Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Τρικάλων, Αχαρνών, Πειραιώς, Κέρκυρας

Ομιλία στην Τ.Ο. Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2/9 στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων, ομιλία από την συναγωνίστρια Ελένη Κλαπανάρα για την επέτειο της Νίκης του Εθνικού Στρατού επί των κομμουνιστοσυμμοριτών με θέμα: «Η Εποποιία του Εθνικού Στρατού στο Γράμμο και στο Βίτσι».

Η συναγωνίστρια αναφέρθηκε στην ομιλία της, σ’ όλο το ιστορικό της κομμουνιστικής ανταρσίας, από την συμφωνία της Βάρκιζας μέχρι τη λήξη του συμμοριτοπολέμου, στις 29 Αυγούστου του 1949. Μιας λαίλαπας που αιματοκύλησε την Πατρίδα μας και στοίχισε τις ζωές χιλιάδων Ελλήνων, είτε πέφτοντας ηρωικά στις μάχες για να παραμείνει η Ελλάς ελεύθερη, είτε βιαίως σφαγιασθέντες από τις ορδές του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ. Επίσης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο μεγαλύτερο έγκλημα που διέπραξαν οι ξενοκίνητοι μπολσεβίκοι, αυτό του παιδομαζώματος, κατά το οποίο χιλιάδες ελληνόπουλα απήχθησαν από τις οικογένειές τους και απεστάλησαν στις ανατολικές χώρες για να γίνουν γενίτσαροι των κόκκινων αφεντικών τους. Τέλος, η ομιλία έκλεισε με αναφορά στην πολεμική αρετή των Ελλήνων, που ήταν και η αιτία για τη Νίκη αυτή. Καθώς, χάρις σ’ αυτήν, η Ελλάδα διεσώθη από μια θανάσιμη απειλή, αυτήν του κομμουνιστικού ιμπεριαλισμού, που αποτελούσε την περίοδο εκείνη, κίνδυνο για την ίδια την υπόσταση του Έθνους μας.

 Πολιτική δράση στις Αχαρνές

Eκτεταμένη πολιτική δράση σημειώθηκε στις Αχαρνές από τις Τοπικές οργανώσεις  Αχαρνών – Θρακομακεδόνων, Φυλής – Καματερού και Δυτικής Αττικής όπου διανεμήθηκε η εφημερίδα του κινήματος αλλά και έντυπο υλικό που αφορά τόσο τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ της Χρυσής Αυγής όσο και ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την μεθοδευμένη από το Μαξίμου παράνομη πολιτική δίωξη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Η ανταπόκριση των πολιτών  που στις πρόσφατες εκλογές μας ανέδειξε 2η Δύναμη και σε πολλές περιοχές ΠΡΩΤΟΥΣ  υπήρξε για ακόμη μία φορά θερμή, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία τους μας τόνισαν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας είναι το τελευταίο τους καταφύγιο απέναντι στα αρπακτικά του Μαξίμου.

Εμείς από την πλευρά μας τονίσαμε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, δυνατή και θα συνεχίσει απροσκύνητη τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Ο Αγώνας για την Ελευθερία συνεχίζεται, η Ελλάδα θα νικήσει!

Ομιλία στην Τ.Ο. Αχαρνών

Ομιλία από τον συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Νικόλαο Λεμοντζή, πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Αχαρνών – Θρακομακεδόνων.

Ο Νικόλαος Λεμοντζής ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα , ενώ τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι πανέτοιμη για τις εκλογές όποτε αυτές έρθουν, και παρότρυνε τους παρευρισκόμενους όχι μόνο να γραφτούν εκλογικοί αντιπρόσωποι αλλά και να πείσουν και τους γνωστούς τους ώστε να στελεχώσουν την προσπάθεια για να μην πραγματοποιηθεί νοθεία και να προστατέψουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Τόνισε ότι πρέπει να νιώθουν υπερηφάνεια που πιστεύουν στις Αρχές και τις Αξίες της Χρυσής Αυγής, της 3ης πολιτικής δύναμης του τόπου. Έχουμε ηθικό χρέος απέναντι στους συναγωνιστές οι οποίοι διώκονται για τις ιδέες τους να σταθούμε δίπλα τους. Ακόμη, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους που για ακόμα μια τα γραφεία της Χρυσής Αυγής είναι ασφυκτικά γεμάτα , την ώρα που τα γραφεία των άλλων κομμάτων κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Αυτό συμβαίνει διότι οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει γιατί συνεχίζονται οι παράνομες πολιτικές διώξεις και ότι οι αθώοι Συναγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραμένουν δίχως στοιχεία στην φυλακή.

Η απάντηση του Ελληνικού Λαού στους κλέφτες, τους ψεύτες και τους σκευωρούς θα δοθεί σύντομα στις κάλπες!

Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς: Σεπτεμβριανά 1955

Την Παρασκευή 05-09-14, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς από τον Συναγωνιστή Παναγιώτη Καρυτιανό με θέμα: Σεπτεμβριανά 1955.

Ο Συναγωνιστής ανεβαίνοντας στο βήμα, πριν περάσει στην ιστορική ανάλυση των γεγονότων αυτής της μαύρης σελίδας της ιστορίας του Έθνους μας, μίλησε για το τι προβλέπει η συνθήκη της Λοζάνης. Οι πληθυσμοί των Ελλήνων χριστιανών στην Κωνσταντινούπολη και των Μουσουλμανικών μειονοτήτων στην Θράκη πρέπει να είναι απόλυτα ίσοι. Πράγμα το οποίο σήμερα δεν θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς πως υφίσταται ούτε για αστείο, εφόσον οι Έλληνες που κατοικούν στην Πόλη είναι μόλις 2.000, ενώ η υποτιθέμενη Μουσουλμανική “μειονότητα” απ’ ότι φαίνεται μόνο μειονότητα δεν είναι, σύμφωνα και με τα αποτελέσματα των τελευταίων αυτοδιοικητικών εκλογών. Έπειτα ο Συναγωνιστής ξεκίνησε να αναλύει τα αίτια του ξεριζωμού κάνοντας ιστορική αναδρομή σε βάθος. Κατά την μεσοπολεμική περίοδο, ο πληθυσμός των Ελλήνων στην Πόλη άγγιζε τον αριθμό των 126.000. Οι Τούρκοι καταπατούν κάθε όρο και κάθε συνθήκη κάνοντας μαζικές απελάσεις, δημεύσεις περιουσιών, υπέρογκους φόρους περιουσιών και στρατολογήσεις Ελλήνων σε τάγματα εργασίας.

1947, ο μεγάλος πόλεμος έχει λήξει επισήμως και η Ελλάδα υποτίθεται πως βρίσκεται στο πλευρό των νικητών. Πλασματικά για ένα μικρό διάστημα τα προσχήματα των συνθηκών αρχίζουν και πάλι να ισχύουν. Το 1954 ανακοινώνεται το Κυπριακό, η μεγαλόνησος τελεί υπό Αγγλική κατοχή και το 1955 ξεκινά ο Αγώνας της ΕΟΚΑ.

3 Σεπτεμβρίου 1955, Έλληνας φωτογράφος καλείται να φωτογραφίσει αναμνηστικά το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ δίπλα στο Τούρκικο προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

Ξημερώματα 6ης Σεπτεμβρίου εκρήγνυται βόμβα στον κήπο της οικίας που υποτίθεται ότι γεννήθηκε ο Κεμάλ και οι αναμνηστικές φωτογραφίες χρησιμοποιούνται για αισχρή και αυθαίρετη προπαγάνδα ώστε οι ευθύνες να πέσουν στις πλάτες των Ελλήνων. Και η πραγματική κτηνωδία ξεκινά. Τα πλήγματα και οι θηριωδίες που δέχθηκε ο Ελληνισμός μετά από εκείνη την νύχτα σε Ελλάδα, Μικρά Ασία και Κων/πόλη είναι αξέχαστα και αδιανόητα. Μαζικοί φόνοι, βιασμοί και λεηλασίες είναι οι μόνες λέξεις που μας φέρνει η Εθνική μας Μνήμη – Εθνικός Θρήνος. Η Ελληνική κυβέρνηση δεν αντιδρά. Στην πορεία αποδεικνύεται πως την βόμβα την τοποθέτησε Τούρκος φύλακας του κτιρίου, που την παρέλαβε από τον φοιτητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Οκτάϋ Εγκίν, γιο παλιού βουλευτή της Ροδόπης, οπού εν συνεχεία επιβραβεύτηκε. Μέχρι το 1961, μετά από εφαρμογή μίας σειράς άθλιων και ανθελληνικών νομοσχεδίων από την Τουρκική πλευρά κατόπιν πραξικοπήματος, ο Ελληνισμός στην Κων/Πόλη ξεριζώνεται σχεδόν ολοκληρωτικά.

Η πραγματική αιτία: Καθώς ο Εθνοαπελευθερωτικός Αγώνας της ΕΟΚΑ ξεκινά, η Αγγλία κινεί τα νήματα ώστε να μπει η Τουρκία στο παιχνίδι και εν τέλει να μείνει η ίδια ως η μόνη κυρίαρχη δύναμη στο Νησί. Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής ανέφερε επιγραμματικά τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα.

– Ακριβοδίκαιη τήρηση σε ό,τι προβλέπει η συνθήκη της Λοζάνης.

– Κλείσιμο του ανθελληνικού Τούρκικου προξενείου.

– Άμεση απέλαση Τούρκων πρακτόρων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακριβώς απέναντι από τα γραφεία της τοπικής μας οργάνωσης, στο δημοτικό θέατρο Πειραιά, μια ημέρα πριν την μαύρη επέτειο πραγματοποιήθηκε συναυλία με θέμα “Ελληνοτουρκική φιλία”. Ακολούθησε εκτεταμένος διάλογος με τους παρευρισκόμενους και ως είθισται, άλλη μια καθιερωμένη συνάντηση έκλεισε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Κέρκυρα: Oμιλία στα γραφεία 

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου, η τακτική εβδομαδιαία ομιλία στα γραφεία του Πυρήνα μας.Οι φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ειδικότερα για τις πρόσφατες παρεμβάσεις στο κοινοβούλιο των Συναγωνιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ακολούθησε συζήτηση, επί των θεμάτων αυτών, με τους παριστάμενους και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

 

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-trikalwn-acharnwn-peiraiws#ixzz3Coe7EVNh

Exit mobile version