπων μου στα τάρταρα και λόγω της πλαστής κρίσης. Για να πάρει κανείς μια ανάσα στα λιγοστά πάρκα με πράσινο, ούτε λόγος. Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στη γειτονιά μας. Μετά τις έξι το απόγευμα είναι πολύ επικίνδυνη η κυκλοφορία στους δρόμους. Τώρα ακούμε ότι ο Καμίνης θα επισπεύσει και την κατασκευή του τζαμιού. Είναι ένας τρόπος για να διώξει τους λιγοστούς έτσι κι αλλιώς Έλληνες που έχουμε μείνει στο κέντρο της Αθήνας, γιατί ήδη η ζωή μας είναι μια σκέτη κόλαση, πόσο δε μάλλον μετά την κατασκευή του τζαμιού… Δεν ξέρω σε τι πολίτες θα είναι δήμαρχος σε λίγους μήνες. Έλληνες σίγουρα όχι, τουλάχιστον στη γειτονιά μου. Άλλωστε είναι φανερό πως δεν τους προτιμά. Ποιος το περίμενε πριν από μερικά χρόνια, η πόλη του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και της αθηναϊκής δημοκρατίας, με τα χιλιάδες μνημεία που μαρτυρούν τη φωτεινή ιστορία της, να έχει τέτοια κατάληξη, σε χέρια προδοτών παραδομένη… Αν είχε εκλεγεί δήμαρχος ο Ηλίας Κασιδιάρης, ήδη θα είχε αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο η εικόνα της πόλης. Δεν τον άφησαν. Γιατί θα ξαναγινόταν η Αθήνα μια πόλη του φωτός και του πνεύματος αντάξια της ιστορίας της. Και οι παλιοί της κάτοικοι θα επέστρεφαν και οι εδώ εναπομείναντες θα μπορούσαν ν΄ ανασάνουν ελεύθερα και να χαίρονται την πόλη τους, να την καμαρώνουν, μαζί με χιλιάδες τουρίστες που θα συνέρρεαν σ΄ αυτήν, χωρίς να φοβούνται εγκληματικές επιθέσεις. Αν ήταν δήμαρχος ο Ηλίας Κασιδιάρης… αλλά δεν είναι δυστυχώς…

Γ.Β. κάτοικος Πλ. Αττικής

Μίσος και ρατσισμός κατά της Χρυσής Αυγής – Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Σας χαιρετώ. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο «αντιρατσιστικό» έστειλα στην σελίδα της Ρεπούση συγχαρητήριο μήνυμα και με απέκλεισε ,κίνηση που δεν έκανε κατά κάποιων άλλων την χαρακτήρισαν με ότι κοσμητικό και μη επίθετο υπήρχε. Σας το παραθέτω: .Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην κ.Ρεπούση για ακόμα μία νίκη που πέτυχε με τη ΝΔ παρά του ότι βρίσκεται στον αριστερό χώρο. Επίσης για όλη την πορεία της που από μία φτωχή καθηγήτρια κατέληξε πλούσια αριστερή με δεκάδες ακίνητα στον Πειραιά (κέντρο) .Ποιό είναι άραγε το μυστικό της επιτυχίας;  (και απλά έκανα copy paste το λογότυπο του soros foundation.

Ευχαριστώ
Δημήτρης αξκοςε.α
ΒΟΛΟΣ

Η Αλήθεια θα λάμψει και οι σκευωροί θα αποκαλυφθούν σε όλη την Ελλάδα!

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Το βιώσαμε κι αυτό, μία ανθελληνική, προδοτική και έκνομη συμμορία υπόδουλων και ιδιοτελών πολιτικάντηδων, αφού συνέχισε (όπως ήταν προσυμφωνημένο άλλωστε) το προδοτικό και καταστροφικό έργο του εθνικού ολετήρα Γ.Α.Π. “τιμώντας” τα μνημόνια των τοκογλύφων, αφού εξαπάτησε το σύνολο των ποδηγετημένων και εξαπατημένων δεξιών ψηφοφόρων, φορώντας το “πατριωτικό” προσωπείο της για το βραχύβιο διάστημα των προεκλογικών περιόδων και συνεργαζόμενη μετεκλογικά με τις έτερες ληστρικές συμμορίες των πασόκων, τώρα ολοκλήρωσε τον ξενόδουλο προδοτικό της ρόλο με την ψήφιση του “αντιρατσιστικού” εκτρώματος.

Των ανωτέρω έκνομων και προδοτικών ενεργειών φυσικά προηγήθηκε η πρωτοφανής, για τα παγκόσμια ιστορικά δεδομένα, έκνομη κι αντισυνταγματική δίωξη, η ειδεχθέστατη εκστρατεία συκοφάντησης και σπίλωσης του 3ου πολιτικού Κινήματος της χώρας, συνεπικουρούμενη φυσικά από τα ελεγχόμενα και κατευθυνόμενα ΜΜΕ των νταβατζήδων-εργολάβων.

Όλα αυτά με διεκπαιρεωτές μία χούφτα επίορκους και αδίστακτους κρατικούς υπαλλήλους, κινούμενους είτε από ιδιοτέλεια είτε από υποτέλεια.

