Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Πριν λίγο καιρό αναφέρατε στην εκπομπή σας πως εθεάθη από ευρωβουλευτή σας ο Γλέζος έξω από την ευρωβουλή να μπαίνει σε ένα αμάξι παρέα με εβραίους. Και σήμερα διαβάζω άρθρο με τίτλο “New York Times για Μανώλη Γλέζο: «Με γροθιά υψωμένη για την Αντίσταση»”. Πλάκα έχουν. ΟΙ jew York times εκθειάζουν τον Γλέζο;

E.X.

Η «Ελληνική Αυγή» είναι εδώ για έργα και όχι λόγια – Ομιλία της Συναγωνίστριας Ουρανίας Μιχαλολιάκου στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Οπλισμένος με μεγάλη υπομονή και ψυχραιμία κατάφερα να παρακολουθήσω το σημερινό παραλήρημα ψεύδους, υποκρισίας και ανοικτιρμοσύνης, του κατ ευφημισμόν “πρωθυπουργού”, αυτού του δοτού τοποτηρητή ξένων συμφερόντων και σκοτεινών κέντρων εξουσίας.

Ο “πρωθυπουργός” του 23% (δεν προσμετρώ πλέον το ποσοστό του αποθανόντος κλεφτοπασοκ ως συνεργού στην ανίερη συγκυβέρνηση) με περίσσιο θράσος και αναλγησία, αφού αναφέρθηκε στην “προ του 2012″ εποχή με τα χειρότερα λόγια, αφού στηλίτευσε τις πολιτικές που ασκούντο έως τότε χαρακτηρίζοντάς τις ως “καταστροφικές”, εξήρε τον “άθλο” που έχει διατελέσει η άθλια και προδοτική συγκυβέρνηση της οποίας ηγείται(;;;).

Ο “άθλος” αυτός περιλαμβάνει την εκτόξευση της ανεργίας στο 25%, τη διάλυση της επιχειρηματικότητας, τον κατακερματισμό της πρωτογενούς παραγωγής, τη φτωχοποίηση των ελληνικών νοικοκυριών, την εξαθλίωση των χαμηλόμισθων και συνταξιούχων, την υποχωρητικότητα στα μείζονα Εθνικά θέματα (τουρκικές προκλήσεις και εδαφικές διεκδικήσεις, κοιτάσματα υδρογονανθράκων, Κυπριακό κλπ κλπ) και τέλος την ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗ της δημόσιας περιουσίας σε ξένους κι εντόπιους πλουτοκράτες, έναντι πινακίου φακής.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο “γκαβός”, καθώς η ομιλία του είχα ξεκάθαρα πρεοκλογική “οσμή”, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην έτερη “δημοκρατική δύναμη” τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τους ως ανεύθυνους και φίλους τρομοκρατών και κουκουλοφόρων.

Συγχαρητήρια για τη διαπίστωση Αντωνάκη, μας άφησες όλους άναυδους, όταν όμως τα κομματόσκυλά σου χαριεντιζόταν στα τηλεπαράθυρα με τους φίλους των τρομοκρατών και των κουκουλοφόρων βρίζοντας και συκοφαντώντας με τον πιο χυδαίο τρόπο τη Χρυσή Αυγή, οι Συριζαίοι ήταν εταίροι σας στο “συνταγματικό τόξο”.

Όταν ο συρφετός των κλεφτών του ΠΑΣΟΚ και της ΡΗΜΑΔ με τους οποίους ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ εξαπέλυε ανθελληνικές και προδοτικές “κορώνες” υπέρ των λαθροεισβολέων και κατά οποιασδήποτε πατριωτικής άποψης τολμούσε να ψελλίσει (για ψηφοθηρικούς βέβαια λόγους) κάποιο από τα κομματικά σου στελέχη, “ποιούσες την νήσσαν” για να μην χαλάσεις το άθλιο κι έξωθεν επιβαλλόμενο, ανίερο κυβερνητικό μόρφωμα που αποδομεί συστηματικά την Πατρίδα και το Έθνος.

