Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Όψιμοι “αντιρατσιστές” Γεωργιάδης-Βορίδης κατ΄εντολή ξένων κέντρων εξουσίας

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος κατά τη συζήτηση του λεγόμενου «αντιρατσιστικού νόμου» στην Ολομέλεια της Βουλής καταφέρθηκε εναντίον της μνημονιακής συγκυβέρνησης, η οποία κατόπιν πιέσεων κι εντολών από ξένα κέντρα εξουσίας υπερψηφίζει έναν ξεκάθαρα ρατσιστικό νόμο εις βάρος των Ελλήνων.

Αρχικά αναφέρθηκε στα εξέχοντα στελέχη της ψοφοδεξιάς, τον Βορίδη και τον Γερωργιάδη και χρησιμοποίησε αποσπάσματα από παλαιότερες ομιλίες τους στη βουλή, ομιλίες οι οποίες για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους καταφέρονταν εναντίον των μεταναστών και της εγκληματικότητας που αυτοί εισάγουν, ομιλίες δηλαδή που με τα σημερινά κριτήρια του εν λόγω νομοσχεδίου μπορούν να χαρακτηριστούν «ρατσιστικές».

Οι εν λόγω βουλευτές της ΝΔ σήμερα και κατ᾽ εντολή Σαμαρά έχουν υιοθετήσει εντελώς διαφορετική άποψη από αυτές του παρελθόντος κι αυτό γιατί οι πατριδοκάπηλοι της ΝΔ εκτελούν εντολές των τοκογλύφων που σκοπεύουν στην ολοκληρωτική εξόντωση των Ελλήνων.

Εν συνεχεία ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος κατήγγειλε την υποκρισία του λεγόμενου συνταγματικού τόξου που χωρίζει τις γενοκτονίες σε καλές και σε κακές, μονοπωλώντας αυτή του Ολοκαυτώματος των Εβραίων και αφήνοντας στο περιθώριο τις σφαγές των Ελλήνων του Πόντου, της Ιωνίας, της Μικράς Ασίας αλλά και αυτές άλλων λαών, γενοκτονίες τις οποίες η ελληνική βουλή δεν έχει ακόμα αναγνωρίσει επισήμως για να μη δυσαρεστηθούν οι «εταίροι» και οι «αδερφοί» μας Τούρκοι.

Εις ότι αφορά το φαινόμενο του ρατσισμού ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος επανέλαβε πως ο μόνος ρατσισμός που υφίσταται στην Ελλάδα είναι αυτός εις βάρος των Ελλήνων και δη αυτός εις βάρος των πατριωτών, οι οποίοι καίτοι εκφράστηκαν δια της ψήφου τους, εκλέγοντας και αναγάγωντας τη Χρυσή Αυγή σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, είδαν τους εκπροσώπους τους να κλείνονται στη φυλακή με κριτήριο την κομματική τους ιδιότητα και την ιδεολογία τους, που δεν είναι αρεστή στο ανθελληνικό κατεστημένο.

Κλείνοντας υπενθύμισε πως ο αντιρατσισμός έχει καταντήσει συνώνυμο του ανθελληνισμού, ενός ιδιαίτερου «εθνικισμού» που όχι μόνο δεν καταδικάζουν οι υποκριτές δημοκράτες, αλλά χειροκροτούν κι εκθειάζουν, γιατί αποτελεί το μοναδικό μέσο για να καταπολεμηθεί με έναν ακόμη τρόπο ο νόμιμος αγώνας της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/artemhs-matthaiopoulos-antiratsistiko-ektrwma#ixzz3CSBR07vf

 

 

Exit mobile version