Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυνικός και ειρωνικός ο Σαμαράς απέναντι σε απεγνωσμένο ομολογιούχο: «Tο… γνωρίζω το θέμα» – ΒΙΝΤΕΟ

Κυνικός και ειρωνικός ο Σαμαράς απέναντι σε απεγνωσμένο ομολογιούχο: «Tο... γνωρίζω το θέμα» - ΒΙΝΤΕΟ

Μια δυσάρεστη συνάντηση είχε ο Αντώνης Σαμαράς με μικρομολογιούχο κατά την έξοδό του από το περίπτερο 14 της ΔΕΘ. Ο κ. Κοτούλας, ομολογιούχος, είπε απευθυνόμενος στον αδιάφορο πρωθυπουργό:

«Το θέμα μας είναι πολύ σοβαρό, δώστε μια λύση κύριε πρωθυπουργέ, δεν αντέχουμε. Ακούμε όλο υποσχέσεις. Είμαστε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας».

Ο Σαμαράς αδιαφόρησε παντελώς για το πρόβλημα του συμπολίτη μας, όπως κάνει και για τα προβλήματα όλων των Ελλήνων, αφού έχει σε προτεραιότητα την ικανοποίηση των αιτημάτων των διεθνών τοκογλύφων.

Το μόνο που ψέλλισε ήταν: «Το γνωρίζω το θέμα». Στην συνέχεια τον προσπέρασε περιφρονητικά για να απογειώσει όχι την ελληνική οικονομία, αλλά την πρωτοφανή, δικτατορικού τύπου αλαζονεία του.

Να σημειωθεί πως ο ίδιος ο ομολογιούχος είχε σύντομη συνομιλία και πέρυσι στη ΔΕΘ, αλλά εκείνη τη φορά με τον πρώην υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη. Η αντιμετώπιση από τα πολιτικά παχύδερμα της ψοφοδεξιάς πάντα η ίδια!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h…anthrwpistikh-apanthsh-samara-se-omologioucho-pou-brisketai-sta-prothur#ixzz3CZPRDbgK

Exit mobile version