Έτσι θα κάνεις και με τον ΣΥΡΙΖΑ Αντωνάκη, θα συγκυβερνήσετε ΜΙΑ ΧΑΡΑ (αποκλείω κάθε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, έλεγες κάποτε) και θα αποποιηθείς έτσι “εύσχημα” το πασιφανές αντεθνικό σου έργο, προσάπτοντάς το στους “χρήσιμους ηλίθιους” του ΣΥΡΙΖΑ, τα λιγούρια της εξουσίας, με τους οποίους δεν έχετε ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Το μεγαλύτερο ψεύδος και ταυτόχρονα ΚΟΡΟΪΔΙΑ προς τον σκληρά δοκιμαζόμενο έλληνα όμως, αποτελεί η αναφορά του δοσίλογου “πρωθυπουργού” στο “παρελθόν” και το “μέλλον”.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο “πρωθυπουργός” του 23% ισχυρίσθηκε ότι πριν το 2012 τα κόμματα και οι πολιτικές τους οδήγησαν τη χώρα στο χάος, ενώ τώρα, μέσα σε 2 χρόνια, “έρχεται η ανάπτυξη”, “βγαίνουμε από την κρίση”, “ανακάμπτουμε” κλπ κλπ.

Και διερωτάται κανείς καλοπροαίρετα και φυσιολογικά, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ αυτοί που κυβερνούσαν τη δύσμοιρη αυτή χώρα έως το 2012; μήπως ΟΙ ΙΔΙΟΙ που κυβερνούν σήμερα (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) παρέα με τον γκαβό και ψεύτη Μεσσήνιο;;;

Αυτούς τους ίδιους που έφεραν τη χώρα στην άβυσσο (το “χείλος” της το περάσαμε προ πολλού), μας παρουσιάζει τώρα ο θεομπαίχτης (και αποστάτης του αποκόμματός του το 1993 να μην ξεχνιόμαστε) ως τους όψιμους και “ανιδιοτελείς σωτήρες” μας.

Αρκεί μία ματιά στις συνθέσεις των κυβερνήσεων από το 1974 κι ένθεν ώστε να αντιληφθεί κανείς το γεγονός ότι μία χούφτα “επαγγελματίες” πολιτικοί, ανακυκλώνονται συνεχώς στις κυβερνητικές θέσεις με σκανδαλώδη περιοδικότητα.

Τα ίδια λόγια που έλεγε ο μνημειώδης “Μαυρογιαλούρος” στην προφητική ταινία του Αλέκου Σακελλάριου, εκστομίζουν χωρίς αιδώ, χωρίς φιλότιμο οι σημερινοί ολετήρες του Έθνους, οι καθ’ έξιν και ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, κλέφτες, απατεώνες και ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Πατρίδας.

Οφείλω να υπενθυμίσω εδώ το γεγονός ότι ο δοσίλογος Σαμαράς, έκανε και μία αναιδέστατη αναφορά στο ΦΙΛΟΤΙΜΟ του έλληνα, αφού για άλλη μία φορά περιέπαιξε με τον πιο απεχθή τρόπο τους ενστόλους και άλλες κατηγορίες ελλήνων εργαζομένων (αγρότες, επιχειρηματίες, δημοσίους υπαλλήλους) μοιράζοντας υποσχέσεις και παίζοντας με τις λέξεις (“εάν” κι “εφόσον” δηλαδή), όπως ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ έχουν μάθει την τεχνική της εξαπάτησης αυτός και όλοι οι ΟΜΟΙΟΙ του ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.

Φυσικά για τη Χρυσή Αυγή, ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, για την άθλια παραδικαστική σκευωρία που έστησε ο ίδιος, κατόπιν εντολών των Σιωνιστών (ο πρώην υπουργός σου Ρουπακιώτης σε ξεβράκωσε Αντωνάκη), δεν τόλμησε να ψελλίσει κάτι το ανδρείκελο των αμερικανοσιωνιστών.

Το ζήτημα όμως δεν είναι τα ψέματα, οι παλινωδίες, οι ανακολουθίες, οι καταστροφικές και ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ πολιτικές που εφαρμόζουν αυτοί οι επαγγελματίες ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Ούτε φυσικά τα πρόσωπα που τις υλοποιούν, καθότι όπως προείπαμε η εναλλαξιμότητα και η ανακύκλωση των πολιτικών ανδρεικέλων, είναι εξόφθαλμη και παροιμιώδης.

