Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μολών Λαβέ!

Μολών Λαβέ!

Άπειρες φορές οι βάρβαροι επεδίωξαν να καταλάβουν τη χώρα μας. Οι πρόγονοί μας έδωσαν τη ζωή τους προκειμένου η γη των Ελλήνων να μείνει ελεύθερη. Βεβαίως πέρα από τους αγωνιστές υπήρχαν πάντα και οι προδότες, οι Εφιάλτες.

Σήμερα, οι Εφιάλτες έχουν αυξηθεί. Και οι βάρβαροι έχουν καταλάβει τη χώρα. Όμως εμείς οι Εθνικιστές, οι γνήσιοι πατριώτες, όλοι όσοι πλαισιώνουμε τη Χρυσή Αυγή, μαχόμαστε. Μαχόμαστε εναντίον πολύ πιο ισχυρών εχθρών. Δε μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να κάνουμε το χρέος μας, όπως οι Σπαρτιάτες.

Και θα νικήσουμε! Γιατί έχουμε στο πλάι μας τους τριακόσιους του Λεωνίδα! Τους Μακεδόνες του Αλεξάνδρου! Τον Κων/νο Παλαιολόγο! Το γέρο του Μοριά και τον Καραϊσκάκη! Τον Παύλο Μελά! Και όλους όσους έδωσαν τη ζωή τους στο έπος του ’40 για μια ελεύθερη Ελλάδα! Θα νικήσουμε γιατί μας το ζητούνν όσοι μας στηρίζουν με την ψήφο τους! Γιατί το επιζητούν οι ήρωες νεκροί μας, ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης, που δολοφονήθηκαν άνανδρα από το παρακράτος την 1η Νοεμβρίου του 2013! Θα νικήσουμε γιατί το χρωστάμε στα αγέννητα παιδιά μας.

Θα αγωνιστούμε, και ας μας λένε τρελούς, ρομαντικούς και όπως αλλιώς θέλουν. Ας μην ξεχνάμε ότι και κάποιους άλλους τους αποκαλούσαν έτσι. Και όμως αν εκείνοι οι «τρελοί» δεν έκαναν την επανάσταση του 1821, σήμερα θα μιλούσαμε Τούρκικα. Όμως αυτή η τρέλα που οδηγεί τον άνθρωπο στα πιο σπουδαία ανδραγαθήματα, η ίδια τρέλα και ο ίδιος ρομαντισμός οδηγεί και μας, προς τη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Δε μας φοβίζει και δε μας λυγίζει τίποτα! Μένουμε πιστοί στη φράση «εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρις».

Μπροστάρης στον αγώνα για ελευθερία είναι ο Αρχηγός μας ο Ν. Μιχαλολιάκος! Με το παράδειγμά του μας δείχνει το δρόμο. Μαζί του και οι υπόλοιποι Συναγωνιστές που είναι φυλακισμένοι στα κελιά της τιμής, όπως ο Χρ. Παπάς και ο Ι. Λαγός! Και θα τους ακολουθήσουμε. Δε μας ενδιαφέρει αν είναι δύσκολος ο αγώνας. Από την αρχή που συμπαραταχθήκαμε με τη Χρυσή Αυγή, γνωρίζαμε πως οι διώξεις θα είναι καθημερινότητα!

Άλλωστε, αν θέλαμε την ησυχία μας, δε θα εντασσόμασταν ποτέ στο κίνημα! Οι απειλές και η λάσπη που καθημερινά δεχόμαστε, είναι τα ουρλιαχτά ενός θηρίου που ξεψυχάει. Και αυτό, το σάπιο σύστημα της κλεπτοκρατίας και της διαφθοράς, το γνωρίζει. Όπως και εμείς γνωρίζουμε πως δεν είμαστε οι τελευταίοι που έμειναν, αλλά οι πρώτοι που έρχονται. Και αυτοί που έρχονται μετά από εμάς, είναι χιλιάδες! Γι’ αυτό και αποτελούμε την τελευταία γραμμή άμυνας και την πρώτη γραμμή της εθνικής αντεπίθεσης. Και ως γνωστόν η εμπροσθοφυλακή δέχεται πάντα τα πρώτα και ισχυρότερα πυρά. Δε μας φοβίζει τίποτα γιατί η νίκη είναι δική μας!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ Ο Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Πιτσάκης Γεώργιος – Τ.Ο. Ν. Μηχανιώνας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/molwn-labe#ixzz3CcTbBhfe

Exit mobile version