Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ανατ. Αττική και “Ελληνική Αυγή Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης”

Συμμετοχή της Ελληνικής Αυγής Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης στην πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή η πρώτη ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στην οποία συμμετείχε ο συνδυασμός της Ελληνικής Αυγής για την ΑΜΘ, με τους δύο περιφερειακούς Συμβούλους της, τους συναγωνιστές Χρήστο Κιτσόπουλο και Δημήτριο Μιμίδη.

Μετά την εκλογική επιτυχία της Ελληνικής Αυγής για την ΑΜΘ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαΐου, κόντρα στις πολιτικές διώξεις και στον πόλεμο σιωπής από τα κατεστημένα ΜΜ«Ε», για πρώτη φορά Έλληνες Εθνικιστές συμμετέχουν στην σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΑΜΘ, οριοθετώντας ένα ακόμη πεδίο μάχης για μια Ελεύθερη Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.

Σε αυτήν την πρώτη ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα, διενεργήθηκαν οι ψηφοφορίες για την ανάδειξη του Προεδρείου και της Οικονομικής Επιτροπής. Η Ελληνική Αυγή δεν στήριξε κανέναν υποψήφιο από τους εκλεκτούς της συγκυβέρνησης και του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου». Σε σύντομη δήλωση που πραγματοποίησε ο επικεφαλής του συνδυασμού, συναγωνιστής Χρήστος Κιτσόπουλος, ανέφερε πως όλοι οι συνδυασμοί οφείλουν να εργαστούν για το καλό της περιφέρειάς μας, πέρα από κάθε είδους παραταξιακής ή κομματικής «λογικής».

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και γραμματέα της Τ.Ο. Αθηνών Ιωάννη Βουλδή με θέμα τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής Βουλδής αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στα πολιτικά γεγονότα της εβδομάδας που μας πέρασε, τόνισε ότι το Κίνημα μας η Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη να δώσει τον αγώνα των βουλευτικών εκλογών, όποτε αυτές και εάν διεξαχθούν, και ότι ο κάθε Χρυσαυγίτης και Χρυσαυγίτισα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ομιλία Πέμπτη 4/09/2014‏ του Συναγωνιστή Γρηγόρη Γερακόπουλου

Την Πέμπτη της 4ης Σεπτεμβρίου του 2014, στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα, κεντρικός ομιλητής ήταν ο Συναγωνιστής και Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων – Αρτέμιδος, Γρηγόρης Γερακόπουλος. Αναφέρθηκε στην αξία της συλλογικής εργασίας και του ομαδικού πνεύματος, όπου χάρις σε αυτά το μόνο γνήσιο Εθνικιστικό Κίνημα της Χ.Α., κατάφερε με τον συνδυασμό της την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ, να κερδίσει τίμια, επάξια και καθαρά θέσεις στα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων και να εκλεγούν Περιφερειάρχες σε όλη την Ελλάδα!

Ειδικότερα στον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, όπου επιχείρησαν να μας θέσουν εκτός εκλογών μέσω της δικαστικής οδού, για ανυπόστατες και αστήριχτες καταγγελίες αφού τελικώς η δίκη αναβλήθηκε λόγω έλλειψης σχετικών εγγράφων!

Τον κύκλο της ομιλίας έκλεισε ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τ.Ο. Γιώργος Παπαγεωργίου, όπου τόνισε τα τελευταία πολιτικά τεκταινόμενα και τις σπασμωδικές κινήσεις του λεγόμενου ”συνταγματικού τόξου”, επέστησε την προσοχή όλων των Συναγωνιστών εν όψη του αντιρατσιστικού νόμου στα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης. Τέλος κάλεσε τους Συναγωνιστές σε κινητοποίηση όπου με την εθελοντική τους δράση θα υποστηρίξουν και πάλι την καινούργια Αγωνιστική Περίοδο που αρχίζει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-anat.-attikh-kai-ellhnikh-augh-anat.-makedoni#ixzz3CzSEQ0w6

Exit mobile version