Το ζήτημα είναι η στάση του ελληνικού λαού απέναντι σε αυτά τα υποκείμενα, αυτούς τους άθλιους κλεπτοκράτες, οι οποίοι διαβιούν σκανδαλωδώς πλουσιοπάροχα, εκμεταλλευόμενοι και σφετεριζόμενοι τις εξουσιαστικές τους θέσεις, ενώ ο απλός έλληνας πολίτης πένεται και αγωνιά καθημερινώς για την εξασφάλιση των προς το ζην.

Αποτελεί αδιάψευστο γεγονός η δημόσια προβολή και η συνεπόμενη “νομιμοποίηση” των ανωτέρω απατεώνων, από τα εξωνημένα και κατευθυνόμενα ΜΜΕ, στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι ανωτέρω, στερούμενοι κάθε στοιχειώδους ηθικής, ψηφοθήρες απατεώνες, φορώντας ένα πανάκριβο κοστούμι και εκστομίζοντας από τα τηλεπαράθυρα πομπώδεις και ψευδέστατες “δηλώσεις”, αποβλέπουν μόνο στη διαιώνιση της παρουσίας τους στις θέσεις εξουσίας και αδιαφορούν για την σκληρή και απάνθρωπη καθημερινότητα στην οποία έχουν καταδικάσει εκατομμύρια ελλήνων, με τα χαράτσια, τις φοροεπιδρομές και τα αντισυνταγματικά εκτρώματα που ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

Είναι τέλος καινοφανές αλλά χαρακτηριστικό, το γεγονός μίας ειδεχθέστατης και ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ πολιτικής σκευωρίας, την οποία αυτοί οι τρισάθλιοι ψεύτες, κλέφτες και απατεώνες έστησαν, εναντίον αυτών οι οποίοι μέσα στο άντρο τους, της ανομίας, της διαφθοράς, της συγκάλυψης και της προδοσίας, τους αποκάλεσαν με το πραγματικό τους όνομα…ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται το Κίνημά μας από ΣΥΣΣΩΜΟ το πολιτικό σύστημα των ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΩΝ, αλλά και από τους έκνομους συνεργάτες του των ΜΜΕ (στους οποίους χαρίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ), είναι η πιο τρανή απόδειξη για το ΠΟΙΟΙ είναι οι πραγματικοί εχθροί της διαφθοράς και της ανομίας.

Το ποιόν και το παρελθόν των εμπαθών και λυσσομανούντων διωκτών του Κινήματός μας, είναι αυτό που πρέπει να αφυπνίσει και να ταρακουνήσει κάθε συνέλληνα και να τον συστρατεύσει στις τάξεις του Κινήματός μας.

Διαφορετικά, ας μείνουν πιστοί ΡΑΓΙΑΔΕΣ των πολιτικάντηδων, ας ανέχονται τις ανομίες, τις κλεψιές, τις ψευτιές τους κι ας εκλιπαρούν για οίκτο τα παχύδερμα και ανάλγητα αρπακτικά που διαφεντεύουν και καταστρέφουν τις ζωές των ιδίων και των παιδιών τους.

Αθανάσιος

Ο εφιάλτης της ISIS έφτασε στην Ελλάδα – Χώρος στρατολόγησης και διέλευσης τζιχαντιστών η Ελλάδα

Έλεγε ο Σαμαράς για να «ανακαταλάβουμε τις γειτονιές μας». Μιλούσε για εκκαθαρίσει και δουλειά από την αστυνομία. Πράγματι, γίνονται ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΕΣ εκκαθαρίσεις στις γειτονιές της Αθήνας και της Ελλάδας. ΕΚΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και κυρίως ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ,ΑΝΗΛΙΚΟΙ ,ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΟΔΟΥ . Χιλιάδες σφαγμένοι , χιλιάδες βιασμοί , αμέτρητοι ξυλοδαρμοί και σωματικές βλάβες , αμέτρητες κλοπές , λεηλασίες, βεβηλώσεις στα πλαίσια του πογκρόμ κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ από το ανθελληνικό καθεστώς και τις ορδές των κουβαλητών του λαθρομεταναστών. Όχι στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων.

Γιάννης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-8-septembriou-2014#ixzz3ChfNPtjq

Exit mobile version