Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλας, Βορείων Προαστίων, Δράμας, Κομοτηνής, Καλαμάτας

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ – Και στην λαϊκή αγορά της Χρυσούπολη η Τ.Ο. Καβάλας

Μια ακόμη επιτυχημένη δράση διενεργήθηκε από την Τ.Ο. Καβάλας την Τρίτη 09 Σεπτεμβρίου στην πόλη της Χρυσούπολης, όπου ο λαός της Χρυσούπολης υποδέχθηκε τους συναγωνιστές με ενθουσιασμό. Ο δήμος Νέστου είναι ένας δήμος που ο πρωτογενής τομέας της κτηνοτροφίας και της αγροτικής παραγωγής έως τώρα έφερνε τα περισσότερα έσοδα στα νοικοκυριά της περιοχής. Με τα τελευταία μέτρα για την κτηνοτροφία σχετικά με τους βοσκότοπους και τις αγροτικές εκτάσεις απαξιώνεται ο πρωτογενής τομέας και αφήνονται οι νέοι άνεργοι και χωρίς ελπίδα.

Από την πρώτη στιγμή που το κλιμάκιο των συναγωνιστών προσέγγισε τον χώρο ήρθε και σε επαφή με τον δύσμοιρο ελληνικό λαό που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πολιτικές του μνημονίου. Πολλές οι ερωτήσεις που δέχτηκε ο επικεφαλής του κλιμακίου γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας Δημήτρης Βογιατζής σχετικά με την πολιτική κατάσταση και το απροχώρητο που μας έχει φτάσει η προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Σε κάθε περίπτωση η απάντηση είναι μια, άμεση απελευθέρωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, δηλαδή της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Ελλάδα και την άμεση προσφυγή στις κάλπες για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για το μέλλον του τόπου.

Νέοι αλλά και γηραιότεροι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το ενημερωτικό υλικό του κινήματος μας και πολλές ήταν οι περιπτώσεις που οι ίδιοι μας καλούσαν από μακριά για ανοίξουν διάλογο σχετικά με την πολιτική κατάσταση και τις πολιτικές διώξεις ενάντια στο λαϊκό εθνικιστικό κίνημα. Η νεολαία της πόλης στην εμφάνιση των συναγωνιστών με τα μαύρα μπλουζάκια βροντοφώναξε “ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!” , κάτι που είναι τουλάχιστον ενθαρρυντικό αλλά και ελπιδοφόρο για την συνέχιση του τίμιου αγώνα μας. Αφού οι νέοι είναι αυτοί που σε λίγο καιρό θα παραλάβουν από εμάς την σκυτάλη του αγώνα για απελευθέρωση του Έθνους και την ανάσταση της φυλής.

Όμως να μην αδικούμε και τα τιμημένα γηρατειά της πατρίδας μας, που πολλές φορές καθ’ όλη την δράση του κλιμακίου, σε εκφάνσεις αγανακτήσεις κατηγόρησαν για την καταστροφή τον Σαμαρά και την προδοτική κυβέρνηση. Σε αυτή την δύσκολη ηλικία που είναι και η βιολογική κατάληξη όλων των ανθρώπων η χούντα Σαμαρά έχει παρατήσει αβοήθητους τους ηλικιωμένους της Ελλάδας.

Μετά την λαϊκή αγορά οι συναγωνιστές κινήθηκαν προς την αγορά της πόλης όπου και μοιράσαν έντυπο ενημερωτικό υλικό στα καταστήματα της πόλης και ήρθαν σε επαφή με τους καταστηματάρχες και τους ελεύθερους επαγγελματίες που πλέον βιώνουν την απαξίωση της αγοράς και την έλλειψη ρευστότητας στο πετσί τους. Φυσικά είναι και σύνηθες φαινόμενο πλέον τα κλειστά καταστήματα και οι ανοίκιαστοι χώροι με τα “ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ” που μήνα με τον μήνα πληθαίνουν με μοναδικό σκοπό φυσικά την απαξίωση της μεσαίας επιχείρησης και την εξίσωση όλων των Ελλήνων με τριτοκοσμικές καταστάσεις και μισθούς.

