Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου είναι άκρως ρατσιστική απέναντι στον Έλληνα – ΒΙΝΤΕΟ

Η Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου είναι άκρως ρατσιστική απέναντι στον Έλληνα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το κατάπτυστο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο.

Ο Συναγωνιστής κατακεραύνωσε την αριστερά διαβάζοντας το γράμμα του Ένγκελς στον Μαρξ, των πνευματικών τους πατεράδων, και όπου αναφέρεται ρητά ο φόβος τους για την άνοδο της παιδοφιλίας και των ομοφυλόφιλων στην Ευρώπη. Χρησιμοποιούν ιδιαίτερα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προκειμένου να προσδιορίσουν την ομοφυλοφιλία, ονομάζοντάς τους ηθικά έκφυλους, υπανθρώπους και σιχαμένους.

Η Χρυσή Αυγή έχει κατηγορηθεί ως ρατσιστικό κόμμα, αντίθετα όμως ρατσιστές αποδεικνύονται αυτοί που κυβερνούν με τον τρόπο τον οποίο συμπεριφέρονται κατά της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή, όμως, σύντομα θα δικαιωθεί και δεν θα είναι μια απλή πολιτική νίκη, αλλά μια νίκη απέναντι στην κόκκινη τρομοκρατία των 40 χρόνων που κυριαρχεί στην χώρα.

Τέλος, μίλησε για την δικαστική απόφαση με την οποία επεστράφησαν τα χρήματα που είχαν κατασχεθεί από το σπίτι του Αρχηγού αλλά και για τον χαρακτηρισμό που τους είχε αποδώσει τότε ο Πρετεντέρης ως η είσπραξη της προηγούμενης ημέρας.

Κανένας, όμως, από τους μόνιμους συκοφάντες της Χρυσής Αυγής δεν ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chounta-samara-benizelou-einai-akrws-ratsistikh-apenanti-ston-ellhna-bint#ixzz3CT9g3MAK

Exit mobile version