Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμπαιγμός: Τώρα θυμήθηκαν ότι τα κόμματά τους αρπάζουν εκατομμύρια εις βάρος του Ελληνικού Λαού

Εμπαιγμός: Τώρα θυμήθηκαν ότι τα κόμματά τους αρπάζουν εκατομμύρια εις βάρος του Ελληνικού Λαού

Μνημείο υποκρισίας και εμπαιγμού της νοημοσύνης μας αποτελεί το νομοσχέδιο που κατέθεσε η Κυβέρνηση για την χρηματοδότηση των κομμάτων.

Όποιος διαβάσει με προσοχή την αιτιολογική έκθεση, δεν μπορεί παρά να γελάσει, αν πρώτα δεν οργιστεί. Τώρα ανακάλυψαν οι κυβερνώντες ότι η κρατική χρηματοδότηση είναι δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με αυτή των άλλων χωρών, και οδηγεί σε πελατειακές σχέσεις. Τώρα ανακάλυψαν ότι πρέπει να ελεγχθούν τα οικονομικά των κομμάτων, ότι δεν πρέπει να χρηματοδοτούνται ούτε ιδιωτικά από καναλάρχες – εκδότες και ότι τα κόμματα δεν πρέπει να παίρνουν δάνεια από τις τράπεζες με εγγύηση τα μελλοντικά τους ποσοστά!

Όλα αυτά που εδώ και δεκαετίες η Χρυσή Αυγή κατήγγελλε και είχε στο πρόγραμμά της, όλα αυτά που απετέλεσαν μία από τις αιτίες που σήμερα έχει το 10% του ελληνικού λαού μαζί της, τα αντιγράψανε και τα αναμασάνε με απαράδεκτο τρόπο, φέρνοντάς τα ως «νομοσχέδιο» για ψήφιση στη Βουλή!

Ο πανικός τους από την κατάρρευση του συστήματος της διαπλοκής που τους στήριζε τόσες δεκαετίες, αποδεικνύει από αυτό το νομοσχέδιο της απελπισίας, κρύβει όλη την υποκρισία τους. Θα μπορούσαν, απλά με μια λέξη να πουν «αποτύχαμε» και να αποχωρήσουν, αντί να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό που ακόμα και σήμερα χρηματοδοτεί τις κομματικές παρέες από το υστέρημά του.

Η Χρυσή Αυγή απέδειξε περίτρανα, όπως άλλωστε το λέει και στο πρόγραμμά της αλλά και στο αντίστοιχο νομοσχέδιο που έχει καταθέσει το οποίο δεν είχαν τα κότσια να το φέρουν προς συζήτηση, ότι δηλαδή ένα κόμμα μπορεί να τα βγάλει πέρα ακόμα και χωρίς καθόλου χρηματοδότηση!

Και όχι μόνο να τα βγάλει πέρα, αλλά να κάνει και κοινωνικό έργο με τις διανομές τροφίμων και να παίρνει και ποσοστά που οι συνοδοιπόροι της ΝΔ -οι κλέφτες και οι ψεύτες του ΠΑΣΟΚ- δεν μπορούν ούτε καν να φανταστούν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/empaigmos-twra-thumhthhkan-oti-ta-kommata-tous-arpazoun-ekatommuria-eis-bar#ixzz3CpiyBap0

Exit mobile version