Το να πανηγυρίζουν όμως τα υποτακτικά παπαγαλάκια της ιστοσελίδας του Σαμαρά επειδή ο Ερντογάν “διαμαρτυρήθηκε” για τη “διόρθωση” που τεχνηέντως επέφερε στο νομοθετικό έκτρωμα ο επίορκος Αθανασίου (περί γενοκτονίας Ποντίων, Ελλήνων και Αρμενίων), αποτελεί τη μέγιστη κατάθεση υποκρισίας και κομματικής διαπλοκής.

Το κόμμα του οποίου οι αρχηγοί έχουν γίνει ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ του Ερντογάν, προσκυνώντας και καταθέτοντας στεφάνια στο μαυσωλείο του ΧΑΣΑΠΗ Κεμάλ, τώρα υπερθεματίζουν την “πονηρή” προσθήκη που επικόλλησαν στο νομοέκτρωμά τους, “δήθεν” λόγω των “πατριωτικών ευαισθησιών” τους, αποκρύπτοντας δολίως τις “έξωθεν πιέσεις” και ΕΝΤΟΛΕΣ που έλαβαν προκειμένου να ψηφίσουν αυτό το ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ανοσιούργημα.

Βλέπετε οι “πατριώτες” της ΝΔ, έχουν να επιδείξουν στο ενεργητικό τους πλείστες αντεθνικές ενέργειες, δηλώσεις, νομοθετήματα και ψηφίσματα.

Από το “ευχαριστώ τους λαθρομετανάστες” του Πάκη, το “κάψτε τη σημαία” του Βαρβιτσιώτη Jr, τις “κουμπαριές” του Χοντρούλη με τον Ερντογάν, τις ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ στο Αιγαίο (ανατολικότερα της Εύβοιας δηλαδή) λόγω θρησκευτικών εορτών των Μογγόλων “γειτόνων” (Μ.Ο.Ε. της Μητσοτάκαινας Jr), τους τουρκόφρονες βουλευτές της ΝΔ στη Θράκη που συνεργάζονται με το βαθύ τουρκικό κράτος… και πάει λέγοντας…

Η υποτακτική και ξενόδουλη “ιστορία” άλλωστε της αμερικανοσιωνιστοκινούμενης παράταξης της ΝΔ, έχει γραφτεί ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Από τη σκόπιμη απόκρυψη των μελετών του ΙΓΜΕ για την ύπαρξη ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο από τον “κουφό εθνάρχη”, την αναγνώριση του κράτους-δολοφόνου (Ισραήλ) από τον “απέθαντο” Μητσοτάκη (η ΠΡΩΤΗ του ενέργεια ως πρωθυπουργού το 1990), ενός de facto και de yure στρατηγικού εταίρου των μογγόλων “γειτόνων”, έως τη συστηματική αποδόμηση και απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων σήμερα από τον Σαμαρά (ελέω των μνημονίων που ο ίδιος υπηρετεί και προασπίζεται).

Η συστηματική αποδόμηση του Έθνους που συντελείται από τους πατριδοκάπηλους πολιτικάντηδες της ΝΔ καθώς και η παροιμιώδης προσκόλλησή τους στο σαθρό, διεφθαρμένο και ψευδεπίγραφο μεταπολιτευτικό καθεστώς το οποίο αποκαλούν, με ιδιαίτερη δόση υποκρισίας, ως “δημοκρατία”, επιβεβαιώνεται περίτρανα και πέραν πάσης αμφιβολίας με το νομοθετικό έκτρωμα που ψήφισε, παρέα με τα πολιτικά πτώματα-συνεργάτες της-πασοκ και δημαρ.

Τα μόνα ερείσματα που αναμένουν να διατηρήσουν πλέον στην ελληνική κοινωνία, αποτελούν ολίγοι πάσχοντες από γεροντική άνοια και ο σκληρός πυρήνας των κομματόσκυλων, των βολεμένων, των συνειδητοποιημένων προδοτών της Πατρίδας.

Όσο κι αν οι συνεργάτες τους πλουτοκράτες-καναλάρχες, προσπαθούν να περισώσουν τη “δημοτικότητα” αυτών των  καθ’ έξιν και κατά συνείδηση υποκριτών και προδοτών, όσο κι αν σύσσωμο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα εξαπολύει (με εμπροσθοφυλακή τους εθνοπροδότες της ΝΔ) αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον του Κινήματός μας, η αλήθεια και ο ρόλος του καθ ενός στο δημόσιο βίο της χώρας δεν δύναται να αποκρυφθεί.

Άλλωστε όπως λέει κι ο θυμόσοφος ελληνικός λαός (και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωσή τους) “το ψέμα έχει κοντά πόδια”…

Ακόμη κι αν, σφετεριζόμενοι την κρατική (και παρακρατική) εξουσία, επιχειρήσουν εκτός από την πολιτική και τη φυσική εξόντωση των αγωνιστών του Κινήματός μας, θα βρουν μπροστά τους και αντίθετους στα ανθελληνικά σχέδιά τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, πιστούς στα κελεύσματα των αρχών και των αξιών που μεταλαμπαδεύτηκαν εδώ κι αιώνες από τους ένδοξους προγόνους μας.

Οι ανθελληνικές μεθοδεύσεις των ψευτοπατριωτών της ξενόδουλης και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ δεξιάς, έχουν καταγραφεί από την Ιστορία και δυστυχώς γι αυτούς, όσο κι αν αυτή διαστρεβλωθεί, όσο κι αν αποκρυφθεί, ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.

Αθανάσιος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-5-septembriou-2014#ixzz3CR1zXi4l

Exit mobile version