Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νομίζει πως πρωταγωνιστεί στο “Ψυχώ”: Ο Σαμαράς μας «ξαναβγάζει» από το Μνημόνιο!

Νομίζει πως πρωταγωνιστεί στο “Ψυχώ”: Ο Σαμαράς μας «ξαναβγάζει» από το Μνημόνιο!

Ο Αντώνης Σαμαράς αποτελεί μια ιδιόμορφη περίπτωση πρωθυπουργού η οποία ακροβατεί στα όρια της ψυχονοητικής ισορροπίας και η οποία αφού ξετίναξε οικονομικά τους Έλληνες έχει βαλθεί να εκτοξεύσει τις πωλήσεις των ψυχοφαρμάκων. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να αποδοθεί η νοσηρή εμμονή του να δηλώνει δημοσίως σε κάθε περίσταση πως έβγαλε ή ετοιμάζεται να βγάλει την Ελλάδα από τα Μνημόνια!

«Από ουραγοί γινόμαστε πρωτοπόροι», δήλωσε γεμάτος κομπασμό ο πρωθυπουργός, μετά το πέρας της συνάντησής του με τον ομόλογό του της Πορτογαλίας, Πέδρο Πάσος Κέλιο. Είναι τουλάχιστον εν μέρει ειλικρινής, διότι πράγματι, η Χούντα του είναι πρωτοπόρος στην εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού, στην εξαθλίωσή του και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Η κόκκινη γραμμή όμως η οποία διαχωρίζει το χιούμορ από την ειρωνεία, είναι λεπτή και ο Αντώνης Σαμαράς την έχει προ πολλού προσπεράσει.

«Θέλουμε να μπούμε στις πρώτες θέσεις της ανταγωνιστικότητας διεθνώς», δήλωσε με κυνισμό και σοβαροφάνεια που προκαλεί τρόμο. Τρόμο για την πολιτική του ισορροπία βεβαίως, μιας και οι μεγαλεπήβολοι στόχοι του, απέχουν μακράν των έργων της Χούντας της οποίας προΐσταται. Άλλωστε με εκατοντάδες λουκέτα να μπαίνουν σε ελληνικές επιχειρήσεις καθημερινά και με το βάρος δύο εκατομμυρίων ανέργων, απαιτείται αν μη τι άλλο τεράστια δόση ανισορροπίας ώστε να διακηρύσσεις δημοσίως πως στοχεύεις σε πρωτοπορία επί της διεθνούς ανταγωνιστικότητας.

Πέραν τούτου, ο Αντώνης Σαμαράς παρέμεινε φανατικά προσκολλημένος σε μια δήλωση η οποία πρέπει να είναι η 100η φορά που βγαίνει από τα χείλη του: «σε λίγο, θα πιστοποιήσουμε τη βιωσιμότητα του χρέους χωρίς ανάγκη για μνημόνια και νέα δανεικά, ανακουφίζοντας τον ελληνικό λαό από το πρόβλημα της ανεργίας και από την πίεση της φορολόγησης»! Αν οι μπούρδες Σαμαρά ήταν εργόχειρο, τότε αναμφιβόλως εκατομμύρια Έλληνες θα είχαν κάνει την προίκα τους, δυστυχώς όμως, ο εν λόγω αποτελεί τον πρωτοπόρο στην πολιτική απατεωνιά. Απόδειξη τούτου, όσα διακήρυττε προ των εκλογικών αναμετρήσεων του Μαΐου, οπότε και πανηγύριζε -μαζί με τους δημοσιογραφικούς του πραίτορες- για την έξοδο της Ελλάδος από την κρίση και για τα υποτιθέμενα οφέλη του success story. Λόγια ανέξοδα και φρούδες ελπίδες, που απέμειναν ανάμνηση θλιβερή στα δελτία των τηλεμαϊντανών και στις βρώμικες σελίδες των πληρωμένων κονδυλοφόρων.

Η μέρα κατά την οποία ο Σαμαράς θα ανακοινώνει από τηλεοράσεως την 1000η έξοδο της Ελλάδος από τα Μνημόνια, με εκατομμύρια άνεργους Έλληνες που οι τράπεζες θα έχουν κατασχέσει τα σπίτια τους να παρακολουθούν, δεν φαντάζει πολύ μακριά. Εκτός εάν ο Ελληνικός Λαός αποφασίσει πως το «σε λίγο» του πρωθυπουργού δεν είναι αρκετό για να ταΐσει χιλιάδες ελληνικές οικογένειες που λιμοκτονούν, την ίδια ώρα που οι καναλάρχες και οι μεγαλοεκδότες κονομάνε παίζοντας και γράφοντας ασύστολα ψέμματα για να κρατήσουν όρθιο τον πολιτικά ανισόρροπο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nomizei-pws-prwtagwnistei-sto-psuchw-o-samaras-mas-janabgazei-apo-to-mnhmon#ixzz3CpG2K7cG

Exit mobile version