Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η πρώτη κόντρα Μηταφίδη – Ματθαιόπουλου για την Χρυσή Αυγή (Βίντεο)

Απάντηση στις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, που ζητούσαν πολιτική απομόνωση της Χρυσής Αυγής, έδωσε με παρέμβασή του ο δημοτικός σύμβουλος και βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος

Απάντηση στις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, που ζητούσαν πολιτική απομόνωση της Χρυσής Αυγής στο δήμο, έδωσε με παρέμβασή του ο δημοτικός σύμβουλος και βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, κατά τη διάρκεια των διεργασιών για την εκλογή του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.

της Κάτιας Γερακαρίτου

«Ο κ. Μηταφίδης και o κ. Δελής δεν είναι εισαγγελείς για να βγάλουν πόρισμα τι είναι η Χρυσή Αυγή, έχει εκλεγεί από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Συγκεκριμένα, για το Δήμο Θεσσαλονίκης, ως παράταξη έχουμε αποσπάσει το 8%» υπογράμμισε ο κ. Ματθαιόπουλος.
Αναφορικά με την πολιτική απομόνωση, τους κάλεσε «να παραθέσουν τα πολιτικά τους επιχειρήματα για να έρθουμε σε μια αντιπαράθεση και να δούμε ποιος είναι ο δημοκράτης και ποιος ο φασίστας στη νοοτροπία».
«Εμείς επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας. Όλοι οι άνθρωποι που διατείνονται ότι είναι δημοκράτες, δείτε με τι συμπεριφορές, αντιμετωπίζουν εκλεγμένους αιρετούς συμβούλους» τόνισε.
«Η Δημοκρατία θα ισχύει στο ακέραιο» διεμήνυσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος. «Γιατί κοιτάτε εμένα. Εγώ είμαι το πρόβλημα;» διερωτήθηκε εκείνη τη στιγμή ο κ. Ματθαιόπουλος για να λάβει την απάντηση από τον κ. Αβραμόπουλο: «Γιατί είστε μπροστά μου».
Νωρίτερα ο επικεφαλής της παράταξης Ανοιχτή Πόλη Τριαντάφυλος Μηταφίδης επανέλαβε τα περί εγκληματικής ναζιστική οργάνωσης για τη Χρυσή Αυγή. «Είμαστε υπέρ της πολιτικής της απομόνωσης και ζητάμε να μη συμμετέχει στις επιτροπές του δήμου». Ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Δελλή. Υπέρ της θέσης του κ. Μηταφίδη τάχθηκε και η επικεφαλής της παράταξης Οικολογία Ελεάνα Ιωαννίδου.

πηγή

 

Exit mobile version