Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Με την ευκαιρία της Δ.Ε.Θ. που από την μεταπολίτευση και μετά μετρά σαράντα χρόνια ψέματα να θυμίσουμε τα ψέματα των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας ότι θα έστελνε στη δικαιοσύνη τους κλέφτες του Χρηματιστηρίου της περιόδου Σημίτη και ότι θα έλυνε το οξύ θέμα της λαθρομετανάστευσης. Για το πρώτο ούτε λόγος αφού με αυτούς τους κλέφτες συγκυβερνά σήμερα, όσο για το δεύτερο το λύνει σε βάρος των Ελλήνων και της χώρας. Δικαιώνει και νομιμοποιεί η Νέα Δημοκρατία αυτούς που έκλεψαν την ζωή την περιουσία και την τιμή των Ελλήνων. Μετατρέπει την χώρα σε Βαβέλ για να ικανοποιήσει σκοτεινά κέντρα. Δημιουργεί Ισλαμικό Χαλιφάτο εντός της Ελλάδας δίνοντας γή και ύδωρ στους Αλβανούς κατσαπλιάδες και τους Πακιστανούς, τους πεταλωτές του Κεμάλ Ατατούρκ. Όταν αύριο από τα μπαλκόνια οι ηγέτες του αντιδημοκρατικού τόξου θα καλούν τους παράνομους μετανάστες συμπατριώτες, θα υπάρχει ένας ηγέτης ο οποίος θα απευθύνεται μόνο στους καθαρούς Έλληνες. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Αυτός μόνο μπορεί να δώσει μια τελική λύση σε όλα τα κακά που έφτασαν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι. Αποτελεί μέγιστη αδικία η προφυλάκισή του από τέτοιους θλιβερούς και μοιραίους ανθρώπους. H ιστορία όμως σύντομα θα τον δικαιώσει.

Ι.Π.

«Τριμερής» συμφωνία: Μόντι και διεθνείς τοκογλύφοι προωθούν τον Τσίπρα

Δυο ακόμα παρατηρήσεις πέραν αυτών που είπε ο κ. Κουκούτσης στη βουλή και στους αριστερούς. Ο Στάλιν και ο Μάο όταν πιάνανε ομοφυλόφιλους, ναρκομανείς (χρήστες δηλαδή) και ναρκοέμπορους τους εκτελούσαν αμέσως χωρίς δίκη, μέσα σε λίγες ημέρες. Το αυτό ίσχυε και για το Γκεβάρα που τους έκλεινε σε στρατόπεδα.

Η μοναδική ορθή κουβέντα που είπε ο μοιραίος-αποτυχημένος ολετήρας της Ελλάδος «εθνάρχης» Κ.Καραμανλής δυστυχώς ήταν ότι «αυτή η χώρα απ’άκρη σε άκρη είναι ένα απέραντο φρενοκομείο!».

Απ΄ αυτά που συμβαίνουν σήμερα σε όλη τη χώρα και εσείς έχετε μόνο 10% αντί 90% νομίζω πως είχε απόλυτο δίκιο. Κομπλεξισμός, ψέμα, υποκρισία, αυτοκαταστροφή παντού.

Ν. Ε.

Ομιλία – πρόκληση Σαμαρά: Ομολόγησε την γενοκτονία των Ελλήνων από την χούντα του!

Είμαι 29 χρονών και έχω δύο παιδιά. Γέννημα θρέμμα Αθηναίος του Αιγάλεω. Δουλεύω μεν και θεωρητικά είμαι από τους τυχερούς, με μηνιάτικο 450 ευρώ για8ωρο αλλά τα 12ωρα έχουν γίνει πάγια συνήθεια. Υπηρέτησα Ειδικές Δυνάμεις στα αλεξίπτωτα στη 1η Μ.ΑΛ.  Και τα λέω όλα αυτά επειδή έδωσα τα πάντα μου, όχι για μένα αλλά την πατρίδα, για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Έχω δυο αγόρια, λεβέντες γιούς και το ξέρω. Και αυτοί κομάντα θα πάνε. Ζούμε με τις σημερινές καταστάσεις, που δημιούργησαν αυτοί οι άθλιοι, και έρχονται ημέρες που δεν έχουμε ψωμί να φάμε.

Σίγουρα πολλοί Έλληνες θα θυμούνται τα παλιότερα χρόνια το λόγο και το σκοπό για τον οποίο γινόταν η Δ.Ε.Θ. Στην έκθεση λοιπόν αυτή εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό,εξέθεταν τα προϊόντα τους και κλεινόντουσαν μεγάλες οικονομικές συμφωνίες με αποτέλεσμα αυτό να είναι εμφανές, στην οικονομική κατάσταση της χώρας μας και να υπάρχει ανάπτυξη στα έργα και όχι στα λόγια.

Πέρασαν όμως τα χρόνια και για τη πατρίδα μας αποφασίστηκε ότι δεν πρέπει να υπάρχει βιομηχανική παραγωγή αλλά να γίνει το μια χώρα πάσης φύσης παροχής υπηρεσιών. Άρχισε να χάνει την αίγλη της με δεδομένο τη παύση των οικονομικών συμφωνιών, και τη θέση των συμφωνιών πήρε ο διαγωνισμός του μεγαλύτερου ψέματος που θα ακουγόταν από τον εκάστοτε πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης. Βέβαια θα έπρεπε να υπάρχει και κάποια έκθεση ώστε να υπάρχει και λόγος των πρωθυπουργικών δηλώσεων. Τη θέση των εταιρειών λοιπόν πήραν κρατικοδίαιτες εταιρείες καθώς και οργανισμοί του ευρύτερου και κλειστού δημόσιου τομέα . Έτσι με το πρόσχημα αυτό βλέπουμε τους πολιτικάντηδες χωρίς ντροπή και φιλότιμο να χαράσσουν την οικονομική  πολιτική και να διαγωνίζονται σε ψέματα ακόμη και το πινόκιο όπως έκανε αυτές τις ημέρες ο υποτακτικός των διεθνών τοκογλύφων Σαμαράς.

Ευχή των Ελλήνων που μπορούν να σκέπτονται ακόμη και δεν τους έχει καταστρέψει τη σκέψη η πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ των νταβατζήδων, μια Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Π.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-7-septembriou-2014#ixzz3CcQM5spk

Exit mobile version