Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο γερμανικός Τύπος πήρε στο μεζέ τον Σαμαρά και το “success story” του

Ο γερμανικός Τύπος πήρε στο μεζέ τον Σαμαρά και το “success story” του

Στην πλάκα πήραν τον φον Αντωνάκη ακόμα και τα γερμανικά ΜΜΕ, λόγω των υποσχέσεών του στην ΔΕΘ, για μείωση των φόρων. Έτσι, η ναυαρχίδα του γερμανικού κατεστημένου Frankfurter Allegemeine Zeitung (FAZ), αναφέρει τα εξής:

«Παρά το ρεκόρ χρεών ο Σαμαράς σχεδιάζει χαμηλότερους φόρους για τους Έλληνες. Με δάνεια δισεκατομμυρίων, και από τη Γερμανία, η Ελλάδα έπρεπε να σωθεί από τη χρεοκοπία. Εν τω μεταξύ ο πρωθυπουργός Σαμαράς βλέπει τη χώρα του σε ανοδική πορεία, υποσχόμενος στους συμπατριώτες του φοροελαφρύνσεις».

Μα καλά, δεν έχουν πάρει χαμπάρι εκεί στη Γερμανία για το… success story και το… πρωτογενές πλεόνασμα; Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι «είμαστε έτοιμοι για απογείωση» (όπως επί λέξει είπε ο φον στη ΔΕΘ…);

Φαίνεται πως… αργούν τα νέα να φτάσουν στην Φρανκφούρτη… Όταν θα… φτάσουν, θα ζητήσουν συγνώμη οι Γερμαναράδες που αμφισβήτησαν το… οικονομικό θαύμα του ανδρεικέλου τους και σίγουρα θα… επανορθώσουν. Μέχρι τότε, φον Αντωνάκη κάνε υπομονή. Άλλωστε, στο τέλος ξυρίζουν τον… γαμπρό!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-germanikos-tupous-phre-sto-meze-ton-samara-kai-to-success-story-tou#ixzz3CohpKBXj

Exit mobile version