Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η «Ελληνική Αυγή» είναι εδώ για έργα και όχι λόγια – Ομιλία της Συναγωνίστριας Ουρανίας Μιχαλολιάκου στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας

YouTube Poster

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας η συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου υπενθύμισε σε όλους τους παρευρισκομένους ότι η παράταξη «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» έλαβε ποσοστό 16% και πάνω από 35.000 ψήφους.

Σημείωσε πως κανονικά στην πρώτη συνεδρίαση θα έπρεπε να μιλάει ο επικεφαλής του συνδυασμού Ηλίας Κασιδιάρης αλλά βρίσκεται παράνομα προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού. Η εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος Ουρανία Μιχαλολιάκου συνέχισε την ομιλία της με μια λατινική παροιμία «Έργα και όχι λόγια» καλώντας το σώμα να αφήσει τα παχιά λόγια κατά της «Ελληνικής Αυγής» και να επικεντρωθεί στα έργα τα οποία θα κάνουν την ζωή των Αθηναίων καλύτερη. Επιπλέον ανέφερε ότι η Ελληνική Αυγή για την Αθήνα θα σταθεί αρωγός σε κάθε πρόταση που θα είναι προς όφελος της πόλης θα την υπερψηφίσει ανεξάρτητα από που προέρχεται.

Κλείνοντας ευχαρίστησε όλους όσους την τίμησαν με την ψήφο τους και την ανέδειξαν ως πρώτη δημοτική σύμβουλο με τους περισσότερους σταυρούς από όλες τις παρατάξεις δίνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα ότι όλοι πιστεύουν στην αθωότητα του παράνομα προφυλακισμένου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκου.

Η συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου πριν την συνεδρίαση έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ για την πολιτική γραμμή που θα ακολουθήσει η δημοτική παράταξη καταγγέλλοντας παράλληλα την παράνομη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-ellhnikh-augh-einai-edw-gia-erga-kai-ochi-logia-omilia-ths-sunagwnistrias#ixzz3CeYPUvTR

Exit mobile version