Μοναδική λύση, είναι αυτό που εδώ και τριάντα χρόνια παλεύει η Χρυσή Αυγή να πετύχει. Μια Ελλάδα για τους Έλληνες, μια Ελλάδα κυρίαρχη και πλούσια για να θρέψει την Ελληνική Φυλή, μια Ελλάδα του πολιτισμού. Για να το πετύχουμε αυτό πρώτα από όλα πρέπει να εκδιώξουμε την χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου και τις προδοτικές πολιτικές που βουλιάζουν στον βούρκο της κλεπτοκρατίας την πατρίδα μας.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Δυναμική εξόρμηση της Τ.Ο. ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ στην Μεταμόρφωση. Πολυμελές κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής Μιχάλη Μπέλλο μοίρασε μεγάλη ποσότητα ενημερωτικού Υλικού στην Λαϊκή και κεντρική αγορά  της Μεταμόρφωσης όπως επίσης και διερχόμενους πεζούς και αυτοκίνητα.

Ο Γραμματέας της τοπικής μαζί  με τον  νέο εκλεγέντα Δημοτικό Σύμβουλο με «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ», Ιωάννη Καπάτσο ήρθαν σε άμεση επαφή  με τον κόσμο της τοπικής κοινωνίας,  συνομίλησαν   για τα προβλήματα τους καθώς και τις τρέχοντες πολιτικές εξελίξεις.

Η δυναμική παρέμβαση της Τ.Ο. ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ στην Μεταμόρφωση έληξε με τεράστια αποδοχή και επευφημίες από τον κόσμο, δίνοντας μας δύναμη για τις επόμενες δράσεις που θα ακολουθήσουν ακόμα πιο δυναμικά!

Τ. Ο. Δράμας: Ομιλία με θέμα το νέο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιo 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Δράμας, συναγωνιστή Δημήτριο Παπαδόπουλο, την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 το απόγευμα, ομιλία με θέμα το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Ο συναγωνιστής άρχισε την ομιλία του λέγοντας ότι το εν λόγω «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο αποτελεί κατ΄ ουσίαν μια σταδιακή γενοκτονία των Ελλήνων, καθώς δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες λαθρομετανάστες να έρθουν στην χώρα μας, δίνοντάς τους  δικαιώματα, ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα από τους Έλληνες. Σκοπός του άκρως ρατσιστικού κατά των Ελλήνων νομοσχεδίου είναι να μη διαδίδονται ελεύθερα οι ιδέες και η φιλοσοφία του Ελληνισμού και να μείνουν στη λήθη τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί σε βάρος των Ελλήνων, μιας και δεν αναγνωρίζει τα θύματα των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, καθώς δεν υπάρχει απόφαση Διεθνούς Δικαστηρίου. Δικαιώνει δε, οποιαδήποτε άλλη εθνότητα και επιπλέον μας απαγορεύει να μιλάμε γι’ αυτά τα ζητήματα.

Στην συνέχεια ο συναγωνιστής ανέφερε πως οι νόμοι και οι αποφάσεις των διεθνών δικαστηρίων χρησιμοποιούνται από την υπόδουλη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και τα τσιράκια τους όποτε και όπως τους βολεύει και πάντα με σκοπό ανθελληνικό, προσπαθώντας να σβήσουν από την μνήμη των νέων Ελλήνων τις εθνικές μας τραγωδίες, πράγμα το οποίο επιχειρείται ούτως ή άλλως συστηματικά εδώ και χρόνια μέσω της διαστρέβλωσης της ιστορίας που διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία. Δυστυχώς ούτε η Ιερά Σύνοδος έθεσε το μείζον αυτό ζήτημα στην ορθή του βάση, παρά μόνο ελάχιστοι ιεράρχες βρήκαν το θάρρος να εναντιωθούν στο νομοσχέδιο έκτρωμα. Τέλος, ο συναγωνιστής τόνισε πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να μας βγάλει από αυτό το τέλμα που μας έχουν φέρει τα ανθελληνικά κόμματα που κυβερνούσαν τόσα χρόνια.  Η ομιλία ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Κoμοτηνής: Ομιλία με θέμα την 29η Αυγούστου 1949 – Στο Βίτσι και στο Γράμμο

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Τ.Ο. Κομοτηνής προς τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, την Τετάρτη 03-09-2014  πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής, ομιλία από τον συναγωνιστή Γεωργίου Χρήστο, με θέμα την 29η Αυγούστου 1949 – στο Βίτσι και στο Γράμμο.

Κατάμεστα τα γραφεία της τοπικής από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματός μας. Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο Γραμματέας της τοπικής, συναγωνιστής Νικόλαος Τσουμαρέλης. Προλογίζοντας τον κύριο ομιλητή αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το Κίνημά μας. Στη συνέχεια, το λόγο έδωσε στον συναγωνιστή Γεωργίου Χρήστο, ο οποίος ξεκινώντας την ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μάχη στο Γράμμο και στο Βίτσι σήμανε το τέλος μιας μαύρης σελίδας της Ελληνικής μας Ιστορίας, τον Συμμοριτοπόλεμο».

Κατόπιν ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια  όλο το ιστορικό κατά το οποίο το Ελληνικό Έθνος αναγκάστηκε να αγωνιστεί για άλλη μία φορά για την ελευθερία του. Η επιμονή της κουμμουνιστικής ηγεσίας οδήγησε την Ελληνική οικογένεια, να νοιώσει την φρίκη του παιδομαζώματος και αυτή την φορά όχι από τον τούρκο, αλλά από «έλληνες», αν μπορούν να θεωρηθούν Έλληνες οι συμμορίτες. Τα ξένα συμφέροντα οδήγησαν στον διχασμό με ολέθρια αποτελέσματα για την Πατρίδα μας. Εκεί πάνω στις κορυφές στο Βίτσι και στο Γράμμο, υπάρχει το αίμα Ελλήνων, οι οποίοι όρθωσαν για άλλη μια φορά το ανάστημά τους και η αιώνια Ελλάς ξαναχάραξε την πορεία της επάνω στα ιερά ίχνη του Λεωνίδα, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Η Νίκη των εθνικών δυνάμεων τον Αύγουστο του 1949 έκλεισε τον κύκλο της αλληλοσφαγής των Ελλήνων που μας επέβαλε ο διεθνής εβραιοκομμουνισμός. Ο εμφύλιος πόλεμος είχε λήξει αλλά οι συνέπειές του σε όλα τα επίπεδα, πολιτικό, οικονομικό αλλά και ανθρώπινο, θα βασανίζουν την Ελλάδα για πολλές δεκαετίες ακόμη.

Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής είπε χαρακτηριστικά: «Η νίκη στο Γράμμο και στο Βίτσι ήταν νίκη ελευθερίας για τον Ελληνικό λαό. Αιωνία ας είναι η μνήμη των Αξιωματικών και οπλιτών του Στρατού μας που έπεσαν στον Γράμμο και στο Βίτσι!».

Τ.Ο. Καλαμάτας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε (Σάββατο 6/9) ομιλία στα γραφεία μας με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ομιλητής ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος ο οποίος σχολίασε την επικαιρότητα κάνοντας και μία σύντομη αναδρομή των σημαντικότερων γεγονότων του  καλοκαιριού που πέρασε. Στην συνέχεια ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι η Χρυσή Αυγή είναι πανέτοιμη για την μάχη των εκλογών όποτε αυτές γίνουν. Επίσης σημείωσε  την σημαντικότητα της συμμετοχής όλων ως εκλογικοί αντιπρόσωποι, επισημαίνοντας το γεγονός ότι το σάπιο σύστημα (πολιτικοί μας αντίπαλοι) έως τώρα έχει αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή με παράνομες και αντισυνταγματικές μεθόδους.

Ανίκανοι να μας αντιμετωπίσουν ιδεολογικά και με πολιτικά επιχειρήματα με την βοήθεια παραδικαστικών και πληρωμένων ΜΜΕ προφυλάκισαν τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο, τους συναγωνιστές/ βουλευτές, αλλά φίμωσαν και έθεσαν σε κατ’ οίκων περιορισμό βουλευτές μας. Στην συνέχεια ο συναγωνιστής τόνισε ότι δεν περιμένουμε από τους πολιτικούς μας αντιπάλους να φερθούν ηθικά και νόμιμα σε μία εκλογική αναμέτρηση. Όπου βρουν ευκαιρία θα νοθεύσουν τα εκλογικά αποτελέσματα της Χρυσής Αυγής.

Νόμιμα θα αντιμετωπίσουμε τις παράνομες μεθόδους της νοθείας διασφαλίζοντας τις ψήφους του κινήματος μας με την συμμετοχή όλων ως εκλογικοί αντιπρόσωποι. Κλείνοντας την ομιλία ο συναγωνιστής απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των παρευρισκομένων σχετικά με την διαδικασία που χρειάζεται για να συμμετέχει κάποιος ως εκλογικός αντιπρόσωπος αλλά και τι θα πρέπει να προσέχει κατά την διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων. Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συνάντηση έκλεισε ως είθισται με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος. Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συνάντηση έκλεισε ως είθισται με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn1#ixzz3CtYYr2VT

Exit mobile version