Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Τι θα ψηφίσεις  αν θέλεις πατρίδα- οικογένεια- ορθοδοξία; Τι θα ψηφίσεις  αν δεν θέλεις γάμους ομοφυλοφίλων και κτηνοβάτες τι θα ψηφίσεις  αν θέλεις να δουλεύουν Έλληνες στην Ελλάδα; Τι θα ψηφίσεις  αν θέλεις  αξιοπρέπεια -τιμή-σεβασμό Σκέψου ποιοι είναι οι  φασίστες  που δεν μας δίνουν  λόγο  και η συμπεριφορά τους είναι κ α θ α ρ α ” δημοκρατική.” Ποιοι  είναι οι κλέφτες -οι ψεύτες –και συνεργάτες  ( και σια )

Χωρίς υπερβολή πιστεύω η Χρυσή  Αυγή  πρέπει  να είναι  το 75 %των Ελλήνων !

Σ.β–Ρόδος

Έβγαλε «γραμμή» ο Κίσινγκερ για την υπεράσπιση της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Με αφορμή τις ανασκαφές στον τάφο της Αμφίπολης και με την ανεύρεση των Καρυάτιδων θα μπορέσει κάποιος να μας εξηγήσει αν τελικά οι Σλάβοι είναι “Μακεδόνες”;  Θα μπορέσει ο Γκρουέφσκι να μας εξηγήσει πως αφού στον Μακεδονικό τάφο βρέθηκαν τέτοια γλυπτά που είναι κατεξοχήν ΕΛΛΗΝΙΚΑ πως μπορεί να συνδέσει το λαό του με τους Μακεδόνες; Και πολύ περισσότερο θα κάνει η κυβέρνηση το ίδιο; Μάλλον όχι.. προφανώς και δε θέλουν!

Κωνσταντίνος Κ.

Αποκάλυψη: Το Παραδικαστικό Κύκλωμα Αθανασίου – ΒΙΝΤΕΟ

Παρακολούθησα τις δηλώσεις του Αλέξη στο CNBC και ομολογώ ότι πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να περιγράφει την καταστροφή ενός κράτους και να χαζογελάει επειδή κατάφερε να τελειώσει την πρόταση στα αγγλικά. Όπως και να το κάνεις είναι ένα προσωπικό του επίτευγμα. Και εγώ στα 15 μου με αυτά χαιρόμουν. Θα ήθελα να σχολιάσω όμως και το  αφιέρωμα που έκανε το (“φιλελληνικό”) Spiegel στην Δούρου. Αναφέρεται λοιπόν το κείμενο στις “διοικητικές ικανότητες” της Δούρου που μπορεί να απειλήσουν τον γίγαντα Τσίπρα και χαρακτηρίζει επίσης αυτόν τον γίγαντα ως “χαρισματικό πρόεδρο”. Η απόλυτη παράνοια. Και αναρωτιέμαι εν τέλει, γιατί ποτέ αμερικανικά και μεγαλο ευρωπαϊκά δίκτυα δεν είναι τόσο μελιστάλακτα όπως με τον συριζα και την κυβέρνηση; Είναι όντως ο Άλεξ “χαρισματικός πρόεδρος” ή απλώς είναι το δικό τους παιδί που πρέπει να προωθήσουν; Η απάντηση είναι εύκολη αν αναλογιστείς ότι η νδ είναι ακόμα κυβέρνηση και ο συριζα δε μπορεί να πλησιάσει την αυτοδυναμία.

Α.Μ

Υποτιμούν τη νοημοσύνη του Λαού: ο Παπούλιας καλεί για «δίκαιες» αποφάσεις τους δικαστικούς!

Αυτό δεν είναι εθνική, είναι η ομάδα της αντιφασιστικής προπαγάνδας! Το ξέρω πως οι Έλληνες έχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα από το μπάσκετ, αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω όλο αυτό το πανηγύρι που στήθηκε πάνω στον νατουραλιζέ Νιγηριανό Αντετοκούμπου. Όλοι σκίζαν τις γραβάτες τους για τον “Έλληνα” παιχταρά, αλλά στον αθλητισμό δεν σηκώνει θέατρο. Το παιδί μπορεί να ΄ναι καλό για το NBA, αλλά στην Εθνική Ελλάδος όλα κι όλα έκανε 2 καρφώματα, κι όταν ήρθαν τα δύσκολα με την Σερβία ήταν όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια: ανύπαρκτος! Ας μην κάνουν αντιρατσιστική προπαγάνδα με την ιστορική Εθνική Ελλάδος μπάσκετ και ας καλέσουν ένα Ελληνόπουλο στην θέση του Αντετοκούμπου. Οι Σέρβοι που έχουν μόνο δικά τους παιδιά κορόιδα είναι;

Ν.Ζ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-10-septembriou-2014#ixzz3CrR2kRTW

Exit